Libnet.ro
UNICEF

16:00

Victor Ponta: INS va anunta vineri ca in T3 avem crestere economica peste 1%/ Ionut Popescu: INS nu imi dadea datele nici cu o seara inainte acuzand ca s-ar incalca neutralitatea institutiei

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta: INS va anunta vineri ca in T3 avem crestere economica peste 1%/ Ionut Popescu: INS nu imi dadea datele nici cu o seara inainte acuzand ca s-ar incalca neutralitatea institutiei

Premierul Victor Ponta a anuntat in dezbaterea de la B1 TV ca Institutul National de Statisca va anunta vineri ca in T3 trimestrul trei) avem crestere economica peste 1% si ca in primul trimestru s-a recalculat si nu am fost niciodata in recesiune. Premierul, care nu a lamurit de unde stie deja statisticile INS, mai spune ca Romania va avea la finalul anului o crestere de intre 2% si 2,5%. Fostul ministru de Finante, economistul Ionut Popescu, povesteste pe contul sau de facebook ca, in perioada cand era ministru, a cerut INS sa primeasca si el datele cu o seara inainte ca sa poata rapsunde intrebarilor presei, dar reprezentantii INS l-au refuzat pe motiv ca s-ar incalca neutralitatea institutiei. Acum, este evident ca Statistica furnizeaza informatii pe care premierul ar trebui sa le afle exact atunci cand le afla toata lumea. , scrie Ionut Popescu. continuă pe Hotnews

Victor Ponta: Zilele de vineri si luni, libere pentru studenti (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a anuntat, marti, la inceputul sedintei de Guvern, ca a fost aprobata propunerea potrivit careia studentii sa aiba liber in zilele de 14 si 17 noiembrie pentru a merge acasa in ziua.

Playtech App: Victo-Rush, jocul prin care sa il conduci pe Victor Ponta la spaga

Pentru Playtech App de azi avem Victo-Rush, un joc pamflet in care trebuie sa il conduci pe Victor Ponta la spaga, darcastigul e cu doua taisuri. Aplicatia Victo-Rush a se citi Victoras) se inspira de la Flappy Bird, imprumuta o masina de Militie din vremea comunismului, presara in fundal steaguri ale URSS si ale Romaniei socialiste si esti gata de joc. Trebuie sa il tii pe Victor Ponta in aer, trecand printre obstacole si neadunand banii oferiti drept spaga. Bine, poti [].

Victor Ponta: Se pare ca nu avem gaze de sist, ne-am batut foarte tare pe ceva ce nu avem

Romania se pare ca nu dispune de gaze de sist si s-a batut, astfel, pe ceva ce nu are, a declarat premierul Victor Ponta in cadrul emisiunii Punctul de intalnire de la Antena 3. Premierul a precizat ca Romania.

Declaratie surprinzatoare. Victor Ponta: Se pare ca nu avem gaze de sist

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica seara, dezbaterea aprinsa pe tema gazelor de sist a fost inutila pentru ca Romania nu dispune de aceste resurse.

Victor Ponta, despre gazele de sist: Ne-am batut foarte tare pe ceva ce nu avem

Premierul Victor Ponta a declarat duminica seara ca Romania nu ar dispune de fapt de gaze de sist si ca s-a insistat pe ceva ce nu exista. Vorbind despre resursele energetice ale Romaniei, premierul a afirmat ca.

Victor Ponta: Se pare ca nu avem gaze de sist

Romania se pare ca nu dispune de gaze de sist si s-a batut, astfel, pe ceva ce nu are, a declarat, duminica seara, premierul Victor Ponta.

Victor Ponta, la Punctul de intalnire: Domnul Iohannis are slabiciunea functiilor

Faptul ca dupa 10 ani de dezbinare putem sa avem din nou un presedinte legitim, al romanilor, este un lucru foarte bun, a declarat primul ministru al Romaniei Victor Ponta, invitat in emisiunea Punctul de.

Victor Ponta: Domnul Iohannis are slabiciunea functiilor

Faptul ca dupa 10 ani de dezbinare putem sa avem din nou un presedinte legitim, al romanilor, este un lucru foarte bun, a declarat primul ministru al Romaniei Victor Ponta, invitat in emisiunea Punctul de.

VIDEO A doua dezbatere Klaus Iohannis - Victor Ponta, la B1 TV: Iohannis l-a atacat dur pe Ponta pe temele coruptiei, plagiatului, amnistiei si gratierii, in timp ce Ponta a insistat pe paralela cu Basescu si pe faptul ca primarul Sibiului ar fi nepregat

Klaus Iohannis si Victor Ponta s-au intalnit din nou, miercuri seara, la B1 TV, in cadrul celei de-a doua dezbateri televizate dintre cei doi politicieni calificati in turul doi al alegerilor prezindentiale, moderata de Madalina Puscalau. Klaus Iohannis a parut mult mai in largul lui si l-a pus in cateva randuri in dificultate pe Victor Ponta, in special in momentul in care i-a cerut acestuia ca intre barbatii sa convoace vineri Parlamentul pentru a respinge legea amnistiei si pentru a ridica imunitatea tuturor parlamentarilor pentru care DNA a cerut acest lucru. Ponta nu a oferit un raspuns clar.

Victor Ponta isi incheie campania electorala in judetul lui Dragnea Miting PSD cu mii de social-democrati la Alexandria

Victor Ponta isi va incheie campania electorala in judetul lui Liviu Dragnea. La Alexandria este programat vineri seara un miting de proportii la care va participa candidatul Aliantei PSD-UNPR-PC.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.228 seconds )