Libnet.ro
UNICEF

16:45

Liviu Dragnea, mesaj extrem de dur pentru Victor Ponta: Frumoasa meserie ti-ai ales, dar vino la partid

B1 B1,
Liviu Dragnea, mesaj extrem de dur pentru Victor Ponta: Frumoasa meserie ti-ai ales, dar vino la partid

Presedintele PSD Liviu Dragnea i-a adresat un mesaj extrem de dur lui Victor Ponta care era invitat in studioul RomaniaTv pentru a vorbi despre rezultatele alegerilor parlamentare. Frumoasa meserie. continuă pe B1

Liviu Dragnea, coplesit si multumit: Un vot pentru a reda demnitatea medicilor si profesorilor

Rezultate alegeri parlamentare 2016. Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat ca este multumit si coplesit de rezultatul obtinut de partidul sau si sustine ca decizia romanilor trebuie respectata, precizand ca toate promisiunile din programul economic vor fi indeplinite de un guvern PSD.

Rezultate alegeri parlamentare 2016. Liviu Dragnea, coplesit si multumit: Un vot pentru a reda demnitatea medicilor si profesorilor

Rezultate alegeri parlamentare 2016. Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat ca este multumit si coplesit de rezultatul obtinut de partidul sau si sustine ca decizia romanilor trebuie respectata, precizand ca toate promisiunile din programul economic vor fi indeplinite de un guvern PSD.

Liviu Dragnea a votat la Turnu Magurele: Am votat pentru o guvernare competenta si responsabila(VIDEO)

Presedintele PSD Liviu Dragnea a votat duminica dimineata la Turnu Magurele. Seful social-democratilor a spus ca a votat pentru o guvernare competenta si responsabila. Azi am votat pentru.

Candidata PNL Bucuresti la Senat Hilde Brandl ii cere lui Liviu Dragnea sa se retraga din viata politica: Dupa 23 de ani, se pare ca nu mai sunteti un lider care sa inspire tinerii

Candidata PNL Bucuresti pentru Senat Hildegard Brandl i-a cerut sefului PSD Liviu Dragnea, intr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, sa se retraga din politica, intrucat nu mai este un lider care sa inspire tinerii. Totodata, ea isi motiveaza solicitarea explicand ca a vorbit cu multi tineri despre alegerile parlamentare din 11 decembrie, iar acestia considera ca in fruntea partidelor sau a tarii nu ar trebui sa activeze persoane condamnate, urmarite penal sau care au plagiat.

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a votat la Turnu Magurele: Am votat pentru un trai mai bun. Nu peste ani. De maine!

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a votat acasa, la Turnu Magurele. Liderul social a declarat ca a votat pentru pentru cresterea economiei, pentru locuri de munca, pentru mai multi bani in buzunarele romanilor.

Liviu Dragnea a votat in Teleorman

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a votat in jurul orei 9,30 la o scoala generala din Turnu Magurele - judetul Teleorman. in acest judet, Dragnea candideaza pentru un nou mandat de deputat.

Liviu Dragnea contesta inceperea procesului legat de angajatele de la Protectia Copilului Teleorman care lucrau si pentru PSD

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, contesta inceperea procesului in care DNA il acuza de ca ar fi protejat doua angajate de la Protectia Copilului Teleorman, care ar fi muncit si pentru PSD Teleorman.

Victor Ponta: Am votat foarte hotarat pentru romani, pentru noi, mocirla

Fostul premier Victor Ponta a votat la Targu Jiu, el candidand din partea PSD la Camera Deputatilor in circumscriptia Gorj. Am votat foarte hotarat pentru romani, pentru noi, mocirla, a declarat Ponta dupa ce a votat.

Liviu Dragnea, dupa ce a votat: Sper ca romanii sa faca diferenta intre realitate si vorbe, intre manipulare si adevar

Liderul PSD Liviu Dragnea a votat la Turnu Magurele, el candidand in circumscriptia Teleorman, iar la iesirea din sectia de votare a declarat ca spera ca romanii sa mearga la urne si sa faca diferenta intre realitate si vorbe, intre manipulare.

INTERVIU BIOGRAFIC Liviu Dragnea, presedintele PSD:in Armata, mi-au ras mustata. Am fost cel mai suparat om

Liviu Dragnea 54 de ani) nu a fost intotdeauna membru PSD si lider de partid. A fost soldat rebel, student la Transporturi, om de afaceri si coleg de partid cu Petre Roman si Traian Basescu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )