Libnet.ro
UNICEF

14:30

Victor Ponta: Functia de prim-ministru nu este acordata in baza unui concurs de Miss sau de Mister

Antena3 Antena3,
Victor Ponta: Functia de prim-ministru nu este acordata in baza unui concurs de Miss sau de Mister

Premierul Victor Ponta a declarat vineri ca nu il preocupa sa se inscrie intr-un profil creionat de presedintele Basescu pentru candidatul la postul de prim-ministru si a subliniat ca aceasta functie se. continuă pe Antena3

Ponta: Functia de prim-ministru nu se acorda in baza unui concurs de Miss ori Mister.

Functia de prim-ministru nu se acorda in baza unui concurs de Miss ori Mister sau a unei selectii de oferte, ci pe baza prevederilor constitutionale legate de majoritatea in Parlament, a declarat, vineri seara, liderul USL, premierul Victor Ponta, potrivit Medifax. Poate primul-ministru propus este mic, stramb, orb sau surd, nu are nicio importanta dorinta domnului Basescu, a spus Ponta la RTV. Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, ca romanii ii pot scrie pe adresa sa de e-mail, .

LIVE TEXT Victor Ponta: Nu ma intereseaza profilul cerut de Basescu. Functia de premier nu este acordata in baza unui concurs de Miss sau de Mister/ PSD-UNPR si PNL-PC vor avea un numar egal de portofolii. PSD si UNPR vor fuziona

Premierul Victor Ponta a declarat vineri seara, in emisiunea Ultima ora, difuzata de Romania TV, ca nu il intereseaza profilul profilul premierului creionat de presedintele Basescu precizand ca aceasta functie se acorda pe baza rezultatului alegerilor parlamentare si a prevederilor Constitutiei. Emisiune in desfasurare.

Victor Ponta: Nu ma intereseaza profilul cerut de Basescu, functia de premier nu este acordata in baza unui concurs de Miss sau de Mister/ PSD-UNPR si PNL-PC vor avea un numar egal de portofolii. PSD si UNPR vor fuziona

Premierul Victor Ponta a declarat vineri seara, in emisiunea Ultima ora, difuzata de Romania TV, ca nu il intereseaza profilul profilul premierului creionat de presedintele Basescu precizand ca aceasta functie se acorda pe baza rezultatului alegerilor parlamentare si a prevederilor Constitutiei. Ponta: Liviu Dragnea poate sa faca si trebuie sa faca parte din viitorul Guvern.

Blaga: ARD nu va propune mincinosi pentru functia de prim-ministru.

Copresedintele ARD Vasile Blaga a declarat, vineri, ca ARD nu va propune mincinosi pentru functia de prim-ministru, potrivit Mediafax. Blaga a fost intrebat cum comenteaza lista vehiculata privind posibilii premieri propusi de ARD, printre acestia aflandu-se Vasile Blaga, Adriean Videanu, Mihai Razvan Ungureanu si Mihai Stanisoara. O vehiculati dumneavoastra, eu n-am vehiculat-o niciodata. Nici din alianta nu a vehiculat-o nimeni niciodata, spunem un lucru clar: nu vom propune mincinosi .

Tariceanu: Daca mi s-ar propune functia de prim-ministru, as refuza

Fostul premier Calin Popescu Tariceanu a spus, intr- un interviu, ca nu ar accepta functia de prim-ministru daca i s-ar propune. Mai mult, fostul presedinte PNL a mai spus ca i s-ar parea.

Silvio Berlusconi s-ar putea intoarce in functia de prim-ministru al Italiei in 2013

Fostul prim ministru italian, Silvio Berlusconi, a dat indicii clare ca va candida din nou anul viitor. Partidul de centru-dreapta Poporul Libertatii PdL), al fostului premier italian Silvio Berlusconi, a.

Ion Cristoiu: Victor Ponta face afirmatii de bodega, este specialist in gura vorbeste de una singura

Jurnalistul Ion Cristoiu a comentat, miercuri, in cadrul emisiuniiUltimul cuvant de peB1 TV, afirmatiile premierului Victor Ponta privind o posibila functie de ofiter in Securitate pe care.

Ponta: Orice om care merge duminica la vot stie ca daca voteaza USL, primul ministru al USL va fi Victor Ponta

Premierul Victor Ponta a declarat marti seara, la Romania TV, ca nu crede ca va fi o criza politica dupa alegerile din 9 decembrie, pentru ca nu toate deciziile care trebuie luate depind de presedintele Traian Basescu. Potrivit premierului, ce decid romanii duminica trebuie pus imediat in practica, iar oricine care merge la urne sa voteze USL stie de pe acum ca isi da votul pentru ca prim-ministru sa fie Victor Ponta si nu oricine altcineva de la USL.

Victor Ponta: M-as gandi foarte serios daca as mai candida pentru functia de premier, in cazul in care nu voi obtine un nou mandat de deputat

Prim-ministrul Victor Ponta s-a aratat ingrijorat vizavi de o noua candidatura pentru functia de premier in cazul unui esec la alegerile parlamentare. Premierul a declarat, miercuri, pentru Digi 24, ca.

Chiar poate evita Traian Basescu numirea lui Victor Ponta?

Presedintele Traian Basescu sugereaza ca nu-l va numi pe Victor Ponta prim-ministru, iar consilierii sai, liderii ARD si sustinatorii lor se jura ca liderul PSD isi traieste ultimele zile la Palatul Victoria. Premierul Ponta, in schimb, afirma sigur pe sine ca va supravietui ca premier, Dan Voiculescu crede ca Traian Basescu blufeaza pentru a mai negocia cate ceva, iar liderii PSD vad in amenintarile presedintelui o simpla strategie de ridicat moralul trupelor ARD pe ultima suta. Ce se va intampla, asadar, dupa alegerile parlamentare din 9 decembrie 2012? Are Traian Basescu vreun as in maneca, optiuni, marja de manevra?.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2325 seconds )