Libnet.ro
UNICEF

01:05

Chiar poate evita Traian Basescu numirea lui Victor Ponta?

Hotnews Hotnews,
Chiar poate evita Traian Basescu numirea lui Victor Ponta?

Presedintele Traian Basescu sugereaza ca nu-l va numi pe Victor Ponta prim-ministru, iar consilierii sai, liderii ARD si sustinatorii lor se jura ca liderul PSD isi traieste ultimele zile la Palatul Victoria. Premierul Ponta, in schimb, afirma sigur pe sine ca va supravietui ca premier, Dan Voiculescu crede ca Traian Basescu blufeaza pentru a mai negocia cate ceva, iar liderii PSD vad in amenintarile presedintelui o simpla strategie de ridicat moralul trupelor ARD pe ultima suta. Ce se va intampla, asadar, dupa alegerile parlamentare din 9 decembrie 2012? Are Traian Basescu vreun as in maneca, optiuni, marja de manevra?. continuă pe Hotnews

Victor Ponta: Se poate coabita, dar nu cu Traian Basescu

Premierul Victor Ponta a afirmat, luni seara, in cadrul unei emisiuni televizate, ca ideea coabitarii intre premier si presedinte exista, insa nu cu Traian Basescu. Se poate coabita, dar nu cu Traian.

Victor Ponta: Se poate coabita, dar nu cu Traian Basescu. Stiu la cine s-a gandit presedintele pentru nominalizarea premierului

Premierul Victor Ponta a afirmat, luni seara, in cadrul unei emisiuni televizate, ca ideea coabitarii intre premier si presedinte exista, insa nu cu Traian Basescu. Se poate coabita, dar nu cu Traian.

Victor Ponta, replica la Traian Basescu: Daca nu a fost ofiter de securitate, a fost informator. Ne dorim sa iasa in fiecare seara la televizor, stinge si ultima flacara de la PDL

Premierul Victor Ponta i-a replicat imediat lui Traian Basescu, afirmand ca, daca acesta nu a fost ofiter de securitate, probabil a fost informator, si precizand ca isi doreste ca seful statului sa iasa in fiecare seara la televizor, deoarece in felul acesta se va stinge si mica flacara care mai ramasese aprinsa la PDL.

Ion Cristoiu: Daca Traian Basescu va pune alt premier, imi va lipsi Victor Ponta

Jurnalistul Ion Cristoiu a declarat, marti, in cadrul emisiuniiUltimul cuvant de peB1 TV, ca ii va lipsi Victor Ponta, daca Traian Basescu va numi alt prim-ministru, apreciind ca va fi.

Victor Ponta, despre o noua suspendare a lui Traian Basescu: Nu va fi cazul

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, la Targu-Jiu, in ceea ce priveste un nou demers de suspendare a presedintelui Traian Basescu, ca nu va fi cazul si ca presedintele se va linisti dupa alegerile.

Replica lui Victor Ponta la atacul presedintelui Traian Basescu

Victor Ponta a declarat calm, ca domnul Traian Basescu este normal sa faca ceea ce face pentru ca este in campanie electorala. De asemenea, premierul i-a indemnat pe romani sa iasa la vot si sa voteze pe.

Replica lui Victor Ponta la atacul dur al presedintelui Traian Basescu

Victor Ponta a declarat calm, ca domnul Traian Basescu este normal sa faca ceea ce face pentru ca este in campanie electorala. De asemenea, premierul i-a indemnat pe romani sa iasa la vot si sa voteze pe.

Traian Basescu, despre modificarea legii sigurantei nationale: imi este greu sa cred ca Victor Ponta nu a fost la curent cu aceasta schimbare

Presedintele Traian Basescu vorbeste, intr-un interviu aparut in editia de luni a Evenimentului Zilei, despre initiativa Ministerului Justitiei de a interzice administrarea de probe in dosarele de coruptie a.

Traian Basescu: Actualul guvern condus de doctorul Ponta este predispus la fraudarea alegerilor / Va declar public si fara nici o retinere si pe proprie raspundere ca nu am fost nici ofiter de contrainformatii, nici ofiter de Securitate acoperit, nici ofi

Presedintele Traian Basescu a spus miercuri intr-o conferinta de presa ca Actualul guvern condus de doctorul Ponta este predispus la fraudarea alegerilor, cerind Executivului sa faca public numarul alegatorilor si cerind rezolvarea situatiei cetatenilor romani din strainatate. Basescu a respins acuzatiile lui Victor Ponta conform carora ar fi fost ofiter de Contrainformatii si a avertizat ca in politica, atunci cand ai fost ofiter acoperit al unui serviciu de informatii, nu ai decat o solutie, sa faci public acest lucru. Altfel, poti fi supus oricarui santaj. In ce priveste desemnarea premierului, Basescu a spus ca pe lista sa nu sint Ioan Rus sau Calin Popescu Tariceanu, dar nu a negat ca Ponta ar putea fi viitorul prim-ministru. Vezi in articol cele mai importante declaratii ale lui Traian Basescu.

VIDEO Traian Basescu: Actualul guvern condus de doctorul Ponta este predispus la fraudarea alegerilor / Va declar public si fara nici o retinere si pe proprie raspundere ca nu am fost nici ofiter de contrainformatii, nici ofiter de Securitate acoperit, ni

Presedintele Traian Basescu a spus miercuri intr-o conferinta de presa ca Actualul guvern condus de doctorul Ponta este predispus la fraudarea alegerilor, cerind Executivului sa faca public numarul alegatorilor si cerind rezolvarea situatiei cetatenilor romani din strainatate. Basescu a respins acuzatiile lui Victor Ponta conform carora ar fi fost ofiter de Contrainformatii si a avertizat ca in politica, atunci cand ai fost ofiter acoperit al unui serviciu de informatii, nu ai decat o solutie, sa faci public acest lucru. Altfel, poti fi supus oricarui santaj. In ceea ce priveste desemnarea premierului, Basescu a spus ca pe lista sa nu sint Ioan Rus sau Calin Popescu Tariceanu, dar nu a negat ca Ponta ar putea fi viitorul prim-ministru. Vezi in articol cele mai importante declaratii ale lui Traian Basescu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )