Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta, la Galati: De saptamana viitoare vom incepe sa reparam casele si scolile afectate de viituri (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta, la Galati: De saptamana viitoare vom incepe sa reparam casele si scolile afectate de viituri (VIDEO)

Victor Ponta, aflat in judetul Galati unde se afla pentru a vizita zonele afectate de inundatii a declarat, vineri, ca de saptamana viitoare vor incepe reparatiile caselor si scolilor afectate de viituri. continuă pe B1

Victor Ponta: De saptamana viitoare vom incepe sa reparam casele si scolile afectate de viituri

Victor Ponta a declarat, vineri, ca de saptamana viitoare vor incepe reparatiile caselor si scolilor afectate de viituri. De saptamana viitoare incepem sa reparam casale si scolile din judetele.

VIDEO Ludovic Orban (PNL) cere demisia lui Victor Ponta si a lui Dan Sova pentru Rosia Montana: Nu este departe momentul in care ne vom gandi la o motiune de cenzura daca vor merge pe aceeasi linie

Deputatul liberal Victor Ponta cere demisia premierului Victor Ponta si a ministrului delegat pentru proiecte de infrastructura, Dan Sovam in urma scandalului legat de proiectul Rosia Montana. Rosia Montana este un proiect care inseamna o schimbare radicala. Domnul Antonescu nu a fost consultat, conducerea PNL nu a fost consultata. Nu au fost consultate nici grupurile parlamentare ale PSD. ) Nu e un proiect de lege oarecare, ci unul care favorizeaza compania. Premierul nu este consecvent cu promisiunile din campania electorala si programul de guvernare. Ce a facut Ponta in privinta Rosia Montana este scandalos. Nu este departe momentul in care ne vom gandi la o motiune de cenzura daca vor merge pe aceeasi linie domnul Ponta si apropiatii sai, a acuzat Ludovic Orban, la Realitatea Tv.

Premierul Victor Ponta va ajunge astazi in judetul Galati

Premierul Victor Ponta va merge, vineri, in judetul Galati, unde mai multe comune au fost afectate de inundatii, noua persoane pierzandu-si viata, sustin surse guvernamentale.

Premierul Victor Ponta va merge in judetul Galati.

Premierul Victor Ponta va merge, vineri, in judetul Galati, unde mai multe comune au fost afectate de inundatii, noua persoane pierzandu-si viata, sustin surse guvernamentale pentru Mediafax. Premierul va ajunge in jurul orei 14. 30, la Prefectura Galati. Noua persoane si-au pierdut viata dupa ce au fost luate de viituri, in noapea de miercuri spre joi, in judetul Galati, in timp ce peste 700 de case din 17 localitati din judet au fost inundate, iar 519 persoane au fost evacuate din calea .

Victor Ponta a convocat un comandament pentru situatii de urgenta, dupa inundatiile de la ...

Prim-ministrul Victor Ponta a convocat joi un comandament pentru situatii de urgenta la Palatul Victoria, dupa inundatiile din judetul Galati. Sapte persoane au murit si alte cinci sunt date disparute, la Galati, dupa ce ploile torentiale au facut ravagii in acest judet. Peste 700 de locuinte sunt afectate, iar 17 localitati sunt izolate. Traficul feroviar intre Barlad si Galati a fost afectat. Citeste si POTOP la Galati: SAPTE persoane au murit, 715 de case afectate, 17 localitati sunt .

Victor Ponta a eliberat din functie trei secretari de stat de la Ministerului Mediului, doar unul la cerere

Premierul Victor Ponta a eliberat din functie miercuri, 11 septembrie, trei secretari de stat de la Ministerul Mediului: Ionut Ciprian Iuga, Puiu Gelu si Elena Dumitru. Potrivit deciziilor publicate tot miercuri in Monitorul Oficial, doar Elena Dumitru a fost eliberata la cerere din functie. Reamintim ca Ministerul Mediului este o institutie esentiala in afacerea Rosia Montana, dar pina la acest moment nu exista o legatura intre cele trei plecari si scandalul privind exploatarea aurifera. Vom reveni cu amanunte.

Pauza de ras cu TimesNewRoman: Scandalos! Premierul Victor Ponta ar fi surprins-o pe Daciana in pat cu deputatul Victor Ponta

Scandalos! Premierul Victor Ponta ar fi surprins-o pe Daciana in pat cu deputatul Victor PontaDorinta implinita! Dupa ce elevii au cerut o scoala ca afara, autoritatile le-au demolat peretiiDan Sova a facut o criza de epilepsie incercand sa para inteligent intr-o conferinta de presaRomania contraataca. Petrica Resources vrea sa exploateze aur cu cianuri langa TorontoUn motan cunoscut de vecini ca Felix a turnat maidanezii de la bloc la Serviciul de Ecarisaj.

Victor Ponta: Eu am fost impotriva proiectului Rosia Montana prima data pentru ca era sustinut de Basescu si am zis ca, daca il sustine Basescu, sigur e ceva rau / Exista interese din afara Romaniei pentru blocarea unor proiecte economice

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri seara, la Antena 3, ca liderul PNL Crin Antonescu are perfecta dreptate, trebuie o dezbatere pe tema proiectului minier de la Rosia Montana, dar ca ordinea logica este urmatoarea: intai facem dezbaterea, prezentam toate cifrele, dupa care luam o decizie. Din pacate, decizia s-a luat deja. Dl Blaga a anuntat-o sambata, desi dl Blaga si PDL stiu foarte bine proiectul, ca ei l-au aprobat, dar acum se spala pe maini, ca si Traian Basescu. Dl Basescu nu mai are nicio treaba cu Rosia Montana acum. Daca e o cearta intre Antonescu si Ponta, el nu se baga, a spus Ponta. Premierul a mai declarat ca exista interese straine pentru blocarea unor proiecte economice ale Romaniei, Rosia Montana fiind unul dintre ele, dar a precizat totodata ca e absolut convins, avand informatii de la serviciile specializate, ca majoritatea celor care protesteaza impotriva proiectului o fac cu buna credinta. Ponta: Relatia cu presedintele Basescu este foarte buna, in sensul ca nu am mai vorbit din luna mai, deci nu ne-am mai certatPonta: Nu se pune problema sa am vreo relatie tensionata cu Antonescu. Pe Crin, Oprescu si Daniel Constantin ii consider camarazii mei.

Cine are dreptate? Victor Ponta: Costurile de ecologizare la Rosia Montana se ridica la 500 de milioane de euro / Gold Corporation intr-un raport oficial din 2006: Costurile se ridica la 23 de milioane de euro

Premierul Victor Ponta a anuntat joi ca, in cazul renuntarii la proiectul de minerit de la Rosia Montana, costurile statului pentru ecologizarea zonei si pastrarea patrimoniului se ridica la 480-500 de milioane de euro. Cu toate acestea, intr-un raport oficial al companiei Rosia Montana Gold Corporation RMGC) care trateaza varianta nerealizarii proiectului, se precizeaza ca estimarea acosturilor pentru activitatile de inchidere a minei exitente si pentru remedierea poluarii istorce se estimeaza a fi 23,2 mil Euro. Astfel, se pune intrebarea care estimare este cea corecta: cea facuta joi de premierul Ponta sau cea propusa de catre RMGC. Diferenta intre cele doua estimari este uriasa 23 milioane versus 500 de milioane.

Sedinta USL. Premierul Victor Ponta s-a intalnit cu Crin Antonescu

Liderii USL Victor Ponta si Crin Antonescu in sedinta. Intalnirea are loc in contextul scandalului pe proiectul Rosia Montana si pe divergentele de opinie intre cei doi. Crin Antonescu a declarat in cursul diminetii, pentru Adevarul. ro, ca Victor Ponta isi doreste adoptarea proiectului Rosia Montana dar nu vrea sa-si asume responsabilitatea pentru asta.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2442 seconds )