Libnet.ro
UNICEF

15 Iun.

Cele mai mari secrete ale oamenilor, afisate pe un ecran urias

Playtech Playtech,
Cele mai mari secrete ale oamenilor, afisate pe un ecran urias

Cele mai mari frici si confesiunile emotionale ale strainilor sunt afisate in mod anonim intr-o gara aglomerata din sudul Marii Britanii. Proiectul The Waiting Wall le permite calatorilor care au drum prin gara Brighton sa se spovedeasca, confesiunile acestora fiind apoi afisate pe un ecran urias ce poate fi citit de orice pasager din zona. [] Cele mai mari secrete ale oamenilor, afisate pe un ecran urias Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Presa occidentala: Seful Porsche, Mathias Muller, ar avea sansele cele mai mari sa devina noul CEO al Volkswagen, dupa demisia lui Martin Winterkorn

Presa occidentala vehiculeaza acum numele lui Mathias Muller, in prezent director executiv al Porsche, ca avand sansele cele mai mari sa devina noul CEO al Volkswagen, dupa demisia lui Martin Winterkorn, in urma .

Cele mai mari podgorii din Romania

Cele mai mari podgorii din Romania. Tara noastra este una dintre puterile viticole mondiale, cu o traditie de cel putin 2. 000 de ani in cultivarea vitei de vie.

The New York Times publica gratuit 50 dintre cele mai bune articole ale sale

The New York Times a renuntat, luni, la taxa impusa pentru lectura unora dintre cele mai bune articole ale sale, publicate in ultimii patru ani, in cadrul unei serii mai largi de initiative, ce marcheaza depasirea de acest ziar a pragului de 1 milion.

Unele dintre cele mai populare aplicatii ale Apple App Store, tintele unui virus in China

Unele dintre cele mai populare aplicatii ale Apple App Store au fost infestate cu un virus in China, expunand platforma mobila la o vulnerabilitate rara, sunt de parere analistii, informeaza Maket Watch. Potrivit.

VIDEO Una dintre cele mai mari moschei din Rusia, inaugurata la Moscova. Vladimir Putin a laudat Islamul umanist

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a inaugurat, miercuri, la Moscova, o moschee cu o capacitate de 10. 000 de locuri, constructie pe care a caracterizat-o ca fiind cea mai mare din Europa, in prezenta omologului sau palestinian Mahmoud Abbas si a presedintelui turc Recep Tayyip Erdogan. Cu aceasta ocazie, presedintele rus a laudat virtutile umaniste ale Islamului, transmite AFP.

Victor Ponta: TVR are cele mai mari datorii si cea mai mica audienta

Victor Ponta a declarat, miercuri, ca Guvernul va sprijini cu ce poate TVR, dar cu respect fata de banii publici, premierul adaugand ca nu crede ca trebuie marita nicio taxa.

FOTO Cum a supravietuit crizei una din cele mai mari fabrici de automotive din Vestul tarii. Cand altii faceau reduceri de personal, Dura angaja oameni

Americanii de la Dura Automotive System au deschis fabrica de la Timisoara in urma cu zece ani. Aici se produc piese si accesorii pentru masini si pentru motoare de autovehicule.

VIDEO Tsunami in rugby: cum s-a nascut una din cele mai mari suprize din istoria sportului

Japonia a provocat un adevarat tsunami rugbystic, castigand cu 34-32 partida cu Africa de Sud de la Cupa Mondiala. Niponii aveau pana la acest moment un singur succes la Mondiale, cu Zimbabwe.

Asiguratorii din Romania, tot mai activi in alte state din UE. Astra Asigurari, cele mai mari subscrieri in strainatate

Societatile de asigurari din Romania au subscris prime brute de asigurare in alte state membre ale Uniunii Europene in valoare de aproximativ 170,6 milioane de lei, ceea ce reprezinta o pondere 3,95% din totalul subscrierilor pentru ambele categorii de asigurare, generale si de viata.

Cei mai mari pesti prinsi vreodata

Un pescar japonez a reusit una dintre cele mai mari capturi din istorie: un lup de mare ce masoara aproape doi metri, conform celor de la Daily Mail. Cu aceasta ocazie, va prezentam o parte dintre cei mai mari pesti prinsi vreodata, la care aspira toti practicantii pescuitului sportiv.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15 Iun.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )