Libnet.ro
UNICEF

14:00

Bugetul pe 2015 a fost aprobat in sedinta de Guvern. Victor Ponta promite din nou ca nu va creste nicio taxa. Actiunile Petrom nu vor fi puse sub sechestru

Adevărul Adevărul,
Bugetul pe 2015 a fost aprobat in sedinta de Guvern. Victor Ponta promite din nou ca nu va creste nicio taxa. Actiunile Petrom nu vor fi puse sub sechestru

Cu doua ore in intarziere fata de ora 17. 00, stabilita prin amanarea de vineri dimineata, sedinta de Guvern dedicata adoptarii bugetului pe 2015 a inceput la ora 19. 00, la Palatul Victoria. in sesiunea de deschidere, preluata audio de televiziuni, premierul Victor Ponta a precizat inca o data ca in 2015 nu va creste nicio taxa. Dupa aproximativ o ora de la inceperea sedintei, Guvernul a aprobat bugetul. continuă pe Adevărul

Sedinta de Guvern dedicata bugetului pe 2015 a inceput, Victor Ponta promite din nou ca nu va creste nicio taxa. Actiunile Petrom nu vor fi puse sub sechestru

Cu doua ore in intarziere fata de ora 17. 00, stabilita prin amanarea de azi-dimineata, sedinta de Guvern dedicata adoptarii bugetului pe 2015 a inceput la ora 19. 00, la Palatul Victoria. in sesiunea de deschidere, preluata audio de televiziuni, Premierul Victor Ponta a precizat inca o data ca in 2015 nu va creste nicio taxa.

Victor Ponta spune ca DNA va avea un buget de 22 milioane de euro in 2015, adica mai putin decat a cerut institutia

Premierul Victor Ponta a declarat vineri, la inceputul sedintei de Guvern, ca DNA va avea un buget de 22 milioane de euro in 2015, mai mult decat in 2014 cand a primit 20 de milioane de euro. DNA a avut anul acesta 20 de milioane de euro, va avea anul viitor 22 de milioane de euro. Deci, nu se taie, se pune. Si cred ca e valabil pentru fiecare institutie din aceasta tara ca atunci cand cere, primeste ceea ce a cerut si ceea ce putem sa oferim din banii pe care-i avem cu totii, a declarat premierul Victor Ponta, in cadrul sedintei extraordinare de Guvern in care s-a aprobat proiectul bugetului de stat si cel al asigurarilor sociale pentru 2015. Insa, DNA a cerut 25 de milioane de euro, nu 22 de milioane. Laura Codruta Kovesi spunea joi ca a primit asigurari din partea ministrului justitiei si ministrului bugetului ca DNA va primi cat a cerut.

UPDATE Victor Ponta: Avem acordul de principiu al FMI, bugetul pe 2015 se inchide fara majorari de taxe. Deficitul va fi de 1,83% pe cash

Guvernul are acordul de principiu al Fondului Monetar International FMI) si Comisiei Europene pe bugetul pentru anul 2015, acesta constituindu-se pe un deficit de 1,83% din Produsul Intern Brut PIB) si fara ca vreo taxa sa fie majorata, a declarat premierul Victor Ponta.

UPDATE: Sedinta de urgenta a Guvernului, AMANATA. Bugetul pe 2015 trebuie APROBAT, inainte de a ajunge in Parlament

Guvernul a anulat reuniunea din aceasta dimineata, pentru o sedinta care se va desfasura in cursul dupa-amiezii. inainte de a ajunge in Plenul Parlamentului, bugetul a starnit deja numeroase reactii din .

Reunire de urgenta a Guvernului, in aceasta dimineata. Bugetul pe 2015 trebuie APROBAT, inainte de a ajunge in Parlament

Guvernul se reuneste in aceasta dimineata intr-o sedinta extraordinara pentru a aproba proiectul de buget pe 2015. inainte de a ajunge in Plenul Parlamentului, bugetul a starnit deja numeroase reactii din .

Guvernul, acord de principiu cu FMI si CE. Victor Ponta: Vineri putem aproba bugetul pentru 2015

Premierul Victor Ponta a prezentat, marti, acordul de principiu al Guvernului Romaniei cu Fondul Monetar International si Comisia Europeana, in ceea ce priveste bugetul pe 2015, despre care sustine ca poate fi.

Victor Ponta, dupa negocierile cu FMI: Am ajuns la un acord de principiu legat de bugetul pe 2015. Deficit pe cash de 1,83% din PIB, nicio taxa suplimentara (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a anuntat, marti, la finalul negocierilor cu FMI si Comisia Europeana, ca s-a ajuns la un acord de principiu privind bugetul pe anul 2015, care urmeaza sa fie finalizat dupa discutii.

Guvernul, acord de principiu cu FMI si CE. Victor Ponta: Vineri putem aproba bugetul

Premierul Victor Ponta a prezentat, marti, acordul de principiu al Guvernului Romaniei cu Fondul Monetar International si Comisia Europeana, in ceea ce priveste bugetul pe 2015, despre care sustine ca poate fi.

Expertii FMI si CE discuta cu Victor Ponta la Guvern

Expertii Fondului Monetar International FMI) si cei ai Comisiei Europene CE) discuta cu premierul Victor Ponta la Guvern. Tot marti dimineata a venit la Guvern si insarcinatul cu afaceri al SUA la Bucuresti.

Expertii FMI si cei ai CE au sosit la Guvern, pentru o discutie cu Victor Ponta

Expertii Fondului Monetar International FMI) si cei ai Comisiei Europene CE) au venit la Guvern, pentru o discutie cu premierul Victor Ponta, informeaza Mediafax. Tot marti dimineata a venit la Guvern si.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )