Libnet.ro
UNICEF

01:05

Monica Niculescu: Nu sunt foarte sigura ca merg la Jocurile Olimpice. Sunt 50-50

Hotnews Hotnews,
 Monica Niculescu: Nu sunt foarte sigura ca merg la Jocurile Olimpice. Sunt 50-50

Monicai poti sa-i zici orice, dar nu-i lua tenisul. Ar juca oricand, oricat, foarte probabil oriunde. Cu un singur lucru nu se joaca si nu-i place sa riste: cu sanatatea. Poate ca si pentru problemele recente au facut-o sa aprecieze si mai mult o viata fara dureri. continuă pe Hotnews

Antrenorul nu prea e fericit, zice sa ma mai gandesc. Nu sunt foarte sigura, E 50-50. Virusul Zika ii sperie pe sportivii calificati la Jocurile Olimpice

Virusul Zika i-a speriat pe sportivii calificati la Jocurile Olimpice de la Rio. Dupa ce Simona Halep a anuntat ca nu stie daca va mai participa la turneul mondial, nici Monica Niculescu nu mai este.

ITF a confirmat cinci jucatori romani pentru Jocurile Olimpice de la Rio

Federatia Internationala de Tenis ITF) a anuntat sportivii calificati la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, care se vor desfasura in perioada 5-21 august. Simona Halep, Irina Begu, Monica Niculescu, Florin Mergea si Horia Tecau vor fi reprezentatii Romaniei, informeaza Agerpres.

Monica Niculescu, eliminata de la Wimbledon in turul doi

Jucatoarea de tenis Monica Niculescu locul 47 in clasamentul mondial) a pierdut, sambata, meciul cu sportiva elvetiana Timea Bacsinszky pozitia 11 WTA), scor 6-4, 2-6, 1-6, in turul doi al.

Monica Niculescu, eliminata in turul 2 la Wimbledon

Jucatoarea romana de tenis Monica Niculescu a fost eliminata sambata in turul 2 al turneului de la Wimbledon, ea inclinandu-se in fata elvetiencei Timea Bacsinszky, 6-4, 2-6, 1-6, dupa doua ore si 9 minute, .

Monica Niculescu, eliminata in turul 2 la Wimbledon

La capatul unui meci intins pe durata a doua zile, Monica Niculescu a fost eliminata in turul 2 la Wimbledon.

Monica Niculescu a pierdut in turul 2 al turneului de tenis de la Wimbledon

Jucatoarea de tenis, Monica Niculescu, a pierdut sambata in turul 2 al turneului de tenis de Grand Slam de la Wimbledon. Sportiva din Romania a fost invinsa de elvetianca Timea Bacsinzky cu sc.

Wimbledon: Monica Niculescu, eliminata in turul doi al competitiei de la Londra

Monica Niculescu 47 WTA) a parasit turneul de Grand Slam de la Wimbledon in turul al doilea, dupa ce a fost invinsa de Timea Bacsinszky, Elvetia, cap de serie numarul 11.

Jocurile Olimpice 2016, cel mai sigur loc pentru sportivi

Desi focuri de arma rasuna in cartierele marginase din Rio de Janeiro, cadavre mutilate zac pe plaja, iar politistii si pompierii protesteaza, Comitetul Olimpic American USOC) a afirmat ca Jocurile Olimpice 2016 vor fi cel mai sigur loc pentru sportivi odata ce intrecerile vor incepe, scrie Reuters, potrivit Agerpres.

Victor Ponta: Sunt foarte dezamagit si suparat daca Liviu Dragnea ma vede pe mine si pe liderii ALDE ca pe dusmanii PSD

Victor Ponta a scris duminica, pe pagina sa de Facebook, cu referire la o stire aparuta in presa, ca Sunt foarte dezamagit si suparat daca aceasta stire e adevarata si cu adevarat Liviu Dragnea ma vede pe mine si pe liderii ALDE ca pe dusmanii PSD.

Viitorul Constanta si Monica Niculescu - suspiciuni de blat. Reactie: Hagi neaga

Parlamentul European, alaturi de Federbet - o agentie de monitorizare a pariurilor sportive, a anuntatca mai multe meciuri de fotbal in care au fost implicate echipe din Romania, dar si jucatori de tenis romani, sunt suspecti de a fi trucat rezultate pentru pariurile sportive.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )