Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta, cu modestia castigi Presedintia!

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta, cu modestia castigi Presedintia!

Putin inainte de miezul noptii, redactia Adevarul e pustie. Ceva mai devreme, cand caldura molesise spiritele, procentul de 40% obtinut de social-democrati nu a starnit nicio uimire. in schimb, cativa i-au compatimit pe liberali. Si-au luat-o bine liberalii, aud in apropiere. Si nu doar liberalii, as completa. Formatiunile de dreapta au suferit un esec usturator. Victor Ponta nu a triumfat, insa, ci s-a aratat modest. Parca prea modest. continuă pe Adevărul

Victor Ponta, la Antena 3: Asteptam reactia PNL acum. S-ar putea sa fie un Congres liberal la care ar putea castiga cei care vor USL/ Impreuna cu PNL luam peste 50%. Asa erau sondajele

Victor Ponta a declarat la Antena 3 ca proiectul USL continua cu PNL deoarece, in afara celor 5-7 lideri liberali mediatizati care vorbesc urat de fostii colegi de alianta, majoritatea membrilor PNL isi doresc continuarea proiectului USL si au colaborat cu PSD-ul in toata aceasta perioada. Intrebat daca isi anunta candidatura la prezidentiale din partea PSD-UNPR-PC, Ponta a raspuns ca asteapta mai intai Congresul PNL unde va fi posibil sa castige cei care isi doresc sa continue proiectul USL si atunci vom avea un candidat la prezidentiale din partea USL. Ponta: Nu PSD a venit in Parlament cu legea aminstiei si gratierii ci PNL prin Relu Fenechiu. E adevarat ca noi am fost de acord.

Victor Ponta, huiduit la Buftea unde s-a prezentat pentru a o sustine pe Gabriela Szabo la vot

Presedintele PSD Victor Ponta a fost huiduit, duminica, la Buftea, acolo unde s-a prezentat pentru a o sustine la vot pe Gabriela Szabo. Dupa ce a plecat de la Scoala 2 din Buftea, Victor Ponta, a fost aclamat de.

Victor Ponta, huiduit la Buftea unde s-a prezentat pentru a o sustine pe Gabriela Szabo la vot (VIDEO)

Presedintele PSD Victor Ponta a fost huiduit, duminica, la Buftea, acolo unde s-a prezentat pentru a o sustine la vot pe Gabriela Szabo. Dupa ce a plecat de la Scoala 2 din Buftea, Victor Ponta, a fost aclamat de.

Victor Ponta, huiduit in Gara de Nord, dupa ce a ajuns cu trenul electric de la Craiova

Premierul Victor Ponta a fost huiduit, sambata, la sosirea in Gara de Nord din Bucuresti, unde a ajuns de la Craiova, de mai multe persoane care se aflau pe peron. Ponta a plecat din Gara Craiova spre Bucuresti, .

Victor Ponta, despre incidentul prin care a trecut Traian Basescu: Un gest reprobabil

Premierul Victor Ponta a refuzat sa comenteze incidentul prin care a trecut presedintele Traian Basescu la Constana. intrebat de jurnalisti cum vede acest gest, Ponta a explicat ca este reprbabil.

Victor Ponta in prima cursa a trenului electric.Peste 60 de politisti, mobilizati pe traseul Craiova - Bucuresti

Peste 60 de politisti de la transporturi asigura masurile de ordine pe traseul primului tren electric romanesc, cu care a plecat, sambata, din Gara Craiova, premierul Victor Ponta. Oamenii legii vor fi prezenti si in statiile Caracal, Rosiorii de Vede si Bucuresti, unde trenul stationeaza.

Daniel Constantin: USL cel care traieste si-a gasit un candidat la Presedintie care stie sa lupte, pe Victor Ponta

USL adevarat, cel care traieste si-a gasit candidatul la presedintie care stie sa lupte, a declarat, vineri, presedintele PC, DanielConstantin, facand referire la Victor Ponta. Acesta a insistat.

Victor Ponta: il ingradim pe Basescu. E o batalie care va continua pana in noiembrie

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica, la Antena 3, ca batalia impotriva regimului lui Traian Basescu va continua pana in luna noiembrie. intrebat de Mircea Badea ca va face in perioada urmatoare pentru.

Victor Ponta, despre o eventuala candidatura la prezidentiale: Asteptam reactia PNL

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica, la Antena 3, ca asteapta reactia PNL dupa rezultatul alegerilor europarlamentare, inainte de a se decide in privinta unei eventuale candidaturi la.

VIDEO Victor Ponta: De maine suntem dispusi sa ne asezam la masa cu liderii PNL care doresc refacerea USL

De maine suntem dispusi sa ne asezam la masa cu liderii PNL care cred in USL si doresc refacerea USL, pentru a reporni de acolo de unde am lasat proiectul pe care romanii l-au votat in 2012. Este o mana intinsa pe care sunt convins ca foarte multi o asteapta . ) semnalul dat de electorat, atat noua cat si liderilor liberali, este unul foarte clar, a declarat premierul Victor Ponta, duminica seara, la sediul PSD, dupa ce, conform exit-pollurilor, alianta PSD-PC-UNPR a obtinut peste 40%.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )