Libnet.ro
UNICEF

12:00

Victor Ponta: Am votat foarte hotarat pentru romani, pentru noi, mocirla

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Victor Ponta: Am votat foarte hotarat pentru romani, pentru noi, mocirla

Fostul premier Victor Ponta a votat la Targu Jiu, el candidand din partea PSD la Camera Deputatilor in circumscriptia Gorj. Am votat foarte hotarat pentru romani, pentru noi, mocirla, a declarat Ponta dupa ce a votat. continuă pe Wall-Street Ro

Victor Ponta: Am votat foarte hotarat pentru romani, pentru noi, MOCIRLA. Cred ca astazi avem o sansa extraordinara sa incepem sa ne luam tara de la stapani inapoi (VIDEO)

Fostul premier Victor Ponta a votat duminica dimineata la Targu Jiu. Social-democratul candideaza din partea PSD la Camera Deputatilor in circumscriptia Gorj. Nu aveti voie sa intrati.

Liviu Dragnea, mesaj extrem de dur pentru Victor Ponta: Frumoasa meserie ti-ai ales, dar vino la partid

Presedintele PSD Liviu Dragnea i-a adresat un mesaj extrem de dur lui Victor Ponta care era invitat in studioul RomaniaTv pentru a vorbi despre rezultatele alegerilor parlamentare. Frumoasa meserie.

SMS-uri electorale atribuite lui Victor Ponta pentru voturi in favoarea PRU

Cu doua zile inainte de alegerile parlamentare, Partidul Romania Unita recurge la mesaje otravite care ar veni de la Victor Ponta. Numeroase persoane au primit vineri dimineata mesaje pe telefoanele mobile prin care sunt indemnati de Ponta sa voteze PRU.

FOTO. Victor Ponta ii indeamna pe alegatori, prin SMS-uri, sa voteze PRU la parlamentare. Pe Facebook, insa, scrie ca sustine PSD

Fostul premier PSD Victor Ponta, care candideaza pentru un nou mandat de deputat din partea social-democratilor, ar fi trimis SMS-uri alegatorilor, in care ii indeamna sa voteze PRU la alegerile parlamentare. Stire in .

Mocirla s-a mobilizat contra Elitelor lui Basescu si Soros. Ciolos este personajul rau al acestor alegeri. Victor Ponta, PRIMELE IMPRESII la cald dupa castigarea de catre PSD a alegerilor parlamentare

Imediat dupa ce s-au afisat rezultatele exit poll-urilor alegerilor parlamentare, Victor Ponta a tinut sa-si faca publice primele impresii la cald. Acesta ii ironizeaza pe Basescu si Soros, ii.

Semnal foarte important de la Partidul Popular European, pentru romani, inainte de alegeri. PPE il sustine pe Dacian Ciolos: Lupta impotriva coruptiei si consolidarea sistemului de justitie trebuie sa fie principalele arme ale statului

Inaintea alegerilor parlamentare din Romania, care se vor desfasura pe 11 decembrie, presedintele Partidului Popular European PPE), Joseph Daul, isi reafirma sustinerea pentru partidele membre PPE, sustinand ca doar acestea vor putea mentine Romania pe calea reformelor si a prosperitatii.

Cristian Tudor Popescu, mesaj pentru romani inainte de alegeri: Votul e un mecanism care impiedica societatea sa alunece dincolo de democratie, in totalitarism

Cristian Tudor Popescu a transmis un mesaj romanilor, referitor la alegerile parlamentare de duminica. Jurnalistul explica de ce este atat de important sa ne exercitam dreptul la vot pentru a mentine.

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2624 seconds )