Libnet.ro
UNICEF

14:45

Liderul Astra Giurgiu are cei mai multi jucatori convocati la echipa nationala. Lotul complet convocat de Iordanescu

Adevărul Adevărul,
Liderul Astra Giurgiu are cei mai multi jucatori convocati la echipa nationala. Lotul complet convocat de Iordanescu

Pe 8 octombrie, de la ora 21:45, pe Arena Nationala, tricolorii vor intalni Finlanda, pentru ca pe 11 octombrie, la Torshavn, de la ora locala 17:00 19:00 ora Romaniei), reprezentativa noastra sa incheie campania de calificare la EURO cu partida contra Insulelor Feroe. continuă pe Adevărul

Barcelona si Real Madrid dau cei mai multi jucatori in cursa pentru Balonul de Aur

Cele doua rivale din campionatul spaniol, FC Barcelona si Real Madrid, propun fiecare cate sapte jucatori pe lista preliminara de 59 de nume pentru trofeul Balonul de Aur.

Balonul de Aur: Lista preliminara a candidatilor - Barcelona si Real Madrid au cei mai multi nominalizati, cate sapte

FIFA a anuntat lista preliminara a candidatilor la castigarea Balonului de Aur 2015. Cei mai multi jucatori nominalizati ii au Barcelona si Real Madrid, fiecare cu cate sapte.

Mai putine investitii straine directe in economie. De unde vin cei mai multi bani

Tarile care au facut cele mai mari investitii in economia Republicii Moldova au inregistrat diminuari ale acestor sume in 2014. Tari precum Irak, India, Ucraina sau Letonia au inregistrat cresteri semnificative ale valorii investitiilor, arata datele Bancii Nationale a Moldovei BNM).

Investitiile directe in economie, in scadere. Afacerile care au beneficiat de cei mai multi bani pentru modernizare

Suma investitiilor directe in economie sunt in scadere, sectoarele care au beneficiat de cele mai multe mijloace financiare pentru dezvoltare fiind cel al energiei termice, electrice si apa, cel al industriei prelucratoare, iar in unele ramuri ale economiei nu s-a investit deloc.

Teixeira, decisiv pentru Astra Giurgiu in duelul cu Dinamo

Meci foarte bun pentru Astra Giurgiu, sambata seara, pe Arena Nationala din Bucuresti impotriva lui Dinamo, partida pe care liderul Ligii 1 a castigat-o cu un gol marcat pe final de Felipe Teixeira.

Patru elevi planuiau sa ucida cat mai multi colegi si un profesor. Cum s-au infiltrat autoritatile

Autoritatile americane au arestat patru elevi care intentionau sa comita un atac armat la liceul lor din comitatul Tuolomne, din statul California, si sa ucida cat mai multi oameni, relateaza Los Angeles.

Unul dintre cei mai cunoscuti scriitori maghiari a fost diagnosticat cu cancer

Peter Esterhazy, unul dintre cei mai cunoscuti scriitori maghiari contemporani, in varsta de 65 de ani, sufera de cancer la pancreas .

Traumele fiicelor a doi dintre cei mai sangerosi criminali in serie din istorie: Credeam ca sunt fiica Diavolului, ca sunt rea si ca si eu voi rani oameni

Fiicele a doi dintre cei mai cunoscuti criminali in serie din lume au fost puse fata in fata pentru a discuta despre copilaria lor zbuciumata si despre momentele ingrozitoare in care au aflat adevarul despre cei pe care ii numeau parinti.

Faze tari: El este primul om care va trai vesnic?; Face mai multi bani daca posteaza un selfie decat in patru zile de munca; El e cel mai viril barbat din lume! Are 100 de copii

Nu e gluma! Locuri din lume unde moartea este interzisa. Omenirea a incercat dintotdeauna sa desluseasca misterul mortii, multi au fost cei care au incercat sa o pacaleasca, dar la un moment dat aceasta tot i-a ajuns din urma. Cercetatorii americani construiesc o gradina zoologica inghetata, pentru a salva speciile pe cale de disparitie. Centrul de Biostiinta Regenerativa din cadrul Universitatii din Georgia construieste o gradina zoologica inghetata.

ANAF a colectat mai multi bani fata de cat si-a propus

In primele noua luni ale anului trecut, ANAF a colectat cu 7,8% fata de aceeasi perioada a anului trecut, la 146,58 miliarde lei, fiind cu 0,8% mai mari fata de programul dupa rectificare, iar 4,75 miliarde lei din suma colectata in plus reprezinta venituri suplimentare din TVA.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )