Libnet.ro
UNICEF

21:15

Victor Ponta reactioneaza la avertismentul MAE rus

România Liberă România Liberă,
Victor Ponta reactioneaza la avertismentul MAE rus

Premierul Victor Ponta a scris pe Twitter ca Guvernul este constient ca deciziile pe care ia sunt cele mai bune pentru Romania si partenerii tarii noastre, in replica la ministerul de Externe rus care a precizat ca Romtnia va suporta consecintele suplimentarii capacitatii NATO. continuă pe România Liberă

UPDATE: Avertismentul MAE rus pentru Romania, dupa suplimentarea capacitatilor NATO. Reactia lui Ponta

Romania trebuie sa fie constienta de responsabilitatea si de consecintele suplimentarii efectivelor NATO pe teritoriul sau, avertizeaza Ministerul rus de Externe, care a catalogat drept periculoase actiunile Aliantei Nord-Atlantice, informeaza Mediafax.

Avertismentul MAE rus pentru Romania, dupa suplimentarea capacitatilor NATO

Romania trebuie sa fie constienta de responsabilitatea si de consecintele suplimentarii efectivelor NATO pe teritoriul sau, avertizeaza Ministerul rus de Externe, care a catalogat drept periculoase actiunile Aliantei Nord-Atlantice, informeaza Mediafax.

Ponta raspunde MAE rus: DA, suntem constienti ca deciziile noastre sunt cele mai bune

Guvernul este foarte constient ca deciziile sale sunt cele mai bune pentru Romania si parteneri, spune premierul Ponta ca reactie la avertismentul MAE rus, care a transmis, dupa ce Executivul a aprobat proiectul.

Aroganta premierului victor Ponta a renascut in spatiul public: Cred ca premierul ramane in criza de atitudini, nu de idei

Aroganta premierului victor Ponta a renascut in spatiul public. Initial, prabusirea de dupa alegerile, primul-ministru parea mai semrit in fata romanilor, dar impotenta presedintelui Iohannis, care nu.

Victor Ponta: In a doua parte a anului vom pregati Legea salarizarii. Nu e normal ca premierul sau presedintii Camerelor sa castige mai putin ca cei din institutii militarizate

Premierul Victor Ponta a anuntat ca, dupa Codul Fiscal si cel de Procedura Fiscala, Guvernul vrea ca in partea a doua a anului sa pregateasca un alt proiect important, Legea salarizarii, care va fi finalizat tot de Parlament. Nu e normal ca prim-ministrul sau presedintii Camerelor sa castige mai putin decat unii din institutii militarizate, a spus Ponta.

Victor Ponta: Pana in prezent 232 de firme au primit sanctiuni de la ANAF. Poate doar 150 meritau, pentru ceilalti nu vreau sa existe abuzuri (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a vorbit in cadrul sedintei saptamanale de guvern din 2 aprilie despre sanctiunile date de ANAF in ultimul timp. Astfel premierul a declarat ca evaziunea fiscala trebuie combatuta in.

Cum poate ajunge Victor Ponta un erou. Fara sa demisioneze

Victor Ponta sustine, intr-o postare pe Facebook, ca in primele 3 luni din 2015 avem incasari suplimentare de 1 miliard de euro la buget. Cum nu putem sa-l verificam, trebuie sa-l credem pe cuvant, desi usurinta cu care minte actualul prim-ministru al Romaniei este de notorietate. Dar daca acest miliard suplimentar intr-adevar exista, si nu este doar un artificiu demagogic pe o hartie, atunci premierul Victor Ponta are sansa unica de a se transforma din plagiator intr-un erou reformator. Fara sa fie nevoie sa demisioneze.

Victor Ponta: Este un moment istoric in relatia Romania - Turcia

Premierul Victor Ponta a subliniat importanta relatiei dintre Romania si Turcia, miercuri, in cadrul vizitei presedintelui turc Recep Tayip Erdogan, in Romania. Ponta a explicat ca acesta este un.

Victor Ponta: Turcia este principalul partener economic al Romaniei in UE

Premierul Victor Ponta s-a intalnit, miercuri, la Bucuresti cu presedintele Turciei, Recep Tayyip-Erdogan. Victor Ponta a declarat ca Turcia este principalul partener economic al Romaniei in Uniunea Europeana si.

Victor Ponta: Turcia este principalul partener economic al Romaniei din afara UE (VIDEO)

Premierul Victor Ponta s-a intalnit, miercuri, la Bucuresti cu presedintele Turciei, Recep Tayyip-Erdogan. Victor Ponta a declarat ca Turcia este principalul partener economic al Romaniei si ca cele doua.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1961 seconds )