Libnet.ro
UNICEF

10:15

VICTOR PONTA lanseaza NUCLEARA dupa demisia momentului din GUVERNUL DANCILA: Chiar si-a propus sa ne scoata din UE

B1 B1,
VICTOR PONTA lanseaza NUCLEARA dupa demisia momentului din GUVERNUL DANCILA: Chiar si-a propus sa ne scoata din UE

Fostul premier Victor Ponta lanzeaza critici dure dupa ce Victor Negrescu si-a dat demisia din functia de ministru delegat pentru Afaceri Europene. Ponta a apreciat ca plecarea lui Negrescu reprezinta o mare. continuă pe B1

Victor Ponta, despre noul dosar al sefului Senatului: DNA afla, dupa 10 ani, ca si in cazul meu, ca domnul Tariceanu a luat mita. Unde ai fost, domne, in astia 10 ani?

Victor Ponta reactioneaza dupa aparitia informatiilor potrivit carora DNA a cerut Parlamentului avizarea inceperii urmaririi penale fata de presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, pentru o.

Victor Ponta, dupa decizia CCR privind completurile de 5 judecatori: HAOSUL e produs in mod premeditat de catre INFRACTORI care vor sa scape linistiti cu BANII FURATI

Victor Ponta reactioneaza extrem de dur dupa decizia de miercuri a Curtii Constitutionale CCR), care a constatat existenta unui conflict juridic intre Parlament si Curtea Suprema, referitor la formarea.

Victor Ponta: Cresterea pensiilor si salariilor cu bani imprumutati ne va aduce in situatia Greciei din 2000

Fostul premier Victor Ponta sustine ca politica guvernamentala de crestere a pensiilor si salariilor este una sinucigasa, care va duce Romania pe drumul dezastrului, asemanator situatiei in care se afla Grecia in anul 2000.

Victor Ponta avertizeaza: Este o politica sinucigasa care ne duce pe drumul dezastrului

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, avertizeaza, intr-o postare pe Facebook, ca Romania se afla pe urmele Greciei in conditiile in care, precizeaza el deficitul balantei comerciale a ajuns la 1 miliard de euro.

ULUITOR! Un barbat S-A TREZIT dupa 12 ani din COMA: Mama l-a ingrijit zi si noapte (VIDEO)

Caz uluitor in analele medicinei moderne! Un barbat chinez s-a trezit dupa 12 ani din coma, timp in care doar mama lui i-a fost alaturi, chiar daca batrana nu avea ce sa manance uneori. Wang a fost.

Demisia lui Negrescu, alt mesaj defectuos trimis Bruxelles-ului

Fostul premier Victor Ponta sustine ca Victor Negrescu este unul dintre putinii actuali ministri chiar pregatit pentru functia sa, cu bune conexiuni pe plan european si unul dintre ultimii adevarati social-democrati din conducerea actuala a PSD, astfel ca plecarea sa nu este decat un alt mesaj defectuos pe care il trimitem Bruxelles-ului, noteaza News. ro.

SCANDAL POLITIC! E demisia momentului in plin SCANDAL DE CORUPTIE! Detalii de ultim moment

Secretarul general al Interpol, Jurgen Stock, a declarat joi ca organizatia nu are alta optiune decat sa accepte demisia fostului sau presedinte chinez, acuzat de coruptie de catre Beijing dupa ce a.

Sorina Pintea, dupa moartea tanarului din Neamt: S-a facut tot ce s-a putut, transferul s-a facut in momentul potrivit

Tanarul ranit grav in explozia din Piatra Neamt, care a fost transferat in Belgia cu arsuri pe 70% din suprafata corpului si cu doua infectii luate din spitalele romanesti, a murit joi. Ministrul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )