Libnet.ro
UNICEF

20:30

Presa internationala despre trimiterea lui Victor Ponta in judecata: Primul caz in care un sef de guvern din Romania este judecat in timpul mandatului / La inceputul anului anunta ca va demisiona daca va fi pus sub acuzare, acum Ponta ironizeaza pe Faceb

Hotnews Hotnews,
 Presa internationala despre trimiterea lui Victor Ponta in judecata: Primul caz in care un sef de guvern din Romania este judecat in timpul mandatului / La inceputul anului anunta ca va demisiona daca va fi pus sub acuzare, acum Ponta ironizeaza pe Faceb

Ziarele internationale scriu despre trimiterea premierului roman Victor Ponta in judecata. AFP aminteste de declaratiile date la inceputul anului 2015, cand Ponta promitea sa demisioneze in cazul in care va fi trimis in judecata, iar acum ironizeaza pe retelele de socializare decizia DNA. continuă pe Hotnews

Victor Ponta, trimis in judecata. Ce a scris presa straina despre premierul roman

Principalele agentii de presa internationale relateaza despre trimiterea in judecata a premierului Victor Ponta, notand ca acesta este cel mai important dosar instrumentat in campania anticoruptie din.

Victor Ponta, trimis in judecata. Cum a tratat presa straina subiectul

Principalele agentii de presa internationale relateaza despre trimiterea in judecata a premierului Victor Ponta, notand ca acesta este cel mai important dosar instrumentat in campania anticoruptie din Romania.

FOTO. Cum comenteaza presa straina trimiterea in judecata a lui Victor Ponta

Trimiterea in judecata a premierului Victor Ponta a starnit atentia presei internationale, care a comentat situatia in care se afla prim-ministrul roman. Astfel, cele mai cunoscute ziare din presa straina au comentat stirea ca Victor Ponta va fi nevoit sa raspunda acuzatiilor de coruptie in fata judecatorilor.

PNL, despre trimiterea in judecata a lui Victor Ponta: PSD sa spuna cu voce tare daca mai gireaza un inculpat pentru a conduce Executivul

PNL a cerut joi PSD-ul sa sa spuna cu voce tare daca il mai sustine pe premierul Victor Ponta la sefia Guvernului, dupa ce acesta a fost trimis in judecata. Victor Ponta este toxic pentru Romania,.

UPDATE Klaus Iohannis, despre trimiterea in judecata a lui Victor Ponta: Situatia e din ce in ce mai problematica pentru premier, pentru guvern si pentru PSD / Imaginea Romaniei are foarte mult de suferit

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat joi, dupa trimiterea in judecata a lui Victor Ponta, ca situatia devine din ce in ce mai problematica pentru premier, pentru guvern si pentru PSD, exprimandu-si speranta ca cei care pot veni cu solutii sa vina cu solutii. De notat ca declaratia sa vine dupa ce PNL a cerut PSD sa spuna public daca il mai sustine pe Victor Ponta.

Iohannis, despre trimiterea in judecata a lui Ponta: Situatia este din ce in ce mai problematica pentru premier, Guvern si PSD. Parerea mea nu s-a schimbat, raman la ce am propus in iunie

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit joi, dupa sedinta CSAT, despre trimiterea in judecata a premierului Victor Ponta, pentru complicitate la evaziune fiscala si fals in inscrisuri, in dosarul Turceni.

Iohannis, despre trimiterea in judecata a lui Ponta: Situatia este din ce in ce mai problematica pentru premier, Guvern si PSD. Parerea mea nu s-a schimbat, raman la ce am propus in iunie (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit joi, dupa sedinta CSAT, despre trimiterea in judecata a premierului Victor Ponta, pentru complicitate la evaziune fiscala si fals in inscrisuri, in dosarul Turceni.

Ce a spus Dragnea despre trimiterea in judecata a premierului

Seful interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca nu a vorbit cu Victor Ponta dupa anuntul privind trimiterea sa in judecata si ca vor discuta la partid pentru a vedea ce este mai bine pentru PSD.

Prima reactie a premierului Victor Ponta dupa trimiterea sa in judecata: Singura problema a tarii este obsesia unui procuror total neprofesionist in a se afirma in cariera

Premierul Victor Ponta reactioneaza, intr-o postare pe Facebook, la trimiterea sa in judecata in dosarul Turceni-Rovinari, afirmand ca singura problema a tarii este obsesia unui procuror total neprofesionist in a se afirma in cariera inventand si imaginand fapte si situatii neadevarate din urma cu 10 ani.

Liviu Dragnea: O plecare a lui Victor Ponta din fruntea Guvernului poate sa puna partidul intr-o situatie dificila. Nu vrem sa riscam ca PSD sa iasa de la guvernare (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea a vorbit joi, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant, de pe B1 TV despre trimiterea in judecata a premierului Victor Ponta in dosarul Turceni. Liderul social-democrat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3582 seconds )