Libnet.ro
UNICEF

22:30

Victor Ponta ii invita pe Vasile Blaga si Alina Gorghiu la discutii pe cinci teme: legislatia financiara, Constitutie, sistemul electoral, masterplanul pe Transport si legile sigurantei

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta ii invita pe Vasile Blaga si Alina Gorghiu la discutii pe cinci teme: legislatia financiara, Constitutie, sistemul electoral, masterplanul pe Transport si legile sigurantei

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a cerut, luni, in Biroul Permanent National, mandat pentru a-i invita la dialog pe copresedintii PNL, Alina Gorghiu si Vasile Blaga, asupra a cinci teme, precum legislatia financiara, revizuirea Constitutiei, sistemul electoral, masterplanul pe Transport si legile sigurantei, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Victor Ponta: ii invit pe Alina Gorghiu si Vasile Blaga la dialog. Trebuie sa luam decizii care s-au amanat pentru a le adopta in 2016 (VIDEO)

PremierulVictor Ponta a anuntat, luni, in cadrul unei declaratii de presa, ca ii invita pe liderii PNL, Alina Gorghiu siVasile Blaga la dialog, pentru a fi luate decizii care au fost amanate de mai.

Ponta ii invita pe Blaga si Gorghiu la discutii

Liderul PSD Victor Ponta, a cerut, luni, in BPN, mandat pentru a-i invita la dialog pe copresedintii PNL, Alina Gorghiu si Vasile Blaga, asupra a cinci teme, precum legislatia financiara, revizuirea Constitutiei, sistemul electoral, masterplanul pe Transport si legile siguratei.

Victor Ponta vrea negocieri cu PNL pe legea Big Brother, codul electoral si revizuirea Constitutiei (VIDEO)

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a cerut, luni, in BPN, mandat pentru a-i invita la dialog pe copresedintii PNL, Alina Gorghiu si Vasile Blaga, asupra a cinci teme. Astfel, Ponta vrea negocieri pe le.

Ponta invita opozitia la discutii despre legislatia financiara, Constitutie, sistem electoral

Premierul Victor Ponta a cerut luni, in cadrul BPN, mandat pentru a-i invita la discutii pe cei doi copresedinti PNL, Alina Gorghiu si Vasile Blaga, dialogul avand in vedere cinci teme, precum legislatia financiara, revizuirea Constitutiei, sistemul.

Alina Gorghiu, despre invitatia la dialog adresata de Victor Ponta: Premierul a gresit adresantul. isi aroga prerogative care nu-i apartin

Copresedintele PNL Alina Gorghiu afirma ca premierul Victor Ponta, isi aroga prerogative care nu-i apartin, cerand negocieri cu opozitia pe mai multe teme de inters, informeaza Mediafax. Victor Ponta a.

Ponta invita partidele la discutii despre legea Big Brother

Victor Ponta cheama partidele la consultari pe cinci subiecte, printre care legea Big Brother si codul electoral. Ponta a anuntat ca va trimite o scrisoare in acest sens tuturor partidelor. Azi luni, nr) v.

Victor Ponta cheama partidele la consultari pe 5 teme. PNL: Ponta nu are niciun program, guverneaza dupa ureche

Victor Ponta va transmite o scrisoare tuturor partidelor parlamentare sa le invite la consultari pe cinci teme majore despre care premierul spune ca, fara consens politic, nu vor fi rezolvate.

Cine l-a pacalit pe Victor Ponta in povestea cu doctoratul?

Intr-un interviu acordat sambata postului de televiziune B1TV, premierul Victor Ponta face unele dezvaluiri interesante in vechea si complicata poveste a doctoratului. Prima dintre ele se refera la un anumit om de mare incredere care l-ar fi sfatuit pe Ponta in 2012, cand cu scandalul plagiatului, sa nu renunte la doctorat pentru ca va primi la fel de multe critici.

Marian Vanghelie: Daca ma supara Liviu Dragnea o sa spun mai mult despre el. Nu se poate lucra cu acest copil incompetent care este Victor Ponta

Avertisment dur din partea presedintelui executiv al PSD. Liviu Dragnea anunta ca Marian Vanghelie va plati in instanta pentru toate minciunile lansate la adresa sa si premierului Victor Ponta. Vanghelie a.

Liviu Dragnea: Marian Vanghelie va plati in instanta pentru afirmatiile mincinoase facute despre mine si Victor Ponta

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminica seara, la Antena 3, ca primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, o sa plateasca in instanta pentru toate afirmatiile mincinoase facute la adresa sa si a prim-ministrului Victor Ponta.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )