Libnet.ro
UNICEF

20:45

Victor Ponta, mesaj inedit pe Facebook: Va rog, nu mai speriati bietul caine!

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, mesaj inedit pe Facebook: Va rog, nu mai speriati bietul caine!

Premierul Victor Ponta a postat pe pagina sa de Facebook, joi seara, un mesaj prin care dezminte informatiile aparute in presa, potrivit carora s-ar afla in Turcia, la o interventie chirurgicala. Lilo, cea mai. continuă pe Antena3

Victor Ponta, mesaj inedit pe Facebook: Sunt acasa. Va rog, nu mai speriati bietul caine!

Premierul Victor Ponta a postat pe pagina sa de Facebook, joi seara, un mesaj prin care dezminte informatiile aparute in presa, potrivit carora s-ar afla in Turcia, la o interventie chirurgicala. Lilo, cea mai.

Victor Ponta, mesaj important pe Facebook. As putea sa depun la randul meu acum o plangere penala

Victor Ponta a salutat decizia judecatorilor de la inalta Curte de Casatie si Justitie prin care acestia au respins definitiv cererea PNL de urmarire penala a premierului, Ponta precizand ca politicienii.

Victor Ponta, mesaj din seria Madam Gorghiu imi va cere demisia: Alimentele s-au ieftinit si in august cu 7%, iar inflatia nu a mai luat niciun leu din buzunarul oamenilor

Premierul Victor Ponta a amintit, joi, pe pagina personala de Facebook, ca alimentele s-au ieftinit si in august cu 7%, iar inflatia nu a mai luat niciun leu din buzunarul oamenilor. Sefului Executivului a mai.

Laura Codruta Kovesi, despre dosarul lui Victor Ponta: Acheta este aproape finalizata, mai sunt de administrat cateva probe

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a spus marti ca ancheta in dosarul premierului Victor Ponta este aproape finalizata, scrie Mediafax. Procurorul de caz va decide cand finalizeaza ancheta. La momentul actual,.

Laura Codruta Kovesi, despre dosarul lui Victor Ponta: Acheta este aproape finalizata, mai sunt de administrat cateva probe (VIDEO)

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a spus marti ca ancheta in dosarul premierului Victor Ponta este aproape finalizata. Procurorul de caz va decide cand finalizeaza ancheta. La momentul actual, acheta este aproape.

Solicitarile lui Victor Ponta pentru ministrii Sanatatii si Educatiei. Mai multa calitate

Premierul Victor Ponta le-a cerut ministrilor Educatiei si Sanatatii sa solicite mai multa calitate in actul de educatie si cel medical, in conditiile in care au fost alocate fonduri mai mari acestor.

UPDATE Surse: Victor Ponta a plecat din nou in Turcia/ Ponta pe Facebook: Sunt acasa, ma pregatesc sa ma uit la meciurile de la Campionatul European de Baschet/ UPDATE SURSE: Ponta s-a aflat in Turcia in cursul zilei de joi

Premierul Victor Ponta a plecat, joi, din nou, in Turcia, pe fondul intensificarii zvonurilor ca urmeaza o iminenta schimbare din functie cu Gabriel Oprea, au confirmat pentru HotNews. ro surse politice. Potrivit acestora, Ponta le-ar fi spus colaboratorilor ca pleaca pentru o serie de analize la picior. De mentionat ca Ponta nu a anuntat oficial, la fel cum a procedat si data trecuta cand s-a operat la genunchi, aceasta noua deplasare in afara tarii. 00 Premierul Victor Ponta afirma, intr-un mesaj postat joi seara pe pagina sa de Facebook, ca se afla acasa si ca se pregateste sa se uite la meciurile din seara asta de la Campionatul European de Baschet, si apoi sa ma culc pentru ca maine am treaba multa la Guvern. UPDATE 11:00 SURSE: Ponta s-a aflat in Turcia in cursul zilei de joi. Nu exista nici un dubiu asupra acestui fapt.

Victor Ponta, despre aderarea Romaniei la spatiul Schengen: Pozitia de azi a Comisiei Europene este importanta

Premierul Victor Ponta a scris joi un mesaj pe pagina de Facebook despre aderarea Romaniei la spatiul Schengen, explicand ca pozitia Comisiei Europene de azi este importanta pentru Romania. Seful Executivului a.

Victor Ponta: Programul SRL-D reprezinta un pas important pentru sustinerea tinerilor antreprenori si pentru dezvoltarea mediului de afaceri

Victor Ponta sustine intr-un mesaj postat pe pagina sa de facebook, ca programul guvernamental destinat antreprenorilor debutanti, care va fi lansat joi, reprezinta un progres in dezvoltarea mediului de afaceri.

Victor Ponta: Salut adoptarea de catre plenul Camerei Deputatilor a proiectului legislativ privind egalitatea de sanse

Victor Ponta a salutat printr-un mesaj postat pe pagina sa de facebook, adoptarea de catre Camera Deputatilor a proiectului care prevede egalitatea de sanse, proiect sustinut de premier si de Ana Birchall. Salut.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )