Libnet.ro
UNICEF

20:30

Victor Ponta, nou atac la Traian Basescu (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta, nou atac la Traian Basescu (VIDEO)

Seful executivului lanseaza noi atacuri la adresa fostului presedinte, Traian Basescu. Victor Ponta sustine ca banii din dosarul Microsoft din 2009 au fost dati pentru campania electorala a lui Basescu, lucru pe. continuă pe B1

Traian Basescu vede numai coruptia altora. Ce le-a cerut lui Iohannis si Ponta

Traian Basescu vede doar coruptia altora, insa timp de 10 ani a protejat-o pe cea a oamenilor sai. intr-o postare pe Facebook, fostul presedinte le-a cerut presedintelui Iohannis si premierului Victor Ponta sa.

Victor Ponta, despre acuzatiile lui Vanghelie: Trebuie sa fii ori foarte ticalos, ori foarte lipsit de inteligenta sa tipi la televizor ca Ponta controleaza DNA (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a comentat, duminica, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV, acuzatiile pe care i le aduce fostul PSD-ist Marian Vanghelie. Seful executivului a spus ca nu controleaza.

Traian Basescu, despre Darius Valcov: Tin foarte mult la el, dar cand un ministru de Finante e acuzat de asa ceva, trebuia revocat imediat (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit, luni, despre punerea lui Darius Valcov sub urmarire penala de catre procurorii DNA pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta, in timpul mandatului de.

Traian Basescu: Sunt suspect pentru ca am deranjat-o pe Firea. O rog sa isi aduca aminte ca a transferat bani de la Crescent unei firme din trustul lui Voiculescu (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, luni, ca este cercetat in calitate de suspect in dosarul acuzatiilor facute la adresa Gabrielei Firea. Am primit o scrisoare prin care aflu ca sunt suspect.

Victor Ponta a schimbat conducerea Inspectoratului de Stat in Constructii

Paul Racovita a fost revocat, vineri, de premierul Victor Ponta de la conducerea Inspectoratului de Stat in Constructii ISC) si inlocuit cu Nelu Stelea, seful Serviciului de Control din cadrul.

VIDEO Traian Basescu: Am calitatea de suspect in dosarul Gabriela Firea, la fel ca procurorul general Nitu, suspectat ca a impuscat oameni la Revolutie / Oreste e bolnavior, mai e si raspopitul de la Antena 3

Traian Basescu a declarat luni ca are calitatea de suspect in dosarul de santaj care o priveste pe senatoarea PSD Gabriela Firea, la fel ca si procurorul general Tiberiu Nitu, suspectat ca a impuscat oameni la Revolutie.

Victor Ponta: Autoritatile locale decid cum se vor modifica impozitele in noul Cod Fiscal (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a reafirmat, luni, ca decizia de majorare sau de reducere a impozitelor apartine autoritatii locale, iar noul Cod Fiscal va fi adoptat de Parlament. Daca vreti, taxele nu o sa creasca.

Victor Ponta: Valcov ramane in functie pana cand Codul Fiscal trece de Parlament (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, in cadrul unei conferinte de presa de la sediul PSD, ca fostul ministru al Finantelor, Darius Valcov, va ramane in functie teoretic, pana ce Codul Fiscal va fi aprobat.

Victor Ponta, despre cazul lui Dan Sova: Recomandarea nostra a fost intotdeauna de a se vota pentru solicitarile DNA. Nu regret ca l-am reprimit in PSD (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat duminica in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV ca recomandarea pe care a facu-o alesilor pSD este sa voteze pentru in cazul cererilor formulate de DNA, dici si.

Victor Ponta, despre cazul lui Dan Sova: Recomandarea noastra a fost intotdeauna de a se vota pentru solicitarile DNA. Nu regret ca l-am reprimit in PSD (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat duminica in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV ca recomandarea pe care a facut-o alesilor PSD este sa voteze pentru in cazul cererilor formulate de DNA,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )