Libnet.ro
UNICEF

20:30

Victor Ponta: PSD vrea sefi nepolitici la SRI si SIE. Ma indoiesc ca Iohannis va propune de la PSD

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta: PSD vrea sefi nepolitici la SRI si SIE. Ma indoiesc ca Iohannis va propune de la PSD

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, sambata, la Sinaia, ca social-democratii isi doresc ca viitorii directori ai serviciilor de informatii, respectiv ai SRI si SIE, sa fie nepolitici, el aratand ca se indoieste de faptul ca seful statului, Klaus Iohannis, va propune de la PSD. continuă pe Hotnews

Ponta: PSD vrea sefi nepolitici la SRI si SIE

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, sambata, la Sinaia, ca social-democratii isi doresc ca viitorii directori ai serviciilor de informatii, respectiv ai SRI si SIE, sa fie nepolitici, el aratand ca se indoieste de faptul ca seful statului, Klaus Iohannis, va propune de la PSD.

Ponta: PSD doreste sefi nepolitici la SRI si SIE. Ma indoiesc ca Iohannis va propune de la PSD

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, sambata, la Sinaia, ca social-democratii isi doresc ca viitorii directori ai serviciilor de informatii, respectiv ai SRI si SIE, sa fie nepolitici, el aratand ca se indoieste de faptul ca seful statului, Klaus Iohannis, va propune de la PSD.

PSD doreste sefi nepolitici la SRI si SIE

Actualizare 13:36 Ponta nu a discutat cu Maior despre o posibila revenire in PSD Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat astazi, in Sinaia, raspunzand unei intrebari, ca o posibila revenire in partid a fostului director al SRI, George Maior, tine de decizia acestuia si ca, pana in prezent, cei doi nu a avut o discutie in acest sens, informeaza presa. --- * Atanasiu: Nu ma intereseaza sefia SRI * Ponta: Ma indoiesc ca Iohannis va propune de la PSD directori ai serviciilor.

CExN al PSD: Victor Ponta propune revenirea lui Sova in partid, direct in functia de vicepresedinte: A demonstrat ca vrea sa fie cu noi

UPDATE: Victor Ponta a propus in sedinta Comitetului Executiv National al PSD revenirea lui Dan Sova in partid, dupa ce acesta fusese suspendat anterior, potrivit surselor citate de B1Tv. CExN a decis sa revoc.

Victor Ponta anunta inlocuirea lui Catalin Ivan de la conducerea PSD sector 1. Dan Sova va fi reprimit in PSD

Victor Ponta a anuntat, vineri, ca Dan Sova, exclus din PSD in luna noiembrie alaturi de Mircea Geoana si Marian Vanghelie, va fi reprimit in partid dupa ce a demonstrat ca vrea sa fie alaturi de socia-democrati. Decizia a fost luata de Comitetul Executiv National al PSD, reunit vineri la Sinaia. De asemenea, social-democratii au decis inlocuirea europarlamentarului Catalin Ivan de la conducerea PSD sector 1 cu Dan Tudorache.

Victor Ponta dupa consultarile de la Cotroceni: PSD sustine intocmirea unui registru electoral al romanilor care traiesc in strainatate, Parlament bicameral si reducerea numarului de parlamentari

PSD sustine modificarea sistemului de vot pentru romanii din disapora si vrea intocmirea unui registru al romanilor care traiesc in strainatate fie ca e vorba de vot electronic sau vot prin corespondenta, a declarat miercuri premierul Victor Ponta la finalul consultarilor de la Palatul Cotroceni dintre presedintele Klaus Iohannis si reprezentantii PSD. Social-democratii au fost primii care au intrat la consultarile cu seful statului, la ora 10:00. Victor Ponta a mai anuntat ca PSD sustine reducerea numarului de parlamentari si Parlament bicameral, dar si mai multa transparenta in activitatea legislativului, dupa modelul PE.

VIDEO Consultari de la Cotroceni: PSD vrea registru electoral al romanilor din strainatate, reducerea numarului de parlamentari si simplificarea procedurilor de ridicare a imunitatii

PSD sustine modificarea sistemului de vot pentru romanii din disapora si vrea intocmirea unui registru al romanilor care traiesc in strainatate fie ca e vorba de vot electronic sau vot prin corespondenta, a declarat miercuri premierul Victor Ponta la finalul consultarilor de la Palatul Cotroceni cu presedintele Klaus Iohannis. PSD a fost primul partid care a intrat la consultarile cu seful statului, la ora 10:00. Ponta a mai anuntat ca PSD sustine reducerea numarului de parlamentari si Parlament bicameral, simplificarea procedurilor de ridicare a imunitatii, dar si mai multa transparenta in activitatea legislativului, dupa modelul PE.

VIDEO Elena Udrea sustine ca a intervenit la Victor Ponta pentru ca premierul sa accepte numirea Laurei Codruta Kovesi in functia de sef al DNA in 2013

Elena Udrea a declarat intr-un interviu pentru HotNews. ro ca in 2013 a intervenit la premierul Victor Ponta pentru ca acesta sa accepte nominalizarea Laurei Codruta Kovesi in functia de sef al DNA. Udrea sustine ca a discutat cu Ponta in biroul acestuia din blocul in care locuieste premierul. Elena Udrea sustine ca Florian Coldea la acel moment prim-adjunct al directorului SRI) a propus-o pe Laura Codruta Kovesi drept sefa a DNA: a fost un nume pe care si-l dorea si presedintele foarte mult, dar ideea ca dansa sa se intoarca de acolo a venit de la Florin Coldea. Pe de alta parte, Victor Ponta declarase in iulie 2014 la EvZ ca el a propus-o pe Kovesi la DNA, iar Traian Basescu nu a vrut-o initial.

Victor Ponta: Consiliul National al PSD va fi organizat in martie, cand se va alege alt presedinte. Trebuie sa ne schimbam mentalitatea

Liderul PSD Victor Ponta a anuntat, dupa sedinta Comitetului Executiv National al PSD, ca s-a decis organizarea Consiliului National al partidului pe 20-21 martie. Potrivit lui Victor Ponta, Consiliul National va.

Victor Ponta: Consiliul National al PSD va fi organizat in martie, cand se va alege alt presedinte. Trebuie sa ne schimbam mentalitatea (VIDEO)

Liderul PSD Victor Ponta a anuntat, dupa sedinta Comitetului Executiv National al PSD, ca s-a decis organizarea Consiliului National al partidului pe 20-21 martie. Potrivit lui Victor Ponta, Consiliul National va.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2397 seconds )