Libnet.ro
UNICEF

21:30

Cristian Preda: Tacerea lui Traian Basescu este inteleapta, nu doreste sa sporeasca tensiunea cu Victor Ponta

B1 B1,
Cristian Preda: Tacerea lui Traian Basescu este inteleapta, nu doreste sa sporeasca tensiunea cu Victor Ponta

Prim-vicepresedintele PDL Cristian Preda gaseste de bun augur alegerea presedintelui Traian Basescu de a nu mai comenta faptele premierului Victor Ponta, sau ale intregului guvern. Democrat liberalul sustine ca. continuă pe B1

Victor Ponta: Relatia cu Traian Basescu este in continuare glaciala. Voi incerca impreuna cu presedintele sa gasim o solutie ca Romania sa fie reprezentata corect la Consiliul European din noiembrie

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica, la emisiunea Dupa 20 de ani de la Pro Tv, ca va incerca sa discute cu presedintele Traian Basescu despre nivelul nivelul de reprezentare a Romaniei la urmatoarea reuniune a Consiliului European, din noiembrie, problema pe care o considera una foarte delicata. Primul minisrtru a aratat si ca relatia sa cu seful statului este in continuare una glaciala, potrivit Mediafax. In plus, seful Guvernului l-a acuzat pe Traian Basescu de faptul ca, rostind sintagma dottore, acesta ar fi aratat ca a ramas tributar santajului si altor metode securiste.

Administratia Prezidentiala: Traian Basescu nu a primit nicio analiza economica si nu a fost consiliat in niciun fel de Cristian Sima

Administratia Prezidentiala raspunde, intr-un comunicat de presa postat pe site, informatiilor vehiculate de presa cu privire la eventuale analize economice trimise presedintelui Traian Basescu de Cristian Sima. Potrivit comunicatului Traian Basescu nu a primit nicio analiza economica si nu a fost consiliat in niciun fel de Cristian Sima. Totodata, consilierul prezidential Iulian Fota, fostul consilier prezidential Alexandra Gatej si fostul ministru al Justitiei, Catalin Predoiu, nu i-au prezentat lui Traian Basescu nici verbal, nici in scris materiale mailuri, analize etc. ) pe care le-ar fi primit de la Cristian Sima, arata Administratia Prezidentiala.

Cristian Preda: Ziua in care Becali anunta ca este liberal este una TRISTA.

Europarlamentarul PDL Cristian Preda declara, intr-o postare pe pe blogul sau, ca ziua in care Sever Voinescu anunta ca nu mai candideaza pentru un loc in Parlament, iar Gigi Becali afirma ca este liberal este una trista pentru cei care considera ca politica are nevoie de cuvinte care au miez, nu doar coaja, potrivit realitatea. net. Nu ma asteptam ca oficializarea ei sa coincida cu anuntul intrarii lui G. Becali in PNL. Inteleg, de altfel, tristetea membrilor penelisti care considera manevra .

Administratia Prezidentiala: Traian Basescu nu a primit nicio analiza economica si nu a ...

Administratia Prezidentiala raspunde, intr-un comunicat de presa postat pe site, informatiilor vehiculate de presa cu privire la eventuale analize economice trimise presedintelui Traian Basescu de Cristian Sima, informeaza Hotnews. ro. Potrivit comunicatului Traian Basescu nu a primit nicio analiza economica si nu a fost consiliat in niciun fel de Cristian Sima. Totodata, consilierul prezidential Iulian Fota, fostul consilier prezidential Alexandra Gatej si fostul ministru al Justitiei, Catalin .

Presedintie: Traian Basescu nu a primit nicio analiza economica si nu a fost consiliat de catre Cristian Sima

Presedintele Traian Basescu nu a primit nicio analiza economica si nu a fost consiliat in niciun fel de catre Cristian Sima, investitor pe piata de capital si fost presedinte al Bursei din Sibiu, potrivit unor.

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Cristian Preda il ATACA DUR pe Crin Antonescu.

Prim-vicepresedintele PDL Cristian Preda comenteaza anuntul recent al lui Sever Voinescu de a nu candida la alegerile parlamentarea din 9 decembrie si intentia omului de afaceri Gigi Becali de a candida din partea PNL. In acest context, Preda apreciaza ca manevra lui Antonescu de a aproba intrarea lui George Becali in PNL este o eroare si o rusine pentru numele de liberal. Stiam, de cateva luni bune, de intentia lui Sever Voinescu de a nu mai candida pentru .

Mesajul lui Traian Basescu de Zilele Orasului Chisinau: Cetatenii Republicii Moldova merita sa se bucure cat mai curand de toate avantajele pe care le ofera UE

Presedintele Traian Basescu a transmis, duminica, un mesaj cu prilejul Zilelor Orasului Chisinau. Mesajul sefului statului a fost prezentat, duminica, la Chisinau, de catre consilierul prezidential Eugen Tomac. In acest an, Chisinaul aniverseaza 576 de ani de la prima atestare documentara. Ca de fiecare data, rememorarea trecutului istoric este o conditie esentiala pentru a putea reflecta matur asupra prezentului si asupra alegerilor pe care trebuie sa ni le asumam in viitor, pentru binele comun. Consider ca este obligatia noastra de a construi un viitor comun, intrucat cetatenii Republicii Moldova merita sa se bucure, cat mai curand, de toate avantajele pe care le ofera Uniunea Europeana membrilor sai, arata Traian Basescu, in mesajul sau.

Traian Basescu, de Ziua orasului Chisinau: Consider ca este obligatia noastra de a construi un viitor comun. Romania va continua sa sustina integrarea in UE a Republicii Moldova

Presedintele Traian Basescu a adresat un mesaj, duminica, cu ocazia Zilei orasului Chisinau, declarand ca cetatenii Moldovei merita sa se bucure cat mai repde de avantajele membrilor UE, afirmand ca.

Presedintele Traian Basescu a depus o coroana de flori la Monumentul Constitutiei din Asgabat

Presedintele Traian Basescu a depus vineri o coroana de flori la Monumentul Constitutiei din Asgabat, unde a plantat si un copac, relateaza Agerpres. impreuna cu hokimul orasului Asgabat, Traian Basescu a.

Traian Basescu: Firme romanesti ca Romelectro si SIVECO, interesate sa intre pe piata din Turkmenistan

Presedintele Traian Basescu a declarat, la intrevederea cu presedintele turkmen Gurbanguli Berdamuhamedov, ca firmele romanesti Romelectro si SIVECO sunt interesate sa intre pe piata din Turkmenistan in domeniile constructiilor energetice si IT, transmite Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )