Libnet.ro
UNICEF

07:30

Lucian Duta arunca vina pe Victor Ponta pentru esecul cardurilor de sanatate

Antena3 Antena3,
Lucian Duta arunca vina pe Victor Ponta pentru esecul cardurilor de sanatate

Fostul sef al CNAS Lucian Duta, acuzat ca a prejudiciat statul roman cu peste un milion de euro in perioada cat a stat la conducerea Casei, arunca vina pe Victor Ponta, pe care il acuza ca a blocat proiectul. continuă pe Antena3

Ponta, despre fostul presedinte CNAS, Lucian Duta: Sa mearga la DNA sa explice. Sper ca la un moment dat toti hotii astia, Blejnar, Videanu, Duta, Traila o sa ajunga sa ii cheme si pe ei cineva

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca fostul presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, Lucian Duta, ar trebui sa mearga la DNA sa explice daca este sau nu responsabil pentru neregulile depistate de Corpul de Control al prim-ministrului cu privire la cardul national de Sanatate. Premierul a adaugat ca, in opinia sa toti hotii astia, Blejnar, Videanu, Duta, Traila ar trebui sa fie chemati de autoritatile responsabile.

Lucian Duta, fostul sef al CNAS, sustine ca premierul Victor Ponta este cel care a blocat proiectul cardului de sanatate

Lucian Duta, fostul presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS), sustine ca acuzele care i se aduc de catre Corpul de Control al primului-ministru sunt nefondate, dat fiind faptul ca nu a facut niciun contract cu Posta Romana si Imprimeria Nationala, astfel ca nu a efectuat nicio plata catre cele doua companii.

Guvernul anunta ca sesiseaza DNA pentru nereguli comise de Lucian Duta la cardul de sanatate

Guvernul anunta, duminica, ca va sesiza Directia Nationala Anticoruptie pentru nereguli in atribuirea contractului pentru cardul national de sanatate, cu efecte in neimplementarea proiectului si determinarea unei pagube de peste 1,2 milioane euro, comise de fostul presedinte CNAS Lucian Duta.

Guvernul sesiseaza DNA pentru nereguli comise de Lucian Duta la cardul de sanatate. Ministerul Sanatatii: vinovatii trebuie sa raspunda in fata justitiei

Guvernul anunta, duminica, ca va sesiza Directia Nationala Anticoruptie pentru nereguli in atribuirea contractului pentru cardul national de sanatate, cu efecte in neimplementarea proiectului si determinarea unei pagube de peste 1,2 milioane euro, comise de fostul presedinte CNAS Lucian Duta.

Guvernul anunta ca sesiseaza DNA pentru nereguli comise de Lucian Duta la cardul de ...

Guvernul anunta, duminica, ca va sesiza Directia Nationala Anticoruptie pentru nereguli in atribuirea contractului pentru cardul national de sanatate, cu efecte in neimplementarea proiectului si determinarea unei pagube de peste 1,2 milioane euro, comise de fostul presedinte CNAS Lucian Duta. Neregulile au fost sesizate de catre inspectorii Corpului de Control al prim-ministrului, intr-un raport redactat in urma cu aproape o luna. Controlul a fost efectuat la Ministerul Sanatatii, Casa .

Guvernul il acuza pe Lucian Duta de posibile fapte penale

Guvernul va sesiza Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru nereguli in atribuirea contractului pentru cardul national de sanatate, de care fostul presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS) Lucian Duta s-ar face vinovat, potrivit unui comunicat al Executivului.

Lucian Duta: Acuzatiile care mi se aduc sunt ABERANTE.

Fostul presedinte al CNAS Lucian Duta a declarat, luni, ca nu a primit nici un document in privinta sesizarii de catre Guvern a DNA in cazul sau, relateaza Mediafax. Nu am primit nici un document. Am vazut ce ati vazut si dumneavoastra. Mi se pare anormal ca singurul sistem antifrauda din Romania care ar aduce cetatenilor 400 de milioane de euro sa fie blocat de primul ministru si finul sau, domnul fost presedinte al CNAS, a precizat Duta intrebat daca i s-au adus la cunostinta acuzatiile .

Guvernul il acuza pe Lucian Duta de posibile fapte penale

Update 12:30: Duta: Acuzatiile care mi se aduc sunt absolut aberante Fostul presedinte al CNAS, Lucian Duta, a declarat, azi, ca nu a primit niciun document in privinta sesizarii de catre Guvern a DNA in cazul sau si ca sunt absolut aberante acuzatiile care i se aduc, conform surselor de presa.

Stolojan: Anuntul Guvernului legat de Lucian Duta, o ciorba reincalzita

Anuntul Corpului de Control al premierului privind sezizarea Directiei Nationale Anticoruptie ce face referire la anumite nereguli de la CNAS in scandalul cardurilor de sanatate, in care este implicat Lucian Duta, fostul presedinte al CNAS, este doar o ciorba reincalzita, a declarat, intr-o conferinta de presa, Theodor Stolojan, europarlamentar PDL, potrivit surselor de presa.

Victor Ponta: imi doresc un ministru plin pentru acest minister.

UPDATE: Nu poti sa lasi un minister de o asemenea importanta, nici macar o zi, fara cineva care functioneaza,a declarat premierul Victor Ponta, la cateva momente dupa ce a preluat sefia Ministerului Transporturilor . Imi doresc foarte mult sa avem un ministru plin. Am discutat cu domnul Antonescu la telefon si voi discuta cu Daniel Chitoiu si trebuie sa vorbesc cu Presedintele. Pentru ca nu pot sa fac o propunere inainte de a-l informa, a mai spus Ponta. Domnul Silaghi a avut acea .

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )