Libnet.ro
UNICEF

20:45

VICTOR PONTA: Ordonanta 114 accelereaza intrarea in criza economica

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VICTOR PONTA: Ordonanta 114 accelereaza intrarea in criza economica

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, sustine ca in anul 2019 in Romania este cea mai grava coruptie din '95 incoace si ca in prezent nu se mai fura cu geanta, ci cu acte normative. Ponta spune ca Romania va intra in criza economica si ordonanta 114, pe care o denumeste ordonanta disperarii accelereaza intrarea tarii in criza. continuă pe Ziarul Bursa

Ponta: E cea mai grava coruptie din 95 incoace. Se fura cu ordonanta de urgenta, cu hotararea de Guvern. Ordonanta disperarii accelereaza intrarea in criza

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, sustine ca in anul 2019 in Romania este cea mai grava coruptie din 95 incoace si ca in prezent nu se mai fura cu geanta, ci cu acte normative. Ponta spune ca Romania va intra in criza economica si ordonanta 114, pe care o denumeste ordonanta disperarii accelereaza intrarea tarii in criza.

Ponta: E cea mai grava coruptie din 95 incoace. Se fura cu hotararea de Guvern. Ordonanta disperarii accelereaza intrarea in criza

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, sustine ca in anul 2019 in Romania este cea mai grava coruptie din 95 incoace si ca in prezent nu se mai fura cu geanta, ci cu acte normative.

Sergiu Oprescu (Alpha Bank): Ordonanta 114, privind taxele, cheama criza. Bancile sunt Gardienii economiei de piata

Ordonanta 114 prin care se introduc noi taxe a luat prin surprindere sectorul bancar, sustine Sergiu Oprescu, presedinte executiv Alpha Bank Romania. Potrivit acestuia, predictibilitatea si impactul lipsei de predictibilitate pe credibilitate este urias.

SERGIU OPRESCU (ARB): Raul produs de Ordonanta 114 pe planul credibilitatii, greu de reparat

Raul produs de Ordonanta 114 pe planul credibilitatii este foarte greu de reparat, insa pe planul stabilitatii financiare se poate gasi o solutie, astfel incat aceasta sa devina functionala.

Victor Ponta: in 2019 este cea mai grava coruptie din 95 incoace. Nu se mai fura cu geanta de bani, ci cu ordonanta de urgenta

Presedintele Pro Romania,Victor Ponta, a declarat, sambata, ca in anul 2019, in Romania este cea mai grava coruptie din 95 incoace. Asta pentru ca acum nu se mai fura cu geanta sau cu plicul, ci.

VICTOR PONTA: Bancile privesc cu neincredere Guvernul

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, astazi, intr-o conferinta de presa, in Baia Mare, ca bancile din Romania privesc cu neincredere Guvernul, asa fiind explicata reticenta in a cumpara titluri de stat din ultimele zile.

VICTOR PONTA: Viata politica, blocata cu discutii ipocrite despre viata lui Dragnea

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat astazi intr-o conferinta de presa sustinuta la Cluj, ca viata politica din tara este blocata, de doi ani, cu discutii ipocrite despre viata lui Liviu Dragnea.

VICTOR PONTA: Sper ca Pro Romania sa obtina trei-patru europarlamentari

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, spera ca partidul pe care il conduce sa obtina trei-patru mandate de europarlamentar iar comisarul european Corina Cretu sa fie pe lista formatiunii.

Traian Basescu, REPLICA DURA pentru Victor Ponta: Daca cineva l-a blocat sa construiasca autostrada Comarnic Brasov, acel cineva se numeste incompetenta proprie

Traian Basescu ii da o replica dura lui Victor Ponta dupa ce acesta a afirmat, sambata, ca fostul presedinte a folosit DNA pentru a bloca realizarea autostrazii Comarnic-Brasov. intr-o postare pe.

Victor Ponta: Ce s-a intamplat la DNA Ploiesti este o rusine pentru justitia din Romania. Liviu Dragnea a fost protejat

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, sambata, ca ceea ce s-a intaplat la DNA Ploiesti este o rusine pentru justitia din Romania si a acuzat fosta conducere a DNA ca l-a protejat pe Liviu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )