Libnet.ro
UNICEF

14:00

Victor Ponta: Toata lumea a fost de acord cu Codul Fiscal si dupa aia s-au razgandit

Antena3 Antena3,
Victor Ponta: Toata lumea a fost de acord cu Codul Fiscal si dupa aia s-au razgandit

Premierul Victor Ponta a declarat luni, la sediul PSD, ca toata lumea a fost de acord cu Codul Fiscal, nimeni nu a zis nimic inainte de aprobare si dupa aia s-au razgandit. intrebat daca. continuă pe Antena3

Ponta: Toata lumea a fost de acord cu Codul Fiscal, dupa aia s-au razgandit

Premierul Victor Ponta a declarat luni, la sediul PSD, ca toata lumea a fost de acord cu Codul Fiscal, nimeni nu a zis nimic inainte de aprobare si dupa aia s-au razgandit.

Ponta, revoltat pe modul in care a fost tratat Codul Fiscal. Ce spune premierul

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, la sediul PSD, ca toata lumea a fost de acord cu Codul Fiscal, iar dupa aia s-au razgandit.

Ponta sustine ca guvernatorul BNR nu i-a spus ca nu e de acord cu Codul Fiscal

Intrebat daca presedintele Klaus Iohannis a spus inainte ca nu este de acord cu Codul Fiscal, Ponta a spus, luni, ca presedintele nu i-a spus ca nu este de acord cu Codul Fiscal.

Ponta: Ma deranjeaza ipocrizia ieftina de a respinge Codul Fiscal

Premierul Victor Ponta a lansat un nou atac la presedintele Klaus Iohannis, vineri, pe Facebook. Premierul scrie ca se bucura ca presedintele a promulgat rapid legea privind pensiile speciale pentru.

Victor Ponta: Voi colabora institutional cu presedintele Klaus Iohannis, nu cu Dan Mihalache (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca va colabora institutional cu presedintele in functie Klaus Iohannis, si nu cu Dan Mihalache, informeaza B1 TV. Acesta a mai subliniat ca initial toata lumea a fost de.

Victor Ponta: Codul fiscal este bun pentru oricine vrea ca aceasta tara sa nu mai traiasca din criza in criza

Invitat in cadrul emisiunii Subiectiv cu Razvan Dumitrescu, premierul Victor Ponta a vorbit despre Codul Fiscal, opinand ca acest cod este bun pentru toti. Potrivit premierului, Codul fiscal este un lucru.

Senatul se va reuni in sesiune extraordinara pentru a rediscuta Codul Fiscal, dupa 15 august

Senatul se va reuni in sesiune extraordinara, probabil dupa 15 august, pentru a rediscuta Codul Fiscal, si dupa aceea Camera Deputatilor, a anuntat premierul Victor Ponta, el adaugand totodata ca parlamentarii coalitiei vor vota pentru deoarece nu sunt total dusi cu capul.

PNL decide in sedinta de luni ce pozitie va adopta in legatura cu Codul Fiscal

Liberalii urmeaza sa decida luni, in sedinta, care va fi pozitia acestora in legatura cu Codul Fiscal, daca premierul Victor Ponta va refuza sa dea explicatii pe acest subiect in Parlament, informeaza B1.

Eugen Teodorovici: Din ce am vorbit cu cei de la PNL, toti au spus ca voteaza Codul Fiscal

Premierul Victor Ponta a anuntat o sesiune extraordinara in Parlament dupa 15 august, pentru noul Cod Fiscal ce va fi promulgat la 1 septembrie. Ministrul de finante, Eugen Teodorovici, sustine ca a vorbit cu.

UPDATE. A inceput sedinta coalitiei. PSD a stabilit sesiunea extraordinara pe Codul fiscal in perioada 24-26 august

UPDATE 14:18- A inceput sedinta coalitiei de guvernamant, la sediul PSD. Premierul Victor Ponta participa si el la sedinta. 20 - Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )