Libnet.ro
UNICEF

17:45

Victor Ponta: Nu am reusit sa imi conving colegii sa nu candidez la prezidentiale. Nu as fi candida niciodata impotriva lui Crin Antonescu

B1 B1,
Victor Ponta: Nu am reusit sa imi conving colegii sa nu candidez la prezidentiale. Nu as fi candida niciodata impotriva lui Crin Antonescu

Premierul Victor Ponta a declarat duminica in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV ca pana la un punct nu si-a dorit sa canduideze la alegerile prezidentiale din 2014, cdar nu a reusit sa isi. continuă pe B1

Victor Ponta: Nu am reusit sa imi conving colegii sa nu candidez la prezidentiale. Nu as fi candidat niciodata impotriva lui Crin Antonescu

Premierul Victor Ponta a declarat duminica in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV ca pana la un punct nu si-a dorit sa candideze la alegerile prezidentiale din 2014, dar nu a reusit sa isi.

Victor Ponta, despre acuzatiile lui Vanghelie: Trebuie sa fii ori foarte ticalos, ori foarte lipsit de inteligenta sa tipi la televizor ca Ponta controleaza DNA (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a comentat, duminica, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV, acuzatiile pe care i le aduce fostul PSD-ist Marian Vanghelie. Seful executivului a spus ca nu controleaza.

Victor Ponta vrea schimbarea regulilor privind interceptarea de catre procurori a demnitarilor care sunt membri CSAT

Victor Ponta a declarat duminica seara la B1 TV ca isi doreste schimbarea regulilor privind interceptarea demnitarilor care sunt membri CSAT de catre procurori in dosarele penale, pentru ca interesul national sa fie aparat. Ponta a spus ca initiativa unei astfel de schimbari i-ar reveni sefului CSAT, adica presedintele Klaus Iohannis.

VIDEO Victor Ponta, la B1TV: Darius Valcov mi-a inmanat demisia astazi la pranz. E o pierdere pentru Guvern. Am trei posibile variante pentru Finante, trebuie sa gasesc un kamikaze care sa vrea / Valcov ramane ministru pana terminam Codul Fiscal si trimi

Premierul Victor Ponta a declarat duminica seara, la B1TV, ca Darius Valcov si-a inaintat la amiaza demisia din functia de ministru al Finantelor insa va pastra postul pana la finalizarea noului Codul Fiscal si trimiterea proiectului de lege in Parlament. Ponta a calificat plecarea lui Valcov din Executiv drept o pierdere, aratand ca are in minte 3 nume de posibili viitori ministri de Finante insa urmeaza sa convinga un kamikaze care sa fie dispus sa isi asume aceasta responsabilitate.

Victor Ponta a anuntat ca Darius Valcov a demisionat din functia de ministru al Finantelor

Darius Valcov a demisionat din functia de ministru al Finantelor, a anuntat duminica premierul Victor Ponta, intr-o interventie telefonica la RTV. Ponta a facut anuntul la scurt timp dupa ce presedintele Klaus Iohannis ii ceruse printr-un comunicat de presa sa il demita pe ministrul Finantelor, impotriva caruia DNA a inceput urmarirea penala pentru trafic de influenta, fapte petrecute in mandatul de primar al orasului Slatina.

Victor Ponta si Alina Gorghiu si-l paseaza pe Vanghelie

Marian Vanghelie a fost calact astazi de procurorii DNA, motiv pentru Victor Ponta sa lanseze cateva sageti ironice la adresa Alinei Gorghiu. Si-a pierdut principalul aliat, i-a transmis Ponta liderului PNL. De partea cealalta, Alina Gorghiu i-a reamintit premierului ca a fost coleg de partid timp de 15 ani cu Vanghelie.

Victor Ponta, invitat al emisiunii Ultimul cuvant, moderata de Catalin Striblea. Vezi cele mai importante declaratii ale premierului

Premierul Victor Ponta a fost duminica invitatul lui Catalin Striblea in emisiunea Ultimul cuvant de pe B1 TV. Unul dintre principalele subiecte abordate a fost recenta demisie a minsitrului Finantelor,.

Victor Ponta, invitat al emisiunii Ultimul cuvant, moderata de Catalin Striblea. Vezi care au fost cele mai importante declaratii ale premierului

Premierul Victor Ponta a fost duminica invitatul lui Catalin Striblea in emisiunea Ultimul cuvant de pe B1 TV. Unul dintre principalele subiecte abordate a fost recenta demisie a ministrului Finantelor,.

Victor Ponta spune ca, pentru membrii CSAT interceptati telefonic, trebuie protejate anumite informatii

Premierul Victor Ponta a afirmat ca i-a spus presedintelui Klaus Iohannis ca trebuie gasita o solutie de protejare a informatiilor detinute de un membru al Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) .

Victor Ponta: Nu am discutat niciodata cu doamna Udrea despre procurori

Premierul Victor Ponta a declarat duminica in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV ca nu a discutat niciodata cu Elena Udrea despre procurori. Nu am discutat niciodata cu doamna Udrea despre.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )