Libnet.ro
UNICEF

18:30

Victor Ponta: USL a avut ca obiectiv schimbarea regimului Basescu si trebuie sa-l duca la bun sfarsit

B1 B1,
Victor Ponta: USL a avut ca obiectiv schimbarea regimului Basescu si trebuie sa-l duca la bun sfarsit

Premierul Victor Ponta a prezentat luni, la finalul primei sedinte din acest an a PSD, principalele obiective ale social-democratilor pentru acest an, printre care se afla si indepartarea regimului. continuă pe B1

USL a avut ca obiectiv schimbarea regimului Basescu si trebuie sa-l duca la bun sfarsit

Premierul Victor Ponta a declarat astazi ca USL a avut ca obiectiv schimbarea regimului Basescu si trebuie sa-l duca la bun sfarsit.

Ponta: USL a avut ca obiectiv schimbarea regimului Basescu

Premierul Victor Ponta a dat, luni, in prima sedinta a BPN al PSD din 2014, la inceputul careia presa a avut acces, un mesaj de unitate a USL, el aratand ca USL a avut ca obiectiv schimbarea regimuluiBasescu si trebuie sa-l duca la bun.

Ponta: USL trebuie sa schimbe regimul Basescu.

Premierul Victor Ponta a aratat, luni, la prima sedinta a PSD in 2014, ca USL a avut ca obiectiv schimbarea regimului Basescu si trebuie sa-l duca la bun sfarsit, conform Mediafax. Citeste si: Ponta: Guvernul va sprijini BOR si Armata Trebuie sa castigam europarlamentarele. Trebuie sa castigam prezidentialele. Trebuie sa fim uniti. Eu dau un mesaj foarte clar: ca eu cred ca USL a avut ca obiectiv fundamental schimbarea regimului Basescu si sa trebuie ne ducem acest obiectiv la bun .

Primul obiectiv al PSD pentru 2014: Destructurarea regimului Basescu, bazat pe propaganda tipica legionarilor/ Ponta: Viitorul presedinte trebuie sa fie exact opusul lui Basescu

Intr-un document intern publicat de agentia Agerpres, social-democratii isi propun ca prioritate in 2014 destructurarea caramida cu caramida a regimului Basescu si aducerea la conducerea tarii a unui presedinte care sa nu fie 'un razboinic', ci un 'pacificator'. Documentul prezentat luni in sedinta conducerii centrale al PSD, defineste regimul Traian Basescu ca un sistem bazat pe o propaganda tipica legionarilor si pe metode de persecutie ale comunistilor din anii 50. Ulterior, in conferinta de presa dupa sedinta PSD de luni, premierul a reluat aceasta idee si a afirmat ca PSD isi doreste, in cadrul USL, sa isi indeplineasca obiectivul de inlocuire a regimului Basescu in 2014, lansand un nou atac la adresa presedintelui.

VIDEO Victor Ponta, despre Adrian Nastase: E condamnat politic, un caz comparabil cu Iulia Timoshenko

Premierul Victor Ponta a afirmat luni seara ca Adrian Nastase este o victima a regimului Traian Basescu fiind vorba despre un condamnat politic si un caz similar cu cel al fostului premier ucrainean Iulia Timoshenko. Este un condamnat politic, a spus Victor Ponta, invitat la Romania TV, precizand ca exprima aceeasi pozitie inca din 2005. Acesta a acuzat un regim politic abuziv care a inceput in 2005 iar principalii sai colaboratori au fost Monica Macovei si Daniel Morar, care au instituit acest sistem prin dosare penale.

Victor Ponta, despre Adrian Nastase: E condamnat politic, un caz comparabil cu Iulia Timoshenko

Premierul Victor Ponta a afirmat luni seara ca Adrian Nastase este o victima a regimului Traian Basescu fiind vorba despre un condamnat politic si un caz similar cu cel al fostului premier ucrainean Iulia Timoshenko. Emisiunea este in desfasurare.

Ponta: Nastase este condamnat politic si victima a regimului Basescu, situatie ca a Iuliei Timosenko

Adrian Nastase este un condamnat politic si o victima a regimului Basescu, in conditiile in care presedintele Traian Basescu a instituit din 2005 prin Macovei si Morar, principalii sai colaboratori, un.

Ponta compara cazul Nastase cu cel al Iuliei Timosenko: Este condamnat politic, victima a regimului Basescu

Adrian Nastase este un condamnat politic si o victima a regimului Basescu, in conditiile in care presedintele Traian Basescu a instituit din 2005 prin Macovei si Morar, principalii sai colaboratori, un sistem,.

Victor Ponta: E o mare nedreptate ca Nastase sa fie haituit o viata intreaga de sistemul lui Basescu

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca este o mare nedreptate ca Adrian Nastase sa fie haituit o viata intreaga de sistemul lui Traian Basescu, avand in vedere toate lucrurile bune si importante pe care fostul premier le-a facut pentru tara, relateaza Mediafax.

Victor Ponta: Guvernul va continua sa sprijine Biserica si Armata in 2014. E un lucru bun

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, in prima sedinta a conducerii PSD din 2014, in debutul careia presa a avut acces, ca Guvernul va continua sa sprijine cultele religioase, incepand cu Biserica Ortodoxa Romana, la fel cum va sprijini si Armata, relateaza Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )