Libnet.ro
UNICEF

10:16

Victor Ponta: Stirea despre arsenalul nuclear american in Romania, o minciuna grosolana

Antena3 Antena3,
Victor Ponta: Stirea despre arsenalul nuclear american in Romania, o minciuna grosolana

Victor Ponta a catalogat drept falsa stirea postata, joi, pe site-ul Euractiv. com, potrivit careia SUA au inceput transferul de arme nucleare stationate in Turcia spre Romania, pe fondul. continuă pe Antena3

EurActiv: Statele Unite au inceput sa mute arsenalul nuclear din Turcia in Romania. Partea romana neaga

EurActiv. com sustine citand surse independente ca Statele Unite au inceput transferul focoaselor nucleare stationate pe teritoriul turc in Romania, in contextul escaladarii tensiunilor dintre Washigton si Ankara in urma loviturii de stat esuate din noaptea de 15-16 iulie. insa, Ministerul de Externe a negat faptul ca teritoriul roman a devenit noua gazda a armelor nucleare americane.

Victor Ponta, la Romania TV: Functionarii din ministere nu mai vor sa semneze nimic de frica

Fostul premier Victor Ponta a declarat luni seara, la Romania TV, ca spera ca PSD-ul si cu aliatii sai sa aiba in toamna majoritatea parlamanetara si sa formeze un guvern care sa continue lucrurile bune facute de guvernul Ponta si sa le indrepte pe cele gresite. Ponta acuza telejustitia din Romania si spune ca functionarii din ministere se tem sa mai semneze ceva de frica DNA si astfel proiectele se blocheaza.

Victor Ponta sustine ca NU trebuie sa ne sperie cresterea economica din anul 2016

Fostul premier Victor Ponta sustine ca economia Romaniei este in crestere si ca acest fenomen nu trebuie sa ingrijoreze opinia publica.

EurActiv.com: Statele Unite muta arsenalul nuclear din Turcia in Romania, partea romana neaga

Statele Unite au inceput transferul focoaselor nucleare stationate pe teritoriul turc in Romania, in contextul escaladarii tensiunilor dintre Washigton si Ankara in urma loviturii de stat esuate din noaptea de 15-16 iulie. Insa, Ministerul de Externe a.

Ponta acuza Rusia de informatiile privind mutarea in Romania a armelor nucleare si cere actiuni legale contra jurnalistilor

Fostul premier Victor Ponta spune ca informatiile aparute in presa privind mutarea in Romania a unor arme nuclare din Turcia reprezinta o dezinformare venita din laboratoare straine, posibil din Rusia, si cere, ca deputat, ca autoritatile sa se implice, cum au facut-o si in cazul tantalailor de la Sky News, prin actiuni legale impotriva jurnalistilor care au transmis informatia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2266 seconds )