Libnet.ro
UNICEF

18:30

Victor Ponta spune ca a muncit foarte mult la teza de doctorat pentru care a fost acuzat de plagiat

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta spune ca a muncit foarte mult la teza de doctorat pentru care a fost acuzat de plagiat

Premierul Victor Ponta a declarat joi seara, la B1TV, ca nu-i foloseste absolut la nimic titlul de doctor, subliniind ca a muncit foarte mult la lucrarea de care a fost acuzat de plagiat. continuă pe Adevărul

Basescu: Este foarte de importanta vizita facuta de Victor Ponta la Berlin

Seful Statului a declarat, ieri seara, ca este foarte de importanta vizita facuta de premierul Victor Ponta la Berlin la invitatia cancelarului Angela Merkel, potrivit surselor de presa.

Ioan Ghise: Premierul Victor Ponta trebuie sa demisioneze. Coabiteaza reprezentatii serviciilor secrete

Senatorul PNL Ioan Ghise a lansat un atac dur la adresa premierului Victor Ponta, despre care spune ca a tradat electoratul USL, motiv pentru care ar trebui sa isi dea demisia. Acesta spune ca exista o coabitare.

Ioan Ghise (PNL): Premierul Victor Ponta trebuie sa demisioneze. Coabiteaza reprezentatii serviciilor secrete

Senatorul PNL Ioan Ghise a lansat un atac dur la adresa premierului Victor Ponta, despre care spune ca a tradat electoratul USL, motiv pentru care ar trebui sa isi dea demisia. Acesta spune ca exista o coabitare.

Ioan Ghise (PNL): Premierul Victor Ponta ar trebui sa demisioneze. Coabiteaza reprezentatii serviciilor secrete

Senatorul PNL Ioan Ghise a lansat un atac dur la adresa premierului Victor Ponta, despre care spune ca a tradat electoratul USL, motiv pentru care ar trebui sa isi dea demisia. Acesta spune ca exista o coabitare.

intalnirea lui Victor Ponta cu Angela Merkel se putea incheia prost, din cauza unei erori de traducere

Intalnirea dintre Angela Merkel si premierul Victor Ponta se putea incheia foarte prost din cauza unei erori de traducere. Ponta a tinut sa o asigure pe Merkel ca in Romania, coalitia de guvernare si-a asumat.

Victor Ponta: Daimler va veni in Romania. Va mai fi o investitie germana importanta/ Am fost tratat ca premierul unei tari importante/ Presedintele Basescu nu are niciun rol in aceasta intalnire/

Premierul Victor Ponta a declarat luni seara, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca a fost tratat de catre cancelarul german Angela Merkel ca premierul unei tari importante. Seful guvernului roman crede ca investitia Daimler in Romania inseamna mai mult decat de 300 de milioane de euro investite, de sute de locuri de munca, ci va fi un semnal extraordinar pe plan european ca Romania este o tara buna pentru investitii. Tototdata, premierul a mai anuntat ca pana in toamna va mai avea loc o investitie germana importanta in tara noastra.

Victor Ponta: Daimler va veni in Romania. Va mai fi o investitie germana importanta/ Am fost tratat ca premierul unei tari importante/ Presedintele Basescu nu are niciun rol in aceasta intalnire

Premierul Victor Ponta a declarat luni seara, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca a fost tratat de catre cancelarul german Angela Merkel ca premierul unei tari importante. Seful guvernului roman crede ca investitia Daimler in Romania inseamna mai mult decat de 300 de milioane de euro investitie, de sute de locuri de munca, ci va fi un semnal extraordinar pe plan european ca Romania este o tara buna pentru investitii. Totodata, premierul a mai anuntat ca pana in toamna va mai avea loc o investitie germana importanta in tara noastra fara sa ofere insa amanunte suplimentare.

Ponta spune ca a fost asigurat de Merkel ca romanii corecti din Germania nu vor fi ...

Cancelarul german Angela Merkel a asigurat ca romanii care traiesc in Germania si platesc taxe vor fi considerati membri cu drepturi egale ai societatii germane si nu vor fi discriminati si nici blamati in grup cu alti romani, a declarat premierul Victor Ponta, dupa discutia cu oficialul german. El a precizat ca Merkel si-a exprimat acest punct de vedere inclusiv in discutia avuta, luni seara, cu el la Berlin, transmite Mediafax. Ministrul german de Interne, Hans-Peter Friedrich, a promis .

Managerii de companii sau institutii vor avea indemnizatiile compensatorii impozitate cu 85%. Victor Ponta: Impozitul de 85% se aplica doar celor care au luat plati compensatorii de la cele trei institutii care au fuzionat in Autoritatea de Supraveghere

O ordonanta de urgenta publicata in Monitorul Oficial prevede impozitarea cu 85% a veniturilor compensatorii incasate la finalul mandatului de catre angajatii cu functii de conducere sau membrii consiliilor de administratie si de conducere. Ordonanta de urgenta, aparuta in Monitorul Oficial nr. 331 din 6 iunie 2013, nu face nici o diferentiere intre companii de stat, companii private sau institutii bugetare. Premierul Victor Ponta a declarat marti, in Germania, ca acest impozit de 85% nu se aplica decit fostilor manageri de la cele trei institutii care au fuzionat in Autoritatea de Supraveghere Financiara. Nu se aplica decit la ASF, nu se aplica la Oltchim, de exemplu. La ASF a fost un jaf. Se aplica la cei care lucreaza in cele trei institutii care au fuzionat, a spus Ponta.

Victor Ponta, a doua zi a vizitei in Germania. Pe agenda, intalniri la Daimler

Premierul Victor Ponta continua marti vizita de doua zile in Germania, el urmand sa se deplaseze de la Berlin la Stuttgart, unde va vizita concernul german Daimler, transmite Agerpres. La sediul companiei, premierul Ponta se va intalni cu Andreas Renschler, membru al board-ului concernului. De asemenea, premierul va vizita fabrica si se va intalni cu muncitorii romani de la Cugir, aflati la cursuri de perfectionare.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2708 seconds )