Libnet.ro
UNICEF

01:06

Victor Ponta reactioneaza dupa ultima miscare a SUA: Ce va face presedintele Iohannis?

Antena3 Antena3,
Victor Ponta reactioneaza dupa ultima miscare a SUA: Ce va face presedintele Iohannis?

Fostul premier Victor Ponta a reactionat miercuri, pe contul personal de socializare, dupa ce presedintele americanDonald Trump a promulgat noile sanctiuni economice impotriva Rusiei, care au fost. continuă pe Antena3

Victor Ponta: A fost exclus din PSD pentru ca nu este agreat de Daddy

Victor Ponta reactioneaza, intr-o ampla postare pe Facebook, la excluderile recente din PSD, spunand ca este vorba despre membri care nu erau agreati de Liviu Dragnea. In urma cu 18 ani pe.

Daniel Constantin sugereaza ca Victor Ponta va intra in partidul Pro Romania

Victor Ponta, fostul presedinte al PSD, va face un anunt. in cel mult o luna de zile, in care va confirma daca adera la partidul Pro Romania, a declarat, duminica, fondatorul acestei formatiuni, deputatul Daniel Constantin.

Daniel Constantin, despre inscrierea lui Victor Ponta in Pro Romania: in scurt timp va face un anunt

Deputatul Daniel Constantin a declarat duminica, pentru Agerpres, ca Victor Ponta va face un anunt in maxim o luna de zile si va spune daca se alatura formatiunii Pro Romania.

Daniel Constantin, la Adevarul Live, de la ora 12.00. Se aliaza cu Victor Ponta pentru a face un nou PSD?

Presedintele partidului Pro Romania, Daniel Constantin, va vorbi, la Adevarul Live, de la ora 12. 00, despre cooptarea in partid a lui Victor Ponta, in conditiile in care fostul lider PSD, dat afara de Liviu Dragnea, a anuntat ca din toamana se va implica intr-un nou partid politic.

RASTURNARE de situatie in privinta EXCLUDERII lui Victor Ponta din PSD. Anuntul facut de Liviu Dragnea, in direct, la Antena 3

Victor Ponta nu a fost impins spre excludere, ci si-a facut-o singur, considera Liviu Dragnea. Acesta a vorbit despre ruptura din relatia sa cu Ponta, marti, la Sinteza.

Liviu Dragnea, despre Victor Ponta: S-a autoexclus din partid. Nu partidul l-a impins acolo

Victor Ponta nu a fost impins spre excludere, ci si-a facut-o singur, considera Liviu Dragnea. Acesta a vorbit despre ruptura din relatia sa cu Ponta, marti, la Sinteza.

Seful PSD, despre Victor Ponta: Nu a fost exclus; s-a autoexclus

Seful PSD si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a afirmat, marti seara, intr-o emisiune de pe postul Antena 3, ca fostul premier Victor Ponta s-a autoexclus.

Victor Ponta: PSD a fost confiscat de un lider cu mentalitate tip Traian Basescu

Deputatul Victor Ponta, fost presedinte al PSD, sustine ca acest partid a fost confiscat de un lider care aplica un mod de conducere si are o mentalitate de tip Traian Basescu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1914 seconds )