Libnet.ro
UNICEF

09:45

Victor Ponta: Nu le voi cere parlamentarilor PSD proiectul Rosia Montana

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta: Nu le voi cere parlamentarilor PSD proiectul Rosia Montana

Premierul Victor Ponta, presedintele PSD, a declarat joi ca nu le va cere parlamentarilor social-democrati sa voteze in favoarea proiectului de exploatare a rezervelor de aur de la Rosia Montana si ca el personal nu va vota pentru acest proiect, aratand ca decizia finala trebuie sa apartina Parlamentului. continuă pe Adevărul

Contre in PSD: Victor Ponta ii cere Liei Olguta Vasilescu sa nu mai critice PNL-ul

Victor Ponta sustine ca Lia Olguta Vasilescu, vicepresedinte PSD, a gresit atunci cand a spus despre liberali ca fac parte dintr-un partid de lasi. Declaratia premierului a venit inaintea sedintei PSD de ast.

Victor Ponta, despre proiectul Rosia Montana: Eu nu-l voi vota, am propriile mele convingeri, dar am datoria ca prim-ministru sa nu stau cu el in sertar

Premierul Victor Ponta a declarat joi seara, la Digi24, ca Guvernul va trimite proiectul privind exploatarea aurului de la Rosia Montana in Parlament, care va decide daca se face sau nu. El a spus ca nu le va cere parlamentarilor PSD sa voteze disciplinat in favoarea proiectului si nici el personal nu-l va vota, pentru ca are propriile convingeri, dar ca este datoria sa ca prim-ministru sa nu stea cu proiectul in sertar, cum au stat atatea guverne, ci sa-l puna pe masa.

Victor Ponta, despre prezentarea referitoare la MCV: Pozitia Comisiei si a statelor membre a fost extrem de pozitiva, ca Romania a facut progrese in toate directiile / Numele lui Fenechiu nu a fost invocat

Premierul Victor Ponta a declarat joi seara, intr-o emisiune la Digi24, ca informarea despre Romania privind Mecanismul de Cooperare si Verificare MCV), facuta in cursul zilei de Comisia Europeana, a prezentat o pozitie extrem de pozitiva, respectiv ca tara noastra a facut progrese in toate directiile, el calificand totodata drept o mica petarda informatiile aparute in presa potrivit carora CE a atentionat Guvernul roman ca planul pentru bani europeni este incoerent si fara prioritati clare. Victor Ponta, despre proiectul Rosia Montana: Eu nu-l voi vota, am propriile mele convingeri, dar am datoria ca prim-ministru sa nu stau cu el in sertarVictor Ponta, despre discutiile privind inregistrarea cartelelor pre-platite: Furtuna intr-un pahar cu apa. Sistemul se practica in 17 tari europeneVictor Ponta, despre reducerea TVA la paine: Celor de la FMI nu le place ideea, sunt sceptici, dar decizia e a Guvernului.

Victor Ponta: imi doresc un ministru plin pentru acest minister.

UPDATE: Nu poti sa lasi un minister de o asemenea importanta, nici macar o zi, fara cineva care functioneaza,a declarat premierul Victor Ponta, la cateva momente dupa ce a preluat sefia Ministerului Transporturilor . Imi doresc foarte mult sa avem un ministru plin. Am discutat cu domnul Antonescu la telefon si voi discuta cu Daniel Chitoiu si trebuie sa vorbesc cu Presedintele. Pentru ca nu pot sa fac o propunere inainte de a-l informa, a mai spus Ponta. Domnul Silaghi a avut acea .

Victor Ponta cere ca actele aprobate in Guvern sa fie controlate inainte de a fi trimise la Monitorul Oficial

Premierul Victor Ponta a solicitat Secretariatului General al Guvernului ca in fiecare joi, dupa sedinta obisnuita a Guvernului, sa verifice cu ministerele forma in care actele normative au fost aprobate in Guvern cu o zi inainte, pentru a nu mai aparea neconcordante cu forma din Monitorul Oficial, scrie Mediafax.

Victor Ponta: Informatiile pe surse privind Acordul de Parteneriat sunt o mica petarda

Premierul Victor Ponta a catalogat drept o mica petarda informatiile aparute in presa centrala, conform carora CE a atentionat Guvernul roman ca proiectul Acordului de Parteneriat ar fi incoerent si fara prioritati clare, primul ministru apreciind ca in acest fel s-ar fi dorit acoperirea progreselor inregistrate in ce priveste MCV.

Dupa greseala cu ASF, Victor Ponta cere ca actele normative sa fie verificate inainte de publicarea in Monitorul Oficial

Premierul Victor Ponta a cerut Secretariatului General al Guvernului SGG) ca in fiecare joi, dupa sedinta Guvernului, actele normative sa fie verificate inainte de publicarea lor in Monitorul Oficial. Solicitarea vine in contextul in care, in luna iunie, a fost publicat un text gresit privind impozitarea sumelor compensatorii de la Autoritatea pentru Supraveghere Financiara ASF).

Lucian Duta arunca vina pe Victor Ponta pentru esecul cardurilor de sanatate

Fostul sef al CNAS Lucian Duta, acuzat ca a prejudiciat statul roman cu peste un milion de euro in perioada cat a stat la conducerea Casei, arunca vina pe Victor Ponta, pe care il acuza ca a blocat proiectul.

Victor Ponta, despre interceptarea cartelelor telefonice pre-platite: Este o decizie CSAT luata in august anul trecut, dupa atentatul din Bulgaria

Victor Ponta a declarat joi, referitor la propunerea PSD pentru o initiativa legslativa care sa permita interceptarea cartelelor telefonice pre-platite, anuntata intr-un interviu HotNews. ro de Sebastian Ghita, ca exista o decizie luata de Consilul de Securitate si Aparare a Tarii in luna august 2012, in urma atentatului din Bulgaria.

Victor Ponta, despre protestele minerilor: Nu putem face minuni. Ministrul Vosganian va merge vineri in Valea Jiului

Primul ministru Victor Ponta a declarat, joi seara, ca ministrul Economiei, Varujan Vosganian, va fi prezent, probabil, vineri, in Valea Jiului, pentru a discuta cu minerii care refuza sa iasa din subteran. Ponta s.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )