Libnet.ro
UNICEF

04:40

Victor Ponta: il ingradim pe Basescu. E o batalie care va continua pana in noiembrie

Antena3 Antena3,
Victor Ponta: il ingradim pe Basescu. E o batalie care va continua pana in noiembrie

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica, la Antena 3, ca batalia impotriva regimului lui Traian Basescu va continua pana in luna noiembrie. intrebat de Mircea Badea ca va face in perioada urmatoare pentru. continuă pe Antena3

UPDATE. Politicienii voteaza. Premierul Victor Ponta, Elena Basescu, Ion Iliescu, Elena Udrea, Dragnea, Antonescu, Oprea, Blaga si Flutur, printre cei care au venit la urne. Este asteptat presedintele Basescu

Politicienii, oameni de afaceri si alte persoane publice au inceput sa vina la urne. Ministrul de Interne, Gabriel Oprea, a fost cel mai maitinal. Printre cei care au trecut pe la urne se numara Elan Basescu, Ion Iliescu, Elena Udrea, Ioan Rus, Corina Cretu, Liviu Dragnea, Vasile Blaga si Gheroghe Flutur. La Sectia 17 a venit si Victor Ponta, iar Traian Basescu va vota, in jurul pranzului, la Liceul Xenopol din Capitala.

Victor Ponta, despre incidentul prin care a trecut Traian Basescu: Un gest reprobabil

Premierul Victor Ponta a refuzat sa comenteze incidentul prin care a trecut presedintele Traian Basescu la Constana. intrebat de jurnalisti cum vede acest gest, Ponta a explicat ca este reprbabil.

UPDATE. Victor Ponta, despre incidentul prin care a trecut Traian Basescu: Un gest reprobabil

UPDATE: Premierul Victor Ponta a reiterat, la intoarcerea in Bucuresti, ca incidentul prin care a trecut presedintele Traian Basescu este reprobabil si trebuie condamnat. Dincolo de orice fel de pasiune si.

Victor Ponta: Vreau un pret la gaze care sa nu distruga marii consumatori

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la Targu Mures, ca va discuta saptamana viitoare problema pretului la gaz, pentru ca vrea un pret care sa nu distruga marii consumatori. El a dat ca exemplu.

UPDATE. Politicienii voteaza. Premierul Victor Ponta ,Elena Udrea, Dragnea, Antonescu, Oprea, Blaga si Flutur, printre cei care au venit la urne. Este asteptat presedintele Basescu

Politicienii, oameni de afaceri si alte persoane publice au inceput sa vina la urne. Ministrul de Interne, Gabriel Oprea, a fost cel mai maitinal. Printre cei care au trecut pe la urne se numara Elena Udrea, Ioan Rus, Corina Cretu, Liviu Dragnea, Vasile Blaga si Gheroghe Flutur. La Sectia 17 a venit si Victor Ponta, iar Traian Basescu va vota, in jurul pranzului, la Liceul Xenopol din Capitala.

Victor Ponta, la Antena 3: Asteptam reactia PNL acum. S-ar putea sa fie un Congres liberal la care ar putea castiga cei care vor USL/ Impreuna cu PNL luam peste 50%. Asa erau sondajele

Victor Ponta a declarat la Antena 3 ca proiectul USL continua cu PNL deoarece, in afara celor 5-7 lideri liberali mediatizati care vorbesc urat de fostii colegi de alianta, majoritatea membrilor PNL isi doresc continuarea proiectului USL si au colaborat cu PSD-ul in toata aceasta perioada. Intrebat daca isi anunta candidatura la prezidentiale din partea PSD-UNPR-PC, Ponta a raspuns ca asteapta mai intai Congresul PNL unde va fi posibil sa castige cei care isi doresc sa continue proiectul USL si atunci vom avea un candidat la prezidentiale din partea USL. Ponta: Nu PSD a venit in Parlament cu legea aminstiei si gratierii ci PNL prin Relu Fenechiu. E adevarat ca noi am fost de acord.

Presedintele PMP, Eugen Tomac: Decizia data de CCR este o infrangere clara pentru Victor Ponta

Decizia data de Curtea Constitutionala a Romaniei privind implicarea lui Traian Basescu in campania electorala este o infrangere clara pentru Victor Ponta, a declarat, joi, presedintele PMP.

VIDEO Victor Ponta: De maine suntem dispusi sa ne asezam la masa cu liderii PNL care doresc refacerea USL

De maine suntem dispusi sa ne asezam la masa cu liderii PNL care cred in USL si doresc refacerea USL, pentru a reporni de acolo de unde am lasat proiectul pe care romanii l-au votat in 2012. Este o mana intinsa pe care sunt convins ca foarte multi o asteapta . ) semnalul dat de electorat, atat noua cat si liderilor liberali, este unul foarte clar, a declarat premierul Victor Ponta, duminica seara, la sediul PSD, dupa ce, conform exit-pollurilor, alianta PSD-PC-UNPR a obtinut peste 40%.

Victor Ponta, huiduit in Gara de Nord, dupa ce a ajuns cu trenul electric de la Craiova

Premierul Victor Ponta a fost huiduit, sambata, la sosirea in Gara de Nord din Bucuresti, unde a ajuns de la Craiova, de mai multe persoane care se aflau pe peron. Ponta a plecat din Gara Craiova spre Bucuresti, .

Victor Ponta in prima cursa a trenului electric.Peste 60 de politisti, mobilizati pe traseul Craiova - Bucuresti

Peste 60 de politisti de la transporturi asigura masurile de ordine pe traseul primului tren electric romanesc, cu care a plecat, sambata, din Gara Craiova, premierul Victor Ponta. Oamenii legii vor fi prezenti si in statiile Caracal, Rosiorii de Vede si Bucuresti, unde trenul stationeaza.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 04:40

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )