Libnet.ro
UNICEF

16:45

Victor Ponta, pe Facebook: Avem cea mai ieftina benzina din Europa / Afla ce spun romanii

B1 B1,
Victor Ponta, pe Facebook: Avem cea mai ieftina benzina din Europa / Afla ce spun romanii

Romania are cea mai ieftina benzina din Europa. Cel putin asta sustine premierul Victor Ponta pe pagina sa oficiala de Facebook. Romanii au insa o alta parere. Sute de oameni au criticat postarea. continuă pe B1

Victor Ponta vrea sa puna la dispozitie Corpul sau de Control pentru verificarile din scoli

Premierul Victor Ponta i-a cerut propus ministrului Educatiei, Remus Pricopie, sa-l ajute cu resursele Corpului sau de Control pentru actiunile de verificare din scoli. Domnule ministru Pricopie, daca aveti nevoie si de resursele Corpului meu de control, va ajut, vreau sa avem o situatie foarte clara apropo de ce se intampla anormal de zeci de ani in invatamantul romanesc, a spus Ponta.

Inspectia Judiciara: Premierul Victor Ponta, cercetat in doua cauze penale ce vizeaza afacerile Rovinari si Turceni

Victor Ponta este cercetat in doua cauze penale, aflate in curs de solutionare la Directia Nationala Anticoruptie DNA), se arata in raportul Inspectiei Judiciare. Mai mult, documentul prezinta informatii si despre celelalte anchete derulate de procurorii DNA in care sunt implicati functionari ai statului.

Premierul Victor Ponta, cercetat de DNA in doua cauze penale ce vizeaza afacerile Rovinari si Turceni

Victor Ponta este cercetat in doua cauze penale, aflate in curs de solutionare la Directia Nationala Anticoruptie DNA), se arata in raportul Inspectiei Judiciare. Mai mult, documentul prezinta informatii si despre celelalte anchete derulate de procurorii DNA in care sunt implicati functionari ai statului.

Premierul Victor Ponta, cercetat de DNA in doua cauze penale ce vizeaza afacerile Rovinari si Turceni. Alte cinci sesizari, in lucru la Parchetul General

Victor Ponta este cercetat in doua cauze penale, aflate in curs de solutionare la Directia Nationala Anticoruptie DNA), se arata in raportul Inspectiei Judiciare. in total, Parchetul General a analizat 19 plangeri vizandu-l pe premier, dintre care cinci mai sunt in lucru. Documentul prezinta informatii si despre celelalte anchete derulate de procurorii DNA in care sunt implicati functionari ai statului.

UPDATE Victor Ponta este cercetat de DNA pentru incheierea unor contracte ilegale cu Turceni si Rovinari. Reactia premierului: O tampenie

Premierul Victor Ponta este cercetat intr-un dosar al DNA pentru implicarea in incheierea unor contracte ilegale cu SC Complexul Energetic Turceni in perioada 2007-2011, se arata in raportul Inspectiei Judiciare. De asemenea, exista un dosar asemanator in cazul Complexului Energetic Rovinari. Cum as putea sa nu am si eu un dosar la DNA. Un dosar nu strica niciodata. Nici nu as fi om politic daca n-as avea un dosar, a spus joi Victor Ponta dupa ce a fost intrebat despre aceste dosare. Vezi in text informatii despre aceste contracte.

Procurorul general il apara pe Victor Ponta, dupa ce premierul a calificat condamnarea lui Nastase drept un act politic: Eu unul nu ma simt afectat, nu ma simt amenintat in vreun fel

Procurorul general Tiberiu Nitu a declarat pentru Digi 24 ca nu se simte afectat sau amenintat de declaratiile premierului Victor Ponta cu privire la condamnarea lui Adrian Nastase. Procurorul-sef al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie se pronunta astfel asupra comentariilor premierului Victor Ponta, inainte ca Inspectia Judiciara sa faca verificarile solicitate de Consiliul Superior al Magistraturii. Totodata, Nitu a calificat declaratiile premierului ca facand parte dintr-un discurs politic.

Premierul Victor Ponta a felicitat-o pe Simona Halep

Victor Ponta a tinut sa-i transmita un mesaj de felicitare Simonei Halep, dupa calificarea jucatoarei de tenis din Romania, in premiera, in optimile turneului de Mare Slem de la Australian Open.

Victor Ponta a semnat decizia de eliberare din functie a lui Marian Tutilescu

Premierul Victor Ponta a semnat, vineri, decizia prin care il elibereaza din functie pe chestorul sef de Politie Marian Tutilescu, acesta luand decizia de a se pensiona, relateaza Mediafax. De asemenea,.

Victor Ponta, cercetat de Parchet in cinci dosare: Cum as putea sa nu am si eu dosar la DNA? (VIDEO)

Premierul Victor Ponta este cercetat la Parchetul General in 5 dosare aflate in curs de solutionare. Directia Nationala Anticoruptie il ancheteaza pe seful Executivului pentru afacerile Turceni si Rovinari, se.

Elena Basescu: Victor Ponta injura si jigneste cand nu stie ce sa faca

Europarlamentarul Elena Basescu a declarat ca rezolutia adoptata in PE privind libera circulatie este o lectie buna pentru Guvernul de la Bucuresti despre cum poate fi protejata imaginea Romaniei in UE. EBA a adaugat ca Victor Ponta injura si jigneste cand nu stie ce sa faca.

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )