Libnet.ro
UNICEF

20:00

Traian Basescu vede numai coruptia altora. Ce le-a cerut lui Iohannis si Ponta

Antena3 Antena3,
Traian Basescu vede numai coruptia altora. Ce le-a cerut lui Iohannis si Ponta

Traian Basescu vede doar coruptia altora, insa timp de 10 ani a protejat-o pe cea a oamenilor sai. intr-o postare pe Facebook, fostul presedinte le-a cerut presedintelui Iohannis si premierului Victor Ponta sa. continuă pe Antena3

Traian Basescu, citat de procurorii Inaltei Curti pentru a fi audiat in dosarul in care Gabriela Firea il acuza de santaj

Fostul presedinte Traian Basescu a fost citat de procurorii Parchetului de pe langa instanta suprema, pentru a fi audiat in dosarul in care senatorul Gabriela Firea il acuza de santaj, a declarat, pentru Mediafax, avocatul parlamentarului, Lucian Bolcas. Bolcas a precizat ca Traian Basescu a fost citat de procurori pentru a da explicatii in acest dosar si ar urma sa se prezinte la audieri in cursul zilei de miercuri.

Traian Basescu risca sapte ani de iNCHISOARE

Fostul presedinte Traian Basescu risca pana la sapte ani de inchisoare in dosarul de santaj pe care i l-a deschis senatoarea PSD, Gabriela Vranceanu Firea. Traian Basescu va fi audiat miercuri la Parchetul.

Traian Basescu filorus? O imensa stupiditate...

Aflu ca in ziarul polonez Gazeta Wyborcza a aparut un interviu al presedintelui Klaus Iohannis prefatat de o nota care sugereaza pretinsul filorusism al predecesorului sau. Este o prostie de dimensiuni cosmice. Habar nu am daca jurnalistul polonez s-a lasat prins intr-o capcana, daca este prost informat sau pur si simplu bate campii. Dar stiu cu precizie ca ultimul lucru din lume de care poate fi acuzat Traian Basescu ar fi filo-rusismul. As putea oferi zeci de exemple care sa probeze spusele mele, dar nu are sens sa o fac. Cei care cunosc situatia reala nu au indoieli privind optiunea categorica, ferma si irevocabila pro-NATO a lui Traian Basescu.

Traian Basescu, noi precizari dupa redeschiderea dosarului mineriadei: Va rog, nu va lasati manipulati de propagandisti ai minciunii

Fostul presedinte Traian Basescu a revenit sambata cu noi precizari referitoare la redeschiderea dosarului mineriadei din 1990. Astfel, printr-o postare pe Facebook, Traian Basescu a negat informatiile conform.

Traian Basescu, citat de procurorii inaltei Curti pentru a fi audiat in dosarul de santaj

Fostul presedinte Traian Basescu a fost citat de procurorii Parchetului de pe langa instanta suprema, pentru a fi audiat in dosarul in care senatorul Gabriela Firea il acuza de santaj, potrivit avocatului parlamentarului, Lucian Bolcas, citat de sursele din presa.

Avocat: Traian Basescu va fi audiat in dosarul in care Firea il acuza de santaj

Fostul presedinte Traian Basescu a fost citat de procurorii Parchetului de pe langa instanta suprema, pentru a fi audiat in dosarul in care senatorul Gabriela Firea il acuza de santaj, a declarat avocatul parlamentarului, Lucian Bolcas.

Traian Basescu, citat de procurori pentru a fi audiat in dosarul de santaj

Fostul presedinte Traian Basescu a fost citat de procurorii Parchetului de pe langa instanta suprema, pentru a fi audiat in dosarul in care senatorul Gabriela Firea il acuza de santaj, a declarat avocatul parlamentarului, Lucian Bolcas.

Avocat: Traian Basescu, citat de procurori, pentru a fi audiat in dosarul de santaj

Fostul presedinte Traian Basescu a fost citat de procurorii Parchetului de pe langa instanta suprema, pentru a fi audiat in dosarul in care senatorul Gabriela Firea il acuza de santaj, a declarat, pentru MEDIAFAX, avocatul parlamentarului, Lucian Bolcas.

Presa poloneza, dupa vizita lui Iohannis la Varsovia: Iohannis face curat in harababura lasata de predecesorul sau prorus, Traian Basescu

Europarlamentarul PMP Siegfried Muresan a transmis o scrisoare conducerii ziarului polonez Gazeta Wyborcza in care atrage atentia asupra afirmatiilor defaimatoare la adresa politicii duse de fostul presedinte Traian Basescu, despre care a notat initial ca este prorus.

Traian Basescu cere remanierea urgenta a ministrului de Finante: Orice ora intirziere are efecte grave in politica externa, pietele financiare si cursul de schimb (Foto)

Anchetarea ministrului Finantelor de catre DNA a starnit numeroare critici la adresa Guvernului. intr-un mesaj pe pagina de Facebook, fostul presedinte Traian Basescu face un apel la presedinte si premier pentru.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )