Libnet.ro
UNICEF

08:30

Victor Ponta: Voi vota impotriva Guvernului Dancila cu toata convingerea

Antena3 Antena3,
Victor Ponta: Voi vota impotriva Guvernului Dancila cu toata convingerea

Fostul premier PSD Victor Ponta anunta ca va vota contra investirii Guvernului Dancila. A spus, in direct, la Antena 3. Guvernul Grindeanu l-am votat, la Guvernul Tudose nu am mai votat . continuă pe Antena3

Lovitura pentru PSD. Liberalii vor vota in Parlament impotriva Guvernului Dancila. Este sluga perfecta a lui Dragnea, acuza Orban

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat joi ca liberalii vor vota in Parlament impotriva Guvernului Dancila si ca vor incerca sa discute cu toti parlamentarii pentru a incerca.

PNL va vota impotriva Guvernului

Ludovic Orban, a declarat astazi ca liberalii vor vota in Parlament impotriva Guvernului Dancila si ca vor incerca sa discute cu toti parlamentarii pentru a incerca impiedicarea validarii noului Executiv.

Ponta, despre votul privind Guvernul Dancila: Voi vota impotriva cu toata convingerea

Fostul premier Victor Ponta a anuntat, duminica, ca va vota in Parlament impotriva investirii noului Guvern, condus de Viorica Dancila, fosta sefa a europarlamentarilor social-democrati.

Ponta, despre votul privind Guvernul Dancila: Voi vota impotriva cu toata convingerea. Dragnea controleaza Parlamentul, Guvernul, partidul

Fostul premier Victor Ponta a anuntat, duminica, ca va vota in Parlament impotriva investirii noului Guvern, condus de Viorica Dancila, fosta sefa a europarlamentarilor social-democrati.

Ponta: E un singur membru in CEx - Liviu Dragnea. El controleaza Parlamentul si Guvernul / O sa votez impotriva Guvernului Dragnea 3

Comitetul Executiv National al PSD are un singur membru, pe Liviu Dragnea, care controleaza Parlamentul, Guvernul, Curtea de Conturi si alte institutii ale statului, a declarat Victor Ponta. Se va decide co.

Cand a iesit Victor Ponta ultima oara la protest

Victor Ponta a fost unul dintre criticii foarte activi ai guvernului Tudose si al lui Liviu Dragnea. Cu toate acestea, fostul premier spune ca ultima oara cand a participat la un protest a fost pe vremea.

Victor Ponta: Liviu Dragnea controleaza Parlamentul, Guvernul, partidul, Curtea de Conturi. Nu are educatia politica si capacitate intelectuala de a conduce o tara

Fostul premier Victor Ponta a declarat duminica seara, la Antena 3, ca in Comitetul Executiv National al PSD exista un singur membru, Liviu Dragnea, iar acesta este cel care va decide alcatuirea noului Guvern. Ponta mai spune ca actualul lider al social-democratilor controleaza Parlamentul, Guvernul, Partidul, Curtea de Conturi, dar si alte institutii ale statului, insa considera ca Dragnea nu are educatia politica si capacitatea intelectuala de a conduce o tara.

Iohannis si-a batut joc de o parte de Romanie. Cea care l-a votat. Daca si romanii ar fi vrut sa dea PSD-ului inca o sansa, azi Victor Ponta ar fi fost presedinte

Am decis sa dau PSD inca o sansa si sa desemnez persoana propusa de PSD, pe doamna Dancila - aceasta este fraza care pare sa-l coste extrem de scump pe Klaus Iohannis. Presedintele a.

Raluca Turcan: PNL va discuta cu parlamentari PSD, ALDE si UDMR, pentru respingerea Guvernului Dancila

Prim-vicepresedintele PNL, Raluca Turcan, anunta discutii cu oameni din PSD, ALDE si UDMR pentru respingerea in Parlament a cabinetului condus de Viorica Dancila. Daca in continuare se.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )