Libnet.ro
UNICEF

20:00

Victorie ISTORICA a Romaniei la Cupa Mondiala de rugby

România Liberă România Liberă,
Victorie ISTORICA a Romaniei la Cupa Mondiala de rugby

Echipa nationala a Romaniei a reusit, marti, cea mai importanta revenire intr-un meci din istoria Cupei Mondiale, dupa ce a invins reprezentativa Canadei, cu scorul de 17-15, dupa ce era condusa cu 15-0 in minutul 52 al partidei de la Leicester, potrivit Mediafax. continuă pe România Liberă

LIVETEXT Cupa Mondiala la rugby: Romania - Canada, ora 18.45. Cine e mai tare, Stejarul sau Artarul?

Romania intalneste astazi Canada, de la ora 18. 45, cel de-al treilea meci al Stejarilor de la Cupa Mondiala la rugby. Partida are loc la Leicester.

VIDEO Cupa Mondiala la rugby: imagini cu bucuria jucatorilor romani si recordul istoric pe care l-au stabilit Stejarii

Romania a revenit de la 0-15 pentru a castiga cu 17-15 meciul contra Canadei de la Cupa Mondiala. Stejarii vor intalni duminica Italia intr-un meci ca o finala.

Irlanda depaseste Italia in Grupa Romaniei la Cupa Mondiala

Intr-un duel al echipelor din Turneul Celor 6 Natiuni, Irlanda a invins Italia, cu 16-9, meci in care a cazut recordul lui Brian ODriscoll la numarul de eseuri marcate pentru selectionata trifoiului la Cupa Mondiala.

Rusine istorica! Anglia, eliminata de la Cupa Mondiala de rugby pe care o gazduieste

Anglia a fost invinsa de Australia cu scorul de 33-13 17-3), sambata seara, pe stadionul Twickenham din Londra, si echipa gazda a Cupei Mondiale de rugby 2015 este eliminata dupa faza grupelor,.

Romania, victorie de senzatie cu Canada (17-15), la Cupa Mondiala de rugby 2015

Reprezentativa de rugby a Romaniei a invins formatiei Canadei, cu scorul de 17-15 0-8), dupa o revenire de senzatie, marti seara, la Leicester, in al treilea joc al stejarilor in Grupa D a Cupei Mondiale.

MINUT cu MINUT Cupa Mondiala: Romania - Canada. Stejarii preiau conducerea intr-un final de infarct

Nationala de rugby a Romaniei a intalnit Canada, marti seara de la ora 18:45, in al treilea meci in Grupa D la Cupa Mondiala. Partida a fost live text in aceasta pagina.

LIVE Cupa Mondiala: Romania - Canada (18:45)

Nationala de rugby a Romaniei intalneste Canada, marti seara de la ora 18:45, in al treilea meci in Grupa D la Cupa Mondiala. Partida este live text in aceasta pagina.

Australia in sferturi la Cupa Mondiala dupa ce a ingropat Anglia chiar pe Twickenham

Wallabies, selectionata de rugby a Australiei, a calcat in picioare si ultimele sperante ale Angliei de a mai prinde un loc in sferturile de finala cu o victorie categorica obtinuta, sambata seara, pe Twickenham, templul rugbyului englez.

Liderul Astra Giurgiu are cei mai multi jucatori convocati la echipa nationala. Lotul complet convocat de Iordanescu

Pe 8 octombrie, de la ora 21:45, pe Arena Nationala, tricolorii vor intalni Finlanda, pentru ca pe 11 octombrie, la Torshavn, de la ora locala 17:00 19:00 ora Romaniei), reprezentativa noastra sa incheie campania de calificare la EURO cu partida contra Insulelor Feroe.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )