Libnet.ro
UNICEF

19:15

Victor Ponta: A fost o zi extrem de trista, am vorbit cu toti colegii care nu se vor mai regasi in noul Cabinet (FOTO)

B1 B1,
Victor Ponta: A fost o zi extrem de trista, am vorbit cu toti colegii care nu se vor mai regasi in noul Cabinet (FOTO)

Premierul Victor Ponta anunta, intr-o postare pe Facebook, ca a discutat cu toti colegii de Guvern care nu se vor mai regasi in noul Cabinet. Totodata, el mentioneaza ca a luat legatura cu cei ce vor fi. continuă pe B1

Marian Vanghelie, pamflet despre ce le-ar face lui Liviu Dragnea, Sebastian Ghita si Victor Ponta intr-o confruntare imaginara

Primarul sectorului 5 din Bucuresti, Marian Vanghelie, a vorbit in cadrul unui interviu pentru Gandul Live despre excluderea sa din PSD, grupurile din acest partid si a facut un exercitiu de imaginatie prin prezentarea modului in care s-ar desfasura o confruntare imaginara cu Liviu Dragnea, Sebastian Ghita si Victor Ponta.

Cat l-a costat pe Victor Ponta sa inchirieze Arena Nationala, de ziua lui

Jurnalistul Vlad Petreanu a publicat, pe blogul personal, raspunsul Primariei Municipiului Bucuresti la solicitarea oficiala referitoare la costul contractului prin care a fost inchiriata Arena Nationala la evenimentul de lansare a candidaturii lui Victor Ponta.

FOTO Cat l-a costat pe Victor Ponta sa inchirieze Arena Nationala, de ziua lui

Jurnalistul Vlad Petreanu a publicat, pe blogul personal, raspunsul Primariei Municipiului Bucuresti la solicitarea oficiala referitoare la costul contractului prin care a fost inchiriata Arena Nationala la evenimentul de lansare a candidaturii lui Victor Ponta.

Bugetul pe 2015 a fost aprobat in sedinta de Guvern. Victor Ponta promite din nou ca nu va creste nicio taxa. Actiunile Petrom nu vor fi puse sub sechestru

Cu doua ore in intarziere fata de ora 17. 00, stabilita prin amanarea de vineri dimineata, sedinta de Guvern dedicata adoptarii bugetului pe 2015 a inceput la ora 19. 00, la Palatul Victoria. in sesiunea de deschidere, preluata audio de televiziuni, premierul Victor Ponta a precizat inca o data ca in 2015 nu va creste nicio taxa. Dupa aproximativ o ora de la inceperea sedintei, Guvernul a aprobat bugetul.

Unde se duc banii din acciza suplimentara pe carburanti? La autostrazi, dar si la cofinantarile fondurilor UE, sustine Victor Ponta

Premierul Victor Ponta a fost intrebat, vineri, ce suma s-a colectat in acest an din acciza suplimentara la carburant, de 7 eurocenti, si cati kilometri de autostrada s-au construit pe baza acesteia, el aratand ca e vorba de o interpretare gresita, care e folosita tot timpul.

ANALIZA CNA: cum l-au favorizat Antena 3 si Romania TV pe Victor Ponta in campania pentru alegerile prezidentiale

Antena 3 si Romania TV au fost posturile de stiri care in ultima saptamana a campaniei pentru alegerile prezidentiale 2014 au prezentat partinitor informatii despre Victor Ponta, potrivit unei monitorizari a Consiliul National al Audiovizualului CNA). in schimb, B1 TV s-a dovedit a fi cel mai echilibrat post, iar TVR 1 l-a promovat mai mult pe Klaus Iohannis.

Un ONG cere redeschiderea cazului in care Victor Ponta este acuzat de plagiat

Asociatia Grupul pentru Reforma si Alternativa Universitara GRAUR), un ONG specializat pe identificarea plagiatelor, a demarat campania Scoala fara plagiat, viitor fara coruptie, cerand Universitatii Bucuresti redeschiderea cazului tezei de doctorat a lui Victor Ponta, in care 115 pagini ar fi fost plagiate.

Victor Ponta spune ca DNA va avea un buget de 22 milioane de euro in 2015, adica mai putin decat a cerut institutia

Premierul Victor Ponta a declarat vineri, la inceputul sedintei de Guvern, ca DNA va avea un buget de 22 milioane de euro in 2015, mai mult decat in 2014 cand a primit 20 de milioane de euro. DNA a avut anul acesta 20 de milioane de euro, va avea anul viitor 22 de milioane de euro. Deci, nu se taie, se pune. Si cred ca e valabil pentru fiecare institutie din aceasta tara ca atunci cand cere, primeste ceea ce a cerut si ceea ce putem sa oferim din banii pe care-i avem cu totii, a declarat premierul Victor Ponta, in cadrul sedintei extraordinare de Guvern in care s-a aprobat proiectul bugetului de stat si cel al asigurarilor sociale pentru 2015. Insa, DNA a cerut 25 de milioane de euro, nu 22 de milioane. Laura Codruta Kovesi spunea joi ca a primit asigurari din partea ministrului justitiei si ministrului bugetului ca DNA va primi cat a cerut.

Senatorul PSD Daniel Savu: Proiectul lui Victor Ponta si a lui Liviu Dragnea de a reforma PSD beneficiaza de sustinerea grupurilor parlamentare si a intregului partid

Senatorul PSD Daniel Savu afirma ca ii sustine pe Victor Ponta si Liviu Dragnea in efortul lor de a moderniza partidulProiectul lui Victor Ponta si a lui Liviu Dragnea de a reforma PSD beneficiaza de.

Conflict Victor Ponta-Adrian Sarbu

Premierul Victor Ponta a avut in acest an mai multe atacuri la adresa lui Adrian Sarbu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )