Libnet.ro
UNICEF

16 Iun.

Adevarul live, de la ora 12.00: Elena Udrea vorbeste despre sansele sale de a candida la Cotroceni si de a-l invinge pe Victor Ponta

Adevărul Adevărul,
Adevarul live, de la ora 12.00: Elena Udrea vorbeste despre sansele sale de a candida la Cotroceni si de a-l invinge pe Victor Ponta

Fortele de dreapta vor putea, in sfarsit, sa se uneasca? Cine ar putea fi candidatul la presedintie al dreptei unite? Cine are cele mai mari sanse sa-l invinga pe Victor Ponta in turul doi al prezidentialelor? Pe cine sprijina americanii? Deputatul PMP Elena Udrea ofera raspunsuri la aceste intrebari in cadrul emisiunii Adevarul Live, de la ora 12. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 13.00: Liderii masonilor, despre importanta Romaniei pe harta lumii masonice

Radu Balanescu, Mare Maestru al MLN si Secretar Executiv al Conferintei Mondiale a Marilor Loji Regulare,Thomas W. Jackson, presedintele onorific al Conferintei Mondiale a Marilor Loji Masonice Regulare siRudiger Templin, Mare Maestru al Marilor Loji Unite ale Germaniei, sunt invitatii editieiAdevarul Live de luni 19 mai ora 13. 00,unde vor discuta semnificatia acestei numiri pentru Romania.

Adevarul Live: cat de importanta este vizita lui Joe Biden la Bucuresti

Jurnalistii Ion M. Ionita si Liviu Iolu au discutat, la Adevarul Live, importanta vizitei vicepresedintelui american, Joe Biden, in Romania.

Adevarul Live, ora 14.00: Cum se poate ridica nivelul unui liceu unde s-a intrat cu medii mici la Evaluarea Nationala

Astazi, la Adevarul Live de la 14:00, vom vorbi despre ce pot face elevii si profesorii pentru a ridica nivelul liceelor unde se intra cu medii mici la Evaluarea Nationala.

Adevarul Live, ora 11.15: Clubul Click! pentru femei dezvaluie secretele unui stil de viata sanatos

Astazi, de la 11. 15, la Adevarul Live, invitate sunt Diana Bart, realizator Click! si Click! Pofta Buna si Claudia Georgevici, editor coordonator Click! Sanatate, care ne spun micile secrete ale unui stil de viata sanatos, aflate direct de la specialisti.

Ministrul Nicolae Baniciou vorbeste despre scandalul retetelor false de la Fundeni, la Adevarul Live de la ora 15.00

In contextul scandalurilor din mai multe spitale din tara, ministrul Sanatatii vine la Adevarul Live sa explice cum vor fi eliminate fraudele din sistem.

La Adevarul Live, de la ora 13:00: Sapte luni in caiac. O calatorie neobisnuita de la Giurgiu la Venetia

Pe Lucian Ionescu valurile crizei de varsta a doua l-au purtat, singur intr-o barca, in aventura vietii lui. A reusit sa cucereasca, doar cu un caiac construit de el, toate gondolele din Venetia. Lucian Ionescu a plecat din Romania pe 7 mai 2013 si a ajuns in Italia pe 30 noiembrie in acelasi an. Despre calatoria de 4. 000 de kilometri, pe apa, de la Giurgiu la Venetia, Lucian Ionescu vorbeste in cadrul emisiunii Adevarul Live, de la ora 13.

Adevarul Live, de la ora 11.00: Cartianu despre ultima saptamana de campanie electorala

Grigore Cartianu analizeaza la Adevarul Live, de la ora 11. 00, surprizele care pot sa apara in ultima saptamana de campanie electorala pentru alegerile europarlamentare.

ADMITERE LICEU 2014 Noutatile si avantajele scolii profesionale, la Adevarul Live, de la ora 14.00

De anul viitor, elevii care vor sa invete o meserie se pot inscrie direct la scoala profesionala dupa Evaluarea Nationala, unde vor studia timp de trei ani de zile si vor face practica in companii partenere, cu o bursa lunara de 200 de lei. Despre noutatile si avantajele acestei alternative la liceu discutam la Adevarul Live, de la ora 14.

Adevarul Live, 15.00: Stefan Iov, unul dintre oamenii paianjen de la Intel ISEF, vorbeste despre adezivul-minune care poate salva vieti in caz de cutremur

Stiati ca, in ultimii 10 ani, peste 800. 000 de persoane si-au pierdut viata in urma unor seisme? Stefan Iov 17 ani), elev in clasa XI-a la liceul Tudor Vianu din Capitala, pare sa fi gasit o solutie ca sa micsoreze pierderile de vieti omenesti. El vine la Adevarul live pentru a vorbi despre adezivul ecologic prezentat la competitia Intel ISEF.

Grigore Cratianu la Adevarul Live: Cel mai mare partid din tara este cel al nevotantilor

Grigore Cartianu analizeaza la Adevarul Live, de la ora 11. 00, surprizele care pot sa apara in ultima saptamana de campanie electorala pentru alegerile europarlamentare.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16 Iun.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )