Libnet.ro
UNICEF

14:30

PNL il cheama pe Victor Ponta in Parlament pentru Codul fiscal

Antena3 Antena3,
PNL il cheama pe Victor Ponta in Parlament pentru Codul fiscal

Liberalii critica intentia premierului Victor Ponta de a-si asuma masurile din noul Cod fiscal fara ca proiectul sa treaca prin Parlament. Liberalii au transmis ca Opozitia nu accepta sub nicio forma. continuă pe Antena3

Rovana Plumb cere sesiune parlamentara extraordinara pentru Codul Fiscal. Ponta vrea sa-l aplice oricum

Presedintele interimar al PSD, Rovana Plumb, considera ca in a doua jumatate a lunii august trebuie convocata o sesiune parlamentara extraordinara pentru Codul Fiscal.

Rovana Plumb a cerut ajutorul opozitiei pentru Codul Fiscal (VIDEO)

Rovana Plumb a cerut, joi, ajutorul opozitiei pentru Codul Fiscal, anunta B1 TV. Astfel, Rovana Plumb le cere cere liderilor, Alina Gorghiu si Vasile Blaga, precum si presedintelui UDMR, Kelemen Hunor ,sustinerea .

Victor Ponta, despre respingerea Codului Fiscal: Poate se doreste sa fim o colonie, nu o tara puternica economic

Premierul Victor Ponta a afirmat, vineri seara, intr-o interventie telefonica la Romania TV, ca unul dintre motivele pentru care presedintele Klaus Iohannis a respins Codul Fiscal poate fi acela ca seful statului a preferat sa puna in aplicare interese externe care nu doresc o Romanie cu o economie puternica, relateaza Agerpres.

Victor Ponta, despre respingerea Codului Fiscal: Poate ca nu se doreste ca Romania sa fie puternica economic, se doreste sa fim o colonie care cumpara bunuri de la altii

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, despre respingerea Codului Fiscal de catre presedintele Klaus Iohannis, ca poate se doreste sa fim o colonie, nu o tara puternica economic. Ponta a mai spus ca unul.

Ioan Chelaru (vicepresedintele Senatului), la RFI: Posibila sesiune extraordinara pentru Codul Fiscal, in ultima saptamana din august

O sesiune extraordinara a Parlamentului pentru reexaminarea Codului Fiscal e posibila la sfarsitul lunii august, declara, la RFI vicepresedintele Senatului Ioan Chelaru PSD). El spune ca retrimiterea documentului in Parlament de catre presedintele Klaus Iohannis este o surpriza.

Rovana Plumb: Trebuie convocata sesiune parlamentara extraordinara pentru Codul Fiscal, in august

Presedintele interimar al PSD, Rovana Plumb, a declarat ca in a doua jumatate a lunii august trebuie convocata o sesiune parlamentara extraordinara pentru adoptarea Codului Fiscal, care trebuie sa intre in.

Alina Gorghiu: Victor Ponta nu vrea dezbateri pe Codul fiscal, vrea ordonante

Liberalii se tem ca social-democratii vor refuza sa mai dezbata in Parlament Codul fiscal si vor trimite proiectul pentru a doua oara la Cotroceni, fara sa-l mai imbunatateasca. Co-presedintele PNL,.

Ofensiva PNL in scandalul privind Codul Fiscal: 10 intrebari pentru Victor Ponta

Deputatul PNL Ovidiu Raetchi a afirmat ca PNL nu se dezice de prevederile din Codul Fiscal, dar ca premierul Victor Ponta a esuat in a propune masuri pentru a compensa veniturile lipsa generate de masurile din noul Cod Fiscal, asa cum i s-a solicitat. Drept urmare, Raetchi a formulat 10 intrebari pentru premierul Ponta, in contextul dezbaterii privind reexaminarea Codului Fiscal.

PSD acuza PNL de ipocrizie. Ponta si Plumb prezinta lista liberalilor care au votat Codul Fiscal

Premierul Victor Ponta a publicat pe contul sau de Facebook lista liberalilor care au votat Codul Fiscal, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a retrimis proiectul in Parlament, spre reexaminare. La scurt timp, sefa interimara a PSD, Rovana Plumb, a sustinut o conferinta de presa in care a prezentat documentul, acuzandu-i pe liberali de ipocrizie.

Victor Ponta, reactie dupa ce Klaus Iohannis a retrimis Codurile in Parlament: Pentru romani este cea mai proasta veste posibila

Victor Ponta a criticat gestul presedintelui Klaus Iohannis, de a retrimite in Parlament Codul fiscal si Codul de procedura fiscala, spunand ca pentru acest gest exista doar doua posibile.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )