Libnet.ro
UNICEF

22:45

Victor Ponta, imagini din vacanta de Craciun

România Liberă România Liberă,
Victor Ponta, imagini din vacanta de Craciun

Premierul Victor Ponta a postat pe Facebook o fotografie din timpul vacantei de Craciun in care apare alaturi de cei doi copii, Andrei si Irina. continuă pe România Liberă

Victor Ponta a postat pe Facebook imagini din vacanta de Craciun: Balaurul cu trei capete

Premierul Victor Ponta a postat pe Facebook o fotografie, din timpul vacantei de Craciun, in care se afla alaturi de cei doi copii ai sai, Andrei si Irina.

Victor Ponta a postat pe Facebook imagini din vacanta de Craciun. Fotografia, intitulata Balaurul cu trei capete (FOTO)

Premierul Victor Ponta a postat pe Facebook o fotografie, din timpul vacantei de Craciun, in care se afla alaturi de cei doi copii, Andrei si Irina. Imaginea este insotita de un mesaj amuzant, care a fost ideea .

Victor Ponta, mesaj de sarbatori pentru romani

Premierul Victor Ponta a transmis romanilor un mesaj de sarbatori, pe Youtube. Ponta le ureaza un Craciun Fericit si un an cat mai bun. Premierul spune ca in acest an Craciunul este cu mult mai.

FOTO. Victor Ponta, fotografie de Craciun. Unde petrece premierul sarbatorile

Premierul Victor Ponta a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie cu sotia sa, Daciana Sarbu, si cu fiica lor, Irina. Cei trei sunt fotografiati in fata unui brad de Craciun.

VIDEO Victor Ponta: 2014, un an in care pot sa invat mai mult din infrangeri decat din victorii

Premierul Victor Ponta a transmis miercuri, pe Facebook, un mesaj de Craciun, ca 2014 a fost pentru el un an in care poate invata mai mult din infrangeri decat din victorii.

Victor Ponta, mesaj de Craciun: Vreau sa fiti cat mai bucurosi alaturi de cei dragi si in 2015 sa fim mult mai buni toti

PremierulVictor Ponta le-a transmis, romanilor, un mesaj cu ocazia Sfintei Sarbatori a NasteriiDomnului, prin intermediul unei inregistrari video postata pe contul sau de Facebook. Astfel, primul.

Romanii renunta la doua zile din vacanta de Revelion din cauza lipsei banilor

Durata sejurului de Revelion a scazut de la 6-7 zile la 4-5 zile din cauza puterii de cumparare tot mai scazute a romanilor, iar hotelierii au segmentat vacanta de sarbatori in trei tipuri pachete, incercand sa atraga cat mai multi turisti, potrivit Federatiei patronatelor din Turismul Romanesc, citate de Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )