Libnet.ro
UNICEF

09:45

Victorie pentru Monica Niculescu, la New Haven

Antena3 Antena3,
Victorie pentru Monica Niculescu, la New Haven

Perechea formata din jucatoarea romana de tenis Monica Niculescu si indiana Sania Mirza a castigat, sambata, proba de dublu din cadrul turneului WTA de la New Haven Connecticut), dotat cu. continuă pe Antena3

Monica Niculescu si Sania Mirza au castigat proba de dublu de la New Haven

Perechea Monica Niculescu/Sania Mirza Romania/India), cap de serie numarul 2, a castigat proba de dublu din cadrul turneului WTA de la New Haven, dupa ce a trecut in finala de perechea Katerina Bondarenko/Chia-Jung Chuang Ucraina/Taiwan), scor 7-5, 6-4.

Tenis: Monica Niculescu si Sania Mirza, calificate in sferturile probei de dublu la New Haven

Perechea alcatuita din jucatoarea romana de tenis Monica Niculescu si indiana Sania Mirza s-a calificat in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului WTA de la New Haven Connecticut), dotat cu premii totale de 695. 900 dolari, miercuri, dupa 6-0, 6-3 cu americancele Louisa Chirico si Alison Riske.

Monica Niculescu, in finala probei de dublu a turneului de la New Heaven

Monica Niculescu/Sania Mirza, cap de serie numarul doi, a castigat, vineri noapte, scor 2-6, 6-3, 10-8, partida disputata cu dublul sloven Andreja Klepac/Katarina Srebotnik in semifinalele.

Victorie pentru Asociatia Musulmana din politia scotiana! Jihabul a fost introdus in uniforma politistelor (VIDEO)

Asociatia Musulmana din Politia scotiana a bifat o victorie importanta. Mai exact, valul traditional islamic a fost introdus ca parte optionala a uniformei din teritoriu, cu scopul de a incuraja.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )