Libnet.ro
UNICEF

15:30

Victorie pentru Astra Giurgiu in Liga Europa, scor 3-0 in fata Slovan Liberec

B1 B1,
Victorie pentru Astra Giurgiu in Liga Europa, scor 3-0 in fata Slovan Liberec

Astra Giurgiu a reusit o victorie in mansa tur a turului trei preliminar al LigiiEuropa, in fata formatiei cehe Slovan Liberec, scor 3-0, scrie Mediafax. Fatai a inscris in minutele 4, 74 si 81. Meciul. continuă pe B1

Europa League: Astra Giurgiu - Slovan Liberec 3-0 Hat-trick Fatai/Dinamo Minsk - CFR Cluj 1-0/ Petrolul - Viktoria Plzen 1-1. Gazarii, egalati in prelungiri

Astra Giurgiu a invins, joi, pe teren propriu, scor 3-0 1-0), echipa ceha Slovan Liberec, in mansa tur a turului trei preliminar al Ligii Europa, toate golurile giurgiuvenilor fiind reusite de atacantul Kehinde Fatai, potrivit Mediafax. Fatai a reusit un hat-trick de senzatie in minutele 4, 74 si 81. CFR Cluj a fost invinsa insa, joi, in deplasare, la Borisov, cu scorul de 1-0 de Dinamo Minsk Belarus). Petrolul Ploiesti a scapat victoria in finalul partidei cu Viktoria Plzen, cehii reusind egalarea in prelungirile partidei. min 90: Petrolul Ploiesti-Viktoria Plzen 1-1 -Cehii egaleaza in ultimul minut.

VIDEO Europa League: Astra Giurgiu - Slovan Liberec 3-0 Hat-trick Fatai/Dinamo Minsk - CFR Cluj 1-0/ Petrolul - Viktoria Plzen 1-1. Gazarii, egalati in prelungiri

Astra Giurgiu a invins, joi, pe teren propriu, scor 3-0 1-0), echipa ceha Slovan Liberec, in mansa tur a turului trei preliminar al Ligii Europa, toate golurile giurgiuvenilor fiind reusite de atacantul Kehinde Fatai, potrivit Mediafax. Fatai a reusit un hat-trick de senzatie in minutele 4, 74 si 81. CFR Cluj a fost invinsa insa, joi, in deplasare, la Borisov, cu scorul de 1-0 de Dinamo Minsk Belarus). Petrolul Ploiesti a scapat victoria in finalul partidei cu Viktoria Plzen, cehii reusind egalarea in prelungirile partidei.

Si Astra Giurgiu ar putea pierde la masa verde. Dinu Gheorghe: Este o eroare de regulament

Nu doar Petrolul Ploiesti, dar si Astra Giurgiu a folosit un jucator are trebuia sa ispaseasca etape de suspendare. Cei de la Astra, la fel ca echipa din Ploiesti, au considerat ca si in Cupa Ligii sunt meciuri care conteaza in numaratoarea partidelor oficiale si acestea se pot lua in calcul pentru suspendarea unui jucator.

Astra Giurgiu l-a luat pe Rus. Guillherme va semna si el

Lovitura importanta pe piata transferurilor reusita de Astra Giurgiu, clubul lui Ioan Niculae transferandu-l pe fostul dinamovist Laurentiu Rus.

Astra Giurgiu, aproape calificata in playoff-ul Europa League, dupa 3-0 cu Slovan Liberec

Astra Giurgiu este aproape calificata in playoff-ul Europa League, dupa ce a reusit sa castige cu 3-0 meciul de pe teren propriu cu cehii de la Slovan Liberec. Nigerianul Kehinde Fatai, revenit la Giurgiu dupa.

Avancronica Astra Giurgiu-Slovan Liberec (LIVE, 19:00)

Astra Giurgiu este ultima dintre echipele romanesti care debuteaza in noul sezon al cupelor europene. Castigatoare a Cupei Romaniei, primul trofeul din istoria clubului patronat de Ioan Niculae, Astra a fost repartizata de UEFA direct in turul 3 preliminar al Europa League.

Astra Giurgiu, cu un pas in playoff-ul Ligii Europei

Astra a obtinut o victorie categorica in prima mansa a confruntarii cu Slovan Liberec, scor 3-0, gratie hat-trick-ului semnat de viitorul jucator al selectionatei conduse de Victor Piturca, nigerianul Kehinde Fatai. Meciul disputat la Giurgiu, pe Marin Anastasovici, in fata a peste 5000 de spectatori, a fost la discretia gazdelor, care se puteau indrepta fara probleme spre un scor de tenis.

Liga Europa: Petrolul- Viktoria Plzen, meciul dintre dorinta de afirmare si experienta in Europa

Petrolul intalneste maine, Viktoria Plzen in primu, meci al turului al treilea, preliminar al Ligii Europa. Cu un lot valid si motivat, Lucescu spera sa dea peste cap calculele hartiei care ii dau favoriti pe cehi.

Dinamo Minsk - CFR Cluj 1-0: zmei in dezolantul campionat romanesc, mielusei in Liga Europa

La patru zile dupa debutul in forta in Liga I, 4-0 cu Ceahlaul, elevii lui Vasile Miriuta au fost readusi cu picioarele pe pamant de reprezentanta unei tari din lumea a treia in fotbalul de pe batranul continent.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2449 seconds )