Libnet.ro
UNICEF

10:15

Basescu: Este foarte de importanta vizita facuta de Victor Ponta la Berlin

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Basescu: Este foarte de importanta vizita facuta de Victor Ponta la Berlin

Seful Statului a declarat, ieri seara, ca este foarte de importanta vizita facuta de premierul Victor Ponta la Berlin la invitatia cancelarului Angela Merkel, potrivit surselor de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Victor Ponta: Daimler va veni in Romania. Va mai fi o investitie germana importanta/ Am fost tratat ca premierul unei tari importante/ Presedintele Basescu nu are niciun rol in aceasta intalnire/

Premierul Victor Ponta a declarat luni seara, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca a fost tratat de catre cancelarul german Angela Merkel ca premierul unei tari importante. Seful guvernului roman crede ca investitia Daimler in Romania inseamna mai mult decat de 300 de milioane de euro investite, de sute de locuri de munca, ci va fi un semnal extraordinar pe plan european ca Romania este o tara buna pentru investitii. Tototdata, premierul a mai anuntat ca pana in toamna va mai avea loc o investitie germana importanta in tara noastra.

Victor Ponta: Daimler va veni in Romania. Va mai fi o investitie germana importanta/ Am fost tratat ca premierul unei tari importante/ Presedintele Basescu nu are niciun rol in aceasta intalnire

Premierul Victor Ponta a declarat luni seara, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca a fost tratat de catre cancelarul german Angela Merkel ca premierul unei tari importante. Seful guvernului roman crede ca investitia Daimler in Romania inseamna mai mult decat de 300 de milioane de euro investitie, de sute de locuri de munca, ci va fi un semnal extraordinar pe plan european ca Romania este o tara buna pentru investitii. Totodata, premierul a mai anuntat ca pana in toamna va mai avea loc o investitie germana importanta in tara noastra fara sa ofere insa amanunte suplimentare.

Victor Ponta nu comenteaza deocamdata declaratia lui Traian Basescu privind referendumul

Aflat intr-o vizita oficiala la Bratislava, premierul Victor Ponta a transmis presei, prin intermediul unui consilier, ca nu comenteaza deocamdata declaratiile presedintelui Traian Basescu privind declansarea.

Victor Ponta sustine ideea lui Traian Basescu legata de Statele Unite ale Europei: Acesta este proiectul pe care trebuie sa-l sustina orice om politic cu viziune

Premierul Victor Ponta sustine ideea Statelor Unite ale Europei, mentionata de presedintele Traian Basescu in mai multe randuri, afirmand, intr-un interviu pentru Deutsche Welle, ca acesta este proiectul pe care trebuie sa-l sustina orice om politic cu viziune.

Ponta, ATAC la adresa presedintelui: Referendumul lui Basescu este un nou SCANDAL. ...

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, cu privire la demararea de catre presedinte a procedurii de convocare a unui referendum pe tema Parlamentului unicameral si a restrangerii numarului de parlamentari la 300, ca initiativa acestuia nu reprezinta decat un nou scandal. Aventurile lui Traian Basescu nu ne intereseaza . Referendumul lui Basescu este un nou scandal. Ramanem pe pozitiii, a subliniat Victor Ponta. E dreptul presedintelui sa faca cate referendumuri doreste .

Mizele lui Victor Ponta la intilnirea cruciala cu Angela Merkel

La jumatate de an de la castigarea alegerilor cu un discurs cu tuse groase nationaliste, Victor Ponta face in Germania o vizita cruciala pentru parcursul sau de premier. Ponta se intilneste cu cancelarul Angela Merkel la Berlin. Care sint mizele premierului? Miza asumata este restabilirea unei legaturi politice cu Merkel, legatura fracturata dupa asaltul asupra institutiilor statului din vara lui 2012. Dar marea miza este transformarea Germaniei in sponsorul de care Romania are nevoie in UE, odata ce a devenit clar ca slabita Franta nu poate indeplini acest rol.

Victor Ponta, in vizita oficiala in Germania si Slovacia, luni si marti. Primul ministru se va intalni cu Angela Merkel, cu presedintele si cu premierul slovac

Premierul Victor Ponta se va afla, in perioada 10-11 iunie, intr-o vizita oficiala in Germania si Slovacia, la invitatia omologilor sai. Delegatia guvernamentala se va afla luni si marti la Berlin, Stuttgart si Bratislava pentru o serie de intrevederi la cel mai inalt nivel politic, dar si pentru o serie de contacte economice. Victor Ponta se va intalni cu Angela Merkel, precum si cu Robert Fico, premierul Slovaciei. Vezi in articol programul vizitei oficiale.

VIDEO Victor Ponta: La ICR lucrurile nu merg bine, trebuie facuta rapid o analiza si luate toate masurile care se impun / Pesurse.ro: Andrei Marga va fi demis

Premierul Victor Ponta a atras atentia, in sedinta de Guvern de miercuri, ca la Institutul Cultural Roman ICR) lucrurile nu merg bine si le-a cerut ministrilor Culturii si Externelor ca, impreuna cu membrii comisiei de cultura din Senat, sa faca rapid o analiza si sa propuna, inclusiv politic, toate masurile ncesare, pentru ca ICR sa redevina totusi o institutie care sa ne ajute in promovarea culturii noastre in strainatate. Site-ul pesurse. ro a scris miercuri, citand surse din cadrul USL, ca zilele lui Andrei Marga la conducerea ICR sunt numarate, iar demiterea va veni dupa ce Senatul ar urma sa respinga raportul de activitate al Institutului, depus deja la Biroul Permanent al Senatului.

Victor Ponta, a doua zi a vizitei in Germania. Pe agenda, intalniri la Daimler

Premierul Victor Ponta continua marti vizita de doua zile in Germania, el urmand sa se deplaseze de la Berlin la Stuttgart, unde va vizita concernul german Daimler, transmite Agerpres. La sediul companiei, premierul Ponta se va intalni cu Andreas Renschler, membru al board-ului concernului. De asemenea, premierul va vizita fabrica si se va intalni cu muncitorii romani de la Cugir, aflati la cursuri de perfectionare.

Premierul Victor Ponta, in vizita oficiala in Germania; pe agenda - intalnirea cu Merkel si discutii la Daimler

Primul-ministru Victor Ponta va efectua luni si marti o vizita oficiala in Germania, la invitatia cancelarului german Angela Merkel, pe agenda discutiilor figurand relatiile bilaterale, teme europene si regionale, precum si politica interna romaneasca, informeaza Agerpres.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )