Libnet.ro
UNICEF

16:15

Victor Ponta: M-a enervat ce a aparut pe site-ul MFP

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Victor Ponta: M-a enervat ce a aparut pe site-ul MFP

Premierul Victor Ponta a recunoscut, aseara, in cadrul unuei emisiuni televizate, ca s-a enervat pentru ca nu a fost consultat de ceea ce a aparut pe site-ul Ministerului Finantelor, informeaza sursele de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Victor Ponta: M-a enervat ce a aparut pe site-ul MFP/ La Ministerul Finantelor este ca in D'ale Carnavalului

La Ministerul Finantelor este ca in D'ale Carnavalului, de Caragiale, a declarat premierul Victor Ponta la Realitatea TV. Prim ministrul a facut aceasta declaratie in urma informatiei conform careia in 2013 va fi o majorare a taxelor si impozitelor: O data la 3 ani, autoritatile locale au voie sa actualizeze taxele locale cu inflatia. Daca vreo primarie are nevoie de bani poate majora taxele locale in functie de inflatie. In afara de cota unica, pe care am stabilit-o cu colegii liberali si ramane 16% - nu avem in vedere alte cresteri de taxe si impozite.

Victor Ponta: Nu avem in vedere o crestere de taxe si impozite din 2013. N-am stiu nimic despre proiectul MFP

Victor Ponta a declarat miercuri seara ca proiectul privind cresterea taxelor si impozitelor aparut an cursul zilei pe site-ul Ministerului de Finante nu este valabil si ca Executivul nu are in vedere pentru.

Victor Ponta: Nu avem in vedere o crestere de taxe si impozite din 2013. N-am stiu nimic despre acest proiect, la Ministerul de Finante e ca in Caragiale

Victor Ponta a declarat miercuri seara ca proiectul privind cresterea taxelor si impozitelor aparut an cursul zilei pe site-ul Ministerului de Finante nu este valabil si ca Executivul nu are in vedere pentru.

Proiectul privind MAJORAREA TAXELOR, SCOS de pe site-ul FINANTELOR.

Proiectul de Hotarare privind majorarea taxelor a fost scos de pe site-ul Ministerului de Finante, transmite Realitatea TV. Proiectul a fost sters dupa ce, miercuri seara, premierul Victor Ponta a declarat, la Realitatea TV, ca nu a fost consultat in luarea acestei masuri. Potrivit Gandul, reprezentantii MFP au explicat ca a existat o inadvertenta si ca nu pot oferi mai multe informatii. Stim doar ca a fost scos de pe site si va fi republicat ori in cursul zilei de azi, ori in curand, au .

Victor Ponta: Dan Diaconescu este protejat al PDL/ La noi Parchetul se conduce prin interimari. Un interimar e dependent direct de cel care l-a numit acolo, adica presedintele Basescu

Premierul Romaniei Victor Ponta a discutat la Realitatea TV despre recentul scandal al privatizarii Oltchim si despre taxele si impozitele ce vor creste in 2013: Domnul Diaconescu are in minte ca are imunitate si nu va fi tras la raspundere pentru oferta falsa de la licitatie sau pentru actele false prezentate la o banca pentru ca dansul reprezinta si interesele politice ale PDL. M-am enervat foarte tare ca nu am fost consultat si ca n-au explicat ei ceea ce explic eu acum, este dreptul legal al primarului ca, odata la trei ani, sa mareasca daca vrea taxele locale. Aici vorbim despre autoritatea si autonomia locala si de Legea finantelor publice locale. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT declaratiile premierului.

Victor Ponta: Nu vor fi schimbati sefii de servicii secrete pana la modificarea Constitutiei/ Nu am ce sa reprosez directorilor SIE si SRI

Premierul Victor Ponta a declarat intr-un interviu acordat site-ului LumeaJustitiei. ro ca directorii serviciilor secrete nu vor fi schimbati inainte de o modificarea a Constitutiei. Potrivit premierului, o astfel de schimbare nu ar fi oportuna in acest moment, fiind interpretata ca o rafuiala politica. Totodata, Ponta a precizat ca nu are ce sa reproseze directorului Serviciului de Informatii Externe, Teodor Melescanu, sau directorului Serviiciului Roman de Informatii, George Maior.

Sebastian Lazaroiu il AVERTIZEAZA pe Victor Ponta: Presedintele poate DESEMNA un alt ...

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu ii atrage atentia lui Victor Ponta ca, in conformitate cu Constitutia Romaniei, presedintele Traian Basescu poate desemna in locul lui un alt membru al Executivului in contextul in care nu-si indeplineste atributiile functiei. Mai exact, Lazaroiu reda pe pagina personala de Facebook o declaratie de marti a lui Victor Ponta: Victor Ponta: Nu am nicio propunere de facut la sefia Ministerului Sanatatii pana la alegeri 9 decembrie). Apoi, face .

Lazaroiu: Constitutia il obliga pe Victor Ponta sa numeasca un nou ministru al ...

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu ii atrage atentia lui Victor Ponta ca, in conformitate cu Constitutia Romaniei, premierul este obligat sa desemneze un alt ministru la sanatate in cel mult 45 de zile, ceea ce ar insemna ca numirea s-ar produce inaintea alegerilor parlamentare din 9 decembrie. Mai exact, Lazaroiu reda pe pagina personala de Facebook o declaratie de marti a lui Victor Ponta: Victor Ponta: Nu am nicio propunere de facut la sefia Ministerului Sanatatii pana la alegeri .

Cristian Preda ii multumeste lui Victor Ponta. Afla de ce.

Prim-vicepresedintele PDL Cristian Preda ii multumeste premierului Victor Ponta pentru ca a ales sa lanseze candidatii USL la alegerile parlamentare in prima zi a congresului PPE, care, fata de congresul socialistilor europeni, va fi tinut in Romania. Mai exact, Preda ii multumeste lui Victor Ponta pentru ca, astfel, oamenii isi vor aduce aminte ca socialistii au fugit de Romania in vreme ce liderii europeni din PPE nuMultumesc, Victor Ponta! Dupa ce a pierdut organizarea congresului .

Sebastian Lazaroiu, despre Victor Ponta si ADEVARATUL MOTIV pentru care a PARASIT ...

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu urmareste cu atentie declaratiile premierului Victor Ponta in speranta ca va spune care este adevaratul motiv pentru care, saptamana trecuta, prim-ministrul a parasit sedinta CSAT. Intr-o postare pe pagina personala de Facebook, Sebastian Lazaroiu a constatat, dupa ce l-a urmarit pe Victor Ponta la Realitatea TV, ca nu se vindeca. Nu. Nu se vindeca. Ma asteptam sa spuna azi miercuri - n. red. ) adevarul despre motivul pentru care a plecat din CSAT.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )