Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victorie mare pentru Romania cu Polonia la handbal

Online Sport Online Sport,
Victorie mare pentru Romania cu Polonia la handbal

Nationala masculina de handbal a Romaniei a invins, duminica seara, la Cluj-Napoca, selectionata Poloniei, locul patru la Jocurile Olimpice de la Rio, intr-un meci din Grupa 2 de calificare la Campionatul European din 2018. continuă pe Online Sport

Biletele pentru meciul Romania-Polonia se gasesc si la Arena Nationala

Incepand de vineri suporterii echipei nationale isi pot achizitiona bilete la meciul Romania-Polonia din preliminariile Cupei Mondiale si de la Arena Nationala. Numarul acestora este limitat la 5000 de tichete.

Handbal: victorie magica pentru Romania, 28-23 cu Polonia! Tricolorii au facut un meci fantastic la Cluj

Nationala de handbal a Romaniei a obtinut un succes magnific la Cluj-Napoca, in preliminariile pentru Campionatul European. Cu spaniolul Xavi Pascual pe banca, tricolorii viseaza cu ochii deschisi la calificare. Romania n-a mai fost la EURO de 20 de ani.

Romania Polonia, cu casa inchisa: se vand bilete pentru ultimul meci oficial al tricolorilor din 2016

Cele mai multe tichete s-au dat deja online, insa suporterii pot merge si la casele de bilete pentru a prinde un loc pe Arena Nationala la 11 noiembrie ora 21.

Victorie bulgareasca pentru Craiova la Targu Mures

Universitatea Craiova o egaleaza pe Steaua in fruntea clasamentului din Liga 1 dupa victoria cu 2-0 1-0) obtinuta, sambata seara, in deplasare cu penultima clasata ASA Tg. Mures. In ultimele zece meciuri Stiinta are sase victorii si trei egaluri, singurul rezultat negativ fiind infrangerea cu Steaua de pe Arena Nationala.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )