Libnet.ro
UNICEF

18:15

Victorie pentru Steaua in primul amical din Olanda

Online Sport Online Sport,
Victorie pentru Steaua in primul amical din Olanda

Steaua a debutat cu o victorie la limita contra lui NEC Nijmegen in cantoanemtul sustinut in Tara Lalelor. continuă pe Online Sport

VIDEO Exemplu de semafoare inteligente intr-un orasel din Olanda mereu pe verde

In oraselul olandez s-Hertogenbosh circulatia prin oras pare sa fie un rai pentru toata lumea de la pietoni si biciclisti, pana la automobilisti deoarece semafoarele au fost optimizate pentru a fi pe verde mereu. Acest lucru este posibil in primul rand gratie unui sistem de senzori amplasati in sosea si trotuar, dar si intervale foarte scurte de verde si de rosu, astfel incat circulatia sa fie cu adevarat optimizata.

Ingenius Hub, cel mai nou accelerator pentru start-up-uri din Bucuresti. Cum arata si ce iti propune

Un hub care se diferentiaza prin faptul ca mizeaza pe consultanta oferita in atragerea de fonduri europene si o echipa de traineri care are timp pentru mentorat. Acestea ar fi cele doua avantaje ale Ingenius Hub, cel mai nou hub si accelerator pentru.

Marius Copil, Adrian Ungur, Horia Tecau si Florin Mergea, nominalizati pentru meciul Romaniei cu Spania din Cupa Davis

Tenismenii Marius Copil, Adrian Ungur, Horia Tecau si Florin Mergea vor face parte din echipa Romaniei pentru meciul cu Spania, din turul al doilea al Grupei I al zonei Europa-Africa a Cupei Davis. Confruntarea dintre Romania si Spania se va desfasura in perioada 15-17 iulie, in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca.

Motivul pentru care supravietuitorii atacului din Bangladesh au fost crutati. Cu ce imagini au ramas in memorie

Un supravietuitor localnic al carnagiului comis vineri noaptea de jihadisti intr-un restaurant din capitala Bangladesh-ului, Dhaka, spune ca atacatorii i-au crutat viata doar pentru ca era musulman, iar acum se simte traumatizat de tipetele victimelor masacrate cu lovituri de macete.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )