Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta: inteleg ca avem Cod de Procedura Fiscala, dar nu avem Cod. De la 1 septembrie vom avea Codul Fiscal si de la 1 ianuarie va fi aplicata reducerea TVA (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta: inteleg ca avem Cod de Procedura Fiscala, dar nu avem Cod. De la 1 septembrie vom avea Codul Fiscal si de la 1 ianuarie va fi aplicata reducerea TVA (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca pana la 1 septembrie vom avea Codul Fiscal, iar de la 1 ianuarie se va aplica TVA-ul redus. inteleg ca avem Cod de Procedura Fiscala, dar nu avem Cod, a spus. continuă pe B1

Victor Ponta, atac la Iohannis: Avem caruta, nu avem caii, dar poate asa se lucreaza nemteste. Pana la 1 septembrie vom avea Codul Fiscal

E bine ca avem Codul de Procedura fiscala, dar e rau ca nu avem Codul Fiscal. Avem caruta, nu avem caii, dar poate asa se lucreaza nemteste, sau romaneste, a declarat marti Victor Ponta cu referire la deciziile presedintelui Iohannis de a promulga Codul de procedura fiscala si de a retrimite la Parlament Codul Fiscal. Ponta a mai spus ca pina la 1 septembrie vom avea si Codul Fiscal printr-o formula constitutionala.

Unda verde de la Cotroceni pentru noile proceduri fiscale. Ce prevede Codul de Procedura Fiscala, promulgat luni de presedintele Klaus Iohannis

Noul Cod de Procedura Fiscala, promulgat ieri de presedintele Klaus Iohannis, echilibreaza relatiile dintre contribuabili si autoritati, acorda platitorilor de taxe dreptul de interpretare favorabila a legislatiei, dar are si unele prevederi deranjante pentru mediul de afaceri.

Ponta, despre adoptarea Codului de Procedura Fiscala: Avem caruta, nu avem caii. Poate asa se lucreaza nemteste

Premierul Victor Ponta a explicat, marti, de la Palatul Parlamentului, ca se bucura ca a fost adoptata legea amnistiei fiscale, dar nu stie ce sa creada despre adoptarea codului de procedura fiscala. Ma.

Ponta: Nu avem Codul Fiscal, dar avem Cod de procedura; adica avem caruta, dar nu avem caii

Premierul Victor Ponta a declarat ca pana la 1 septembrie se va gasi o formula constitutionala pentru adoptarea Codului Fiscal si reducerea TVA, fara sa precizeze care va fi aceasta formula si a aratat ca a fost promulgat Codul de procedura fiscala,.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Codul de Procedura Fiscala

In plin scandal legat de Codul Fiscal, presedintele Klaus Iohannis a promulgat Codul de Procedura Fiscala. in acest cod sunt toate normele, bazele Codului Fiscal, insa acesta din urma, in care sunt.

PMP cere explicatii presedintelui Klaus Iohannis, dupa ce Victor Ponta a acuzat ca decizia de respingere a Codului Fiscal este luata in afara Romaniei si impotriva intereselor tarii: Daca ar fi adevarata, ar reprezenta un temei suficient pentru acuzatia

Partidul Miscarea Populara ii cere presedintelui Klaus Iohannis sa lamureasca acuzatiile pe care i le-a adus premierul Victor Ponta vineri, dupa trimiterea spre reexaninare a noului Cod Fiscal. Ponta a afirmat ca decizia de respingere este fie una pur politica, fie este o decizie luata in afara Romaniei si impotriva intereselor Romaniei pe care Dl Iohannis trebuie sa o aplice cu orice risc. PMP arata ca acuzatii aduse de Ponta sunt foarte grave si ca daca ar fi adevarata, ar reprezenta un temei suficient pentru acuzatia de inalta tradare.

Ofensiva PNL in scandalul privind Codul Fiscal: 10 intrebari pentru Victor Ponta

Deputatul PNL Ovidiu Raetchi a afirmat ca PNL nu se dezice de prevederile din Codul Fiscal, dar ca premierul Victor Ponta a esuat in a propune masuri pentru a compensa veniturile lipsa generate de masurile din noul Cod Fiscal, asa cum i s-a solicitat. Drept urmare, Raetchi a formulat 10 intrebari pentru premierul Ponta, in contextul dezbaterii privind reexaminarea Codului Fiscal.

PNL il cheama pe Victor Ponta in Parlament pentru Codul fiscal

Liberalii critica intentia premierului Victor Ponta de a-si asuma masurile din noul Cod fiscal fara ca proiectul sa treaca prin Parlament. Liberalii au transmis ca Opozitia nu accepta sub nicio forma.

Presedintele Iohannis a promulgat legea privind Codul de procedura fiscala

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru promulgarea legii privind Codul de procedura fiscala, a anuntat Administratia Prezidentiala. Codul de Procedura Fiscala a fost adoptat de Camera Deputatilor, in calitate de for legislativ decizional,.

Iohannis a promulgat Codul de Procedura Fiscala

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul pentru promulgarea Legii privind Codul de procedura fiscala, a anuntat Administratia Prezidentiala. Acesta fusese adoptat de catre Camera Deputatilor in aceeasi zi cu Codul Fiscal, respectiv in data de 24 iunie.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )