Libnet.ro
UNICEF

20:30

Victor Ponta: Sunt foarte dezamagit si suparat daca Liviu Dragnea ma vede pe mine si pe liderii ALDE ca pe dusmanii PSD

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta: Sunt foarte dezamagit si suparat daca Liviu Dragnea ma vede pe mine si pe liderii ALDE ca pe dusmanii PSD

Victor Ponta a scris duminica, pe pagina sa de Facebook, cu referire la o stire aparuta in presa, ca Sunt foarte dezamagit si suparat daca aceasta stire e adevarata si cu adevarat Liviu Dragnea ma vede pe mine si pe liderii ALDE ca pe dusmanii PSD. continuă pe Hotnews

Conflict in PSD: Victor Ponta spune ca e suparat si dezamagit daca se confirma faptul ca Liviu Dragnea l-a facut dusman al social-democratilor

PSD sta pe un butoi cu pulbere ! in presa, au aparut stenograme de la ultima sedinta a Comitetului Executiv. Conform stiripesurse. ro, Dragnea l-ar fi facut pe Ponta dusman al social-democratilor. Ponta.

Ministrul Justitiei: Daca Victor Ponta iubea atat de mult justitia, putea sa faca mai mult

Ministrul Justitiei: Daca Victor Ponta iubea atat de mult justitia, putea sa faca mai mult .

Rectorul Universitatii Romano Americane, Ovidiu Folcut: Vom pune in aplicare decizia finala a ministerului educatiei daca Victor Ponta isi pierde calitatea de cadru didactic

Cand va exista o pozitie juridic formulata de minister de retragere a titlului va fi pusa fara indoiala in aplicare. Daca domnia sa isi pierde calitatea de cadru didactic vom pune decizia in aplicare, a declarat pentru HotNews. ro Ovidiu Folcut, rectorul Universitatii Romano-Americane. Folcut a mai precizat ca Victor Ponta are contractul de munca suspendat din 2010 dar ca formal, intrucat nu exista o incetare definitiva a contractului de munca, fostul premier apare in corpul profesoral al Universitatii. HotNews. ro a scris, joi, ca unul din efectele juridice ale retragerii titlului de doctor este pierderea dreptului de a preda.

Ministrul Justitiei, atac virulent la adresa lui Victor Ponta: Sunt dezamagita!

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, lanseaza un atac virulent la adresa lui Victor Ponta. Pruna il acuza ca, in intreg mandatul, nu a facut absolut nimic pentru sistemul judiciar, desi Ponta, la.

Victor Ponta, exclus de pe listele PSD?

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a sustinut luni ca a auzit ca PSD nu il va mai include pe Victor Ponta pe listele de la alegerile parlamentare. Cei doi lideri liberali au fost intrebati, intr-o conferinta de presa, cum comenteaza informatiile aparute pe surse cum ca seful statului, Klaus Iohannis, ar fi discutat la Cotroceni despre fuziunea UNPR-PNL cu Gabriel Oprea, Valeriu Steriu.

Victor Ponta critica in termeni duri numirea unui selectioner strain la nationala: Solutia este sa aducem straini sa ne conduca!?

Fostul premier, Victor Ponta, a reactionat in termeni duri la auzul declaratiilor date de Razvan Burleanu, presedintele Federatiei Romane de Fotbal, conform carora urmatorul antrenor al nationalei de.

Victor Ponta, avertisment dur. Ce dezastru ne paste in 2017

Fostul premier Victor Ponta a vorbit sambata la QA cu Alessandra Stoicescu despre guvernul Ciolos si a lansat un avertisment dur. Anul trecut, dincolo de alte probleme, guvernarea.

Razboiul Dragnea-Ponta, vazut de sociologul Mirel Palada

Liviu Dragnea si Victor Ponta sunt doi oameni politici importanti in PSD care au conlucrat bine impreuna, dar intre ei nu exista tensiune, a spus sociologul Mirel Palada, luni, la Antena.

Antrenorul nu prea e fericit, zice sa ma mai gandesc. Nu sunt foarte sigura, E 50-50. Virusul Zika ii sperie pe sportivii calificati la Jocurile Olimpice

Virusul Zika i-a speriat pe sportivii calificati la Jocurile Olimpice de la Rio. Dupa ce Simona Halep a anuntat ca nu stie daca va mai participa la turneul mondial, nici Monica Niculescu nu mai este.

Monica Niculescu: Nu sunt foarte sigura ca merg la Jocurile Olimpice. Sunt 50-50

Monicai poti sa-i zici orice, dar nu-i lua tenisul. Ar juca oricand, oricat, foarte probabil oriunde. Cu un singur lucru nu se joaca si nu-i place sa riste: cu sanatatea. Poate ca si pentru problemele recente au facut-o sa aprecieze si mai mult o viata fara dureri.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )