Libnet.ro
UNICEF

13:45

Victor Ponta, avertisment dur. Ce dezastru ne paste in 2017

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, avertisment dur. Ce dezastru ne paste in 2017

Fostul premier Victor Ponta a vorbit sambata la QA cu Alessandra Stoicescu despre guvernul Ciolos si a lansat un avertisment dur. Anul trecut, dincolo de alte probleme, guvernarea. continuă pe Antena3

Victor Ponta, gafele si diplomatia. Fostul premier i-a facut tampiti pe americani chiar la Casa Alba

Fostul premier Victor Ponta a facut o gafa memorabila cu ocazia vizitei sale la Casa Alba din 2013, enervat fiind de faptul ca nu a reusit sa faca o poza cu presedintele american Barack Obama, potrivit.

Victor Ponta: Daca ne este frica, au castigat teroristii. Ce a scris fostul premier pe Facebook

Fostul premier Victor Ponta afirma ca va merge in continuare, cat de des va putea, la Istanbul, mentionand ca oamenii normali vor castiga daca au curaj si.

Fostul premier Victor Ponta, consilier al presedintelui Turciei

Fostul premier Victor Ponta este consilier onorific al presedintelui Turciei, Recep Tayyip Erdogan, potrivit unor surse citate de Antena 3.

Victor Ponta a plagiat: Ministerul Educatiei ii retrage titlul de doctor

Este oficial! Fostul premier Victor Ponta si-a plagiat lucrarea de doctorat, transmite B1 TV. in acest context, Ministerul Educatiei ii va retrage titlul de doctor lui Victor Ponta. Totusi, scrie.

Rectorul Universitatii Romano Americane, Ovidiu Folcut: Vom pune in aplicare decizia finala a ministerului educatiei daca Victor Ponta isi pierde calitatea de cadru didactic

Cand va exista o pozitie juridic formulata de minister de retragere a titlului va fi pusa fara indoiala in aplicare. Daca domnia sa isi pierde calitatea de cadru didactic vom pune decizia in aplicare, a declarat pentru HotNews. ro Ovidiu Folcut, rectorul Universitatii Romano-Americane. Folcut a mai precizat ca Victor Ponta are contractul de munca suspendat din 2010 dar ca formal, intrucat nu exista o incetare definitiva a contractului de munca, fostul premier apare in corpul profesoral al Universitatii. HotNews. ro a scris, joi, ca unul din efectele juridice ale retragerii titlului de doctor este pierderea dreptului de a preda.

Liviu Dragnea ii raspunde lui Victor Ponta: Se pare ca nu suntem izolati, in peste 30 de judete am facut majoritati

Fostul premier Victor Ponta s-a declarat ingrijorat pentru PSD, dupa ce partidul a ratat o alianta cu UNPR si nici cu ALDE nu va face una pentru alegerile parlamentare, potrivit stiripesurse. ro. PSD si.

Reactia lui Victor Ponta dupa ce CNATDCU a stabilit ca a plagiat si a decis sa ii retraga doctoratul: Au rezolvat principala problema a tarii

La scurt dupa ce Consiliul National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare CNATDCU) a decis ca Victor Ponta a plagiat in lucrarea sa de doctor si prin urmare ii va fi retras titlul de doctor, fostul premier a reactionat.

imi fac o noua teza de doctorat cu tema Fabulosa Guvernare Tehnocrata si maretele sale realizari pentru poporul roman. Victor Ponta, prima reactie dupa acuzatia oficiala de plagiat: That will be fun!

Victor Ponta reactioneaza dupa ce comisia care analizeaza lucrarile de doctorat a stabilit ca fostul premier a plagiat si ca urmeaza ca Ministerul Educatiei sa ii retraga diploma. Ok -.

Radu Banciu, despre plagiatul lui Victor Ponta: A durat atat cu comisia asta tehnica, cum dureaza cu Revolutia Romana (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre subiectele zilei, printre care si faptul ca fostul premier Victor Ponta si-a plagiat lucrarea de doctorat, potrivit Comisiei.

Veste proasta pentru Victor Ponta! Comisia Tehnica a decis in privinta lucrarii sale de doctorat

Fostul premier Victor Ponta a plagiat in lucrarea sa de doctorat, a stabilit Comisia Tehnica din cadrul Consiliului Nationale de Atestare a Diplomelor CNATDCU), urmand ca raportul final sa fie supus votului in Consiliul General de joi, au declarat surse din Ministerul Educatiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2145 seconds )