Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta, mesaj cu ocazia sarbatorii de Pesah: intre poporul roman si cel evreu exista o relatie de prietenie

B1 B1,
Victor Ponta, mesaj cu ocazia sarbatorii de Pesah: intre poporul roman si cel evreu exista o relatie de prietenie

Premierul Victor Ponta le ureaza evreilor, printr-un mesaj postat vineri dupa-amiaza, pe pagina sa de socializare, sa aiba o sarbatoare de Pesah plina de bucurie si binecuvantata. Comunitatile evreiesti. continuă pe B1

Victor Ponta: Suntem intre ciocan si nicovala, dar deocamdata nu dam banii ceruti de fratii Micula

Premierul Victor Ponta, a declarat ca Guvernul nu va achita, deocamdata, banii solicitati in instanta de fratii Micula, deoarece exista o dispozitie in acest sens a Comisiei Europene si a adaugat ca Executivul se afla intre ciocan si.

De ce are VICTOR PONTA dosare la DNA

Surse judiciare au declarat Romaniei libere ca Victor Ponta ar fi cercetat in dosarele lui Dan Sova pentru contractele de consultanta juridica incheiate cu CE Rovinari si CE Turceni. Romania libera a intrebat oficial DNA daca s-a inceput urmarirea penala in rem pentru fapta) fata de Victor Ponta in doua dosare conexate. DNA a confirmat indirect existenta dosarelor desprinse din cele ale lui Dan Sova, dar care s-au conexat.

Guvernul Victor Ponta a pierdut procesul cu Mihai Seplecan: Va fi obligat sa organizeze alegeri partiale anticipate la Consiliul Judetean Cluj

Premierul Victor Ponta a pierdut procesul cu copresedintele executiv al PNL Mihai Seplecan. Liberalul s-a adresat Curtii de Apel Cluj in legatura cu obligarea Guvernului Ponta privind declansarea alegerilor.

Un consilier clujean l-a invins pe Victor Ponta in instanta. Curtea de Apel Cluj obliga Guvernului sa organizeze alegeri pentru functia de presedinte al CJ Cluj

Curtea de Apel Cluj s-a pronuntat azi, 3 aprilie, in procesul pe care consilierul judetean Mihai Seplecan l-a intentat premierului Victor Ponta, in calitate de sef al Guvenrului. Instanta a stabilit ca paratul, adica Victor Ponta si Guvernul, trebuie sa stabileasca o data pentru organizarea alegerilor partiale pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Cluj.

Cum poate ajunge Victor Ponta un erou. Fara sa demisioneze

Victor Ponta sustine, intr-o postare pe Facebook, ca in primele 3 luni din 2015 avem incasari suplimentare de 1 miliard de euro la buget. Cum nu putem sa-l verificam, trebuie sa-l credem pe cuvant, desi usurinta cu care minte actualul prim-ministru al Romaniei este de notorietate. Dar daca acest miliard suplimentar intr-adevar exista, si nu este doar un artificiu demagogic pe o hartie, atunci premierul Victor Ponta are sansa unica de a se transforma din plagiator intr-un erou reformator. Fara sa fie nevoie sa demisioneze.

Victor Ponta: Este un moment istoric in relatia Romania - Turcia

Premierul Victor Ponta a subliniat importanta relatiei dintre Romania si Turcia, miercuri, in cadrul vizitei presedintelui turc Recep Tayip Erdogan, in Romania. Ponta a explicat ca acesta este un.

Victor Ponta: Turcia este principalul partener economic al Romaniei in UE

Premierul Victor Ponta s-a intalnit, miercuri, la Bucuresti cu presedintele Turciei, Recep Tayyip-Erdogan. Victor Ponta a declarat ca Turcia este principalul partener economic al Romaniei in Uniunea Europeana si.

Victor Ponta: Turcia este principalul partener economic al Romaniei din afara UE (VIDEO)

Premierul Victor Ponta s-a intalnit, miercuri, la Bucuresti cu presedintele Turciei, Recep Tayyip-Erdogan. Victor Ponta a declarat ca Turcia este principalul partener economic al Romaniei si ca cele doua.

Victor Ponta, despre noua structura de recuperare a prejudiciilor din cadrul Guvernului: Sistemul nu avea cum sa functioneze. Nu exclud emiterea unei OUG

Premierul Victor Ponta a vorbit, luni, despre infiintarea unei directii in cadrul Guvernului care se va ocupa de recuperarea prejudiciilor stabilite prin hotarari judecatoresti in cauze penala. Victor Ponta a.

Victor Ponta reactioneaza la avertismentul MAE rus

Premierul Victor Ponta a scris pe Twitter ca Guvernul este constient ca deciziile pe care ia sunt cele mai bune pentru Romania si partenerii tarii noastre, in replica la ministerul de Externe rus care a precizat ca Romtnia va suporta consecintele suplimentarii capacitatii NATO.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )