Libnet.ro
UNICEF

19:45

Victor Ponta isi mentine pozitia privind familia in Constitutie: O modificare ar fi inutila si conservatoare

B1 B1,
Victor Ponta isi mentine pozitia privind familia in Constitutie: O modificare ar fi inutila si conservatoare

Premierul Victor Ponta isi mentine pozitia privind pastrarea in forma actuala a articolului despre familie din Constitutie, relateaza Mediafax. Seful Executivului considera ca precizarea inutila legata. continuă pe B1

Victor Ponta: Daca nu luam masuri privind preturile la energie, in Romania si in Europa, se vor inchide toate fabricile

Premierul Victor Ponta a afirmat ca proiectul privind reducerea schemei de sprijin a regenerabilelor care va fi aprobata in sedinta de marti va da un semnal de sprijin in continuare pentru investitii. Insa, aceasta dezvoltare trebuie facuta cu respectarea realitatilor de zi cu zi . )Ca altfel, o sa avem energie regenerabila si nu o sa mai aiba cine sa o consume, pentru ca inchidem toate fabricile, a adaugat Ponta. Pentru a-si intari afirmatiile, Ponta a dat publicitatii o pagina dintr-o prezentare a presedintelui CE, Jose Manuel Barroso, facuta in cadrul Consiliului European. Documentul arata ca pretul energiei electrice in SUA a scazut cu 4%, in timp ce in Europa a crescut cu 38%, iar la gaze, pretul in SUA a scazut cu 66%, in timp ce in UE a crescut cu 35%. Aceste date sunt valabile pentru consumatorii industriali. In cazul celor casnici, preturile au crescut si in SUA. Vezi documentul atasat.

Victor Ponta despre definirea casatoriei: O Constitutie nu trebuie sa prevada tot

Premierul Victor Ponta a declarat joi cu privire la definirea casatoriei ca fiind intre un barbat si o femeie ca Legea fundamentala nu trebuie sa prevada tot, scrie Agerpres. Eu de principiu cred - si asta am discutat si cu colegii mei - ca o Constitutie nu trebuie sa prevada tot, altfel, facem o Constitutie de 5. 000 de articole si dupa aceea o sa ne para rau, a declarat Ponta, referitor la decizia comisiei parlamentare pentru revizuirea Constitutiei de a adopta un amendament care prevede ca familia se intemeiaza pe casatoria liber consimtita intre un barbat si o femeie.

UPDATE Victor Ponta, despre definitia casniciei in Constitutie: Prevederea actuala e foarte clara si ar trebui mentinuta: Crin Antonescu: Exista puncte de vedere diferite in acest subiect, dar se poate reveni la vot

Premierul Victor Ponta a pledat din nou joi pentru mentinerea articolului actual din Constitutie in ceea ce priveste definirea casniciei, in timp ce Crin Antonescu a lasat sa se inteleaga ca acest aspect ar putea fi rediscutat, dupa ce Comisia de revizuire a Constitutiei a adoptat, miercuri, un amendament care prevede ca familia se intemeiaza pe casatoria liber consimtita intre un barbat si o femeie, sintagma care inlocuieste cuvantul soti.

Victor Ponta discuta cu Crin Antonescu la Parlament despre interceptari si introducerea definitiei familiei in Constitutie

Premierul Victor Ponta a sosit la Parlament joi la pranz pentru a transa divergentele cu PNL pe revizuirea Constitutiei. Ponta a declarat la sosire ca tema discutiilor vizeaza problema interceptarilor si definitia familiei introdusa miercuri de catre parlamentari in Constitutie.

intalnire intre Victor Ponta si Crin Antonescu pe tema Constitutiei

Premierul Victor Ponta si presedintele Senatului Crin Antonescu s-au intalnit joi pentru a discuta pe marginea mai multor articole care se vor regasi in noua Constitutie.

Victor Ponta: Basescu nu crede in declaratiile sale privind vanzarea pamantului, vorbeste pentru ca da bine

Premierul Victor Ponta sustine ca presedintele Traian Basescu nu prea crede in declaratiile pe care le face legat de dreptul strainilor de a cumpara pamant in Romania, deoarece stie ca aceasta prevedere inclusa in Tratatul de aderare la UE nu poate fi modificata.

Victor Ponta: M-am pus de acord si cu perspectiva lui Basescu privind adoptatea monedei euro

Premierul Victor Ponta afirma ca s-a pus de acord atat cu perspectiva lui Traian Basescu, cat si cu cea a Poloniei privind adoptarea monedei euro si crede ca Romania poate fi pregatita structural pentru acest.

Victor Ponta: Daca un angajat al Garzii Finaciare a dat contractul RCSRDS, raspunde penal

Premierul Victor Ponta a anuntat ca a cerut ANAF o ancheta privind posibilitatea ca un angajat al institutiei sa fi furnizat catre privati contractul RCS-RDS.

Victor Ponta: Daca cineva din Garda Finaciara a dat contractul RCSRDS, raspunde penal

Premierul Victor Ponta a anuntat ca a cerut ANAF o ancheta privind posibilitatea ca un angajat al institutiei sa fi furnizat catre privati contractul RCS-RDS.

UPDATE Victor Ponta: Sunt 40 de proprietari care nu ne lasa sa facem 'amarata de conducta' Iasi-Ungheni. Vom adopta un act normativ prin care sa facem aceste exproprieri mai usor

Premierul Victor Ponta a anuntat la inceputul sedintei de Guvern de marti ca va fi aprobat un act normativ referitor la unele exproprieri din zona Iasi in vederea construirii gazoductului care va conecta retelele de gaze ale Romaniei si Republicii Moldova. Ponta este nemultumit ca sunt 40 de proprietari care se opun exproprierilor. Sunt 40 de proprietari pe care nu putem sa-i convingem . )Sa adoptam actul normativ prin care sa facem aceasta expropriere mai usor. UPDATE Guvernul a adoptat un proiect de lege care modifica si completeaza Legea 255/2010 privind exproprierea pentru cauza de utilitate publica.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )