Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ioan Ghise (PNL): Premierul Victor Ponta trebuie sa demisioneze. Coabiteaza reprezentatii serviciilor secrete

B1 B1,
Ioan Ghise (PNL): Premierul Victor Ponta trebuie sa demisioneze. Coabiteaza reprezentatii serviciilor secrete

Senatorul PNL Ioan Ghise a lansat un atac dur la adresa premierului Victor Ponta, despre care spune ca a tradat electoratul USL, motiv pentru care ar trebui sa isi dea demisia. Acesta spune ca exista o coabitare. continuă pe B1

Ioan Ghise (PNL): Premierul Victor Ponta ar trebui sa demisioneze. Coabiteaza reprezentatii serviciilor secrete

Senatorul PNL Ioan Ghise a lansat un atac dur la adresa premierului Victor Ponta, despre care spune ca a tradat electoratul USL, motiv pentru care ar trebui sa isi dea demisia. Acesta spune ca exista o coabitare.

Ioan Ghise: Premierul Victor Ponta trebuie sa demisioneze. Coabiteaza reprezentatii serviciilor secrete

Senatorul PNL Ioan Ghise a lansat un atac dur la adresa premierului Victor Ponta, despre care spune ca a tradat electoratul USL, motiv pentru care ar trebui sa isi dea demisia. Acesta spune ca exista o coabitare.

Ivan: Temele economice reprezinta prioritatea zero a intalnirii dintre premierul Victor Ponta si cancelarul Angela Merkel

Purtatorul de cuvant al PSD, Catalin Ivan, sustine ca pe langa temele economice care reprezinta prioritatea zero, premierul Victor Ponta ar trebui sa abordeze la intrevederea cu cancelarul german Angela.

Premierul Victor Ponta, in vizita oficiala in Germania; pe agenda - intalnirea cu Merkel si discutii la Daimler

Primul-ministru Victor Ponta va efectua luni si marti o vizita oficiala in Germania, la invitatia cancelarului german Angela Merkel, pe agenda discutiilor figurand relatiile bilaterale, teme europene si regionale, precum si politica interna romaneasca, informeaza Agerpres.

VIDEO Liberalul Ghise cere demisia premierului. Ponta: Ghise nu a avut mandatul PNL, m-as certa degeaba cu Antonescu

Senatorul PNL Ioan Ghise a afirmat marti ca premierul Victor Ponta ar trebui sa-si dea demisia din functie ca urmare a incheierii acordului de coabitare cu presedintele Traian Basescu. PNL, s-a delimitat de declaratiile senatorului aratand ca liberalii sustin fara nicio rezerva proiectul USL, transmite Mediafax. La randul sau, premierul Victor Ponta a aratat ca s-ar certa degeaba cu Crin Antonescu pe aceasta chestiune pentru ca Ghise este un personaj independent astfel incat nu a avut mandat din partea conducerii PNL.

Senatorul liberal Ioan Ghise cere DEMISIA premierului Victor Ponta.

Premierul Victor Ponta trebuie sa-si dea demisia pentru ca a tradat electoratul USL atunci cand a semnat acordul de coabitare cu presedintele Traian Basescu, considera senatorul liberal Ioan Ghise. Premierul trebuie sa isi dea demisia. Domnule, le-a spus premierul cetatenilor carora le ceream votul ca daca il aleg peste 3 zile se duce sa semneze acordul de coabitare cu Basescu? N-a spus. Daca spunea, il mai alegeau? Poate nici macar deputat. Cand faci o constructie pe cativa ani, tu coabitezi .

Reactia premierului Victor Ponta, dupa ce un PNL-ist i-a cerut sa demisioneze

Ioan Ghise era cat pe ce sa reaprinda scandalul din USL. Senatorul PNL i-a cerut lui Victor Ponta sa demisioneze, pentru ca ar fi inselat asteptarile votantilor aliantei. Premierul crede ca Ghise nu a.

Liberalul Ghise cere demisia premierului Ponta. Voicu: PNL se delimiteaza de aceste afirmatii

Senatorul PNL Ioan Ghise a spus ca premierul Victor Ponta ar trebui sa-si dea demisia din functie, din cauza faptului ca a incheiat un acord de coabitare cu presedintele Traian Basescu. Premierul.

Victor Ponta: Constitutia nu trebuie sa fie prea stufoasa. Categoric PSD voteaza impotriva traseismului politic

Constitutia nu trebuie sa fie prea stufoasa, este de parere premierul Victor Ponta. Acesta crede ca actuala lege fundamentala nu trebuie schimbata in totalitate, ci trebuie sa pastreze elementele bune de acum.

Victor Ponta sustine ideea lui Traian Basescu legata de Statele Unite ale Europei: Acesta este proiectul pe care trebuie sa-l sustina orice om politic cu viziune

Premierul Victor Ponta sustine ideea Statelor Unite ale Europei, mentionata de presedintele Traian Basescu in mai multe randuri, afirmand, intr-un interviu pentru Deutsche Welle, ca acesta este proiectul pe care trebuie sa-l sustina orice om politic cu viziune.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )