Libnet.ro
UNICEF

19:45

VIDEO. 10 copii, morti in atacul terorist de la Nisa

România Liberă România Liberă,
VIDEO. 10 copii, morti in atacul terorist de la Nisa

Cel putin 10 copii se afla printre mortii din atentatul terorist de la Nisa, conform bfmtv. com. continuă pe România Liberă

Liderii internationali, oripilati de atacul terorist de la Nisa. Donald Trump: E din ce in ce mai rau

Liderii mondiali, printre care presedintele american Barack Obama, premierul canadian Justin Trudeau, presedintele mexican Enrique Pena Nieto, cancelarul german Angela Merkel, premierul britanic Theresa May, presedintele Consiliului European, Donald Tusk, premierul indian Narendra Modi, si-au exprimat solidaritatea cu poporul francez si au condamnat atacul terorist care a avut loc, joi seara, in orasul francez Nisa.

Liderii religiosi, despre atacul terorist de la Nisa: Condamnam orice manifestare de nebunie ucigasa

Patriarhia Romana si Vaticanul au condamnat, vineri, atentatul terorist care a avut loc, joi seara, la Nisa, unde un camion a intrat, in mod voit, in multimea adunata sa vada focurile de artificii, cu ocazia Zilei Nationale a Frantei.

Atentat la Nisa. Romanii raniti in atacul terorist sunt sot si sotie: Ea este sedata, are un hematom in zona tamplei

Cei doi romani, sot si sotie, raniti, noaptea trecuta, in atacul de la Nisa, de pe Promenade des Anglais, sunt din Buzau. Virgil 38 de ani) si Mirabela 30 de ani), din orasul Patarlagele, se afla de aproximativ doi ani in Nisa. Cuplul era la spectacolul de artificii impreuna cu inca doua rude. Cuplul de romani era la spectacolul de artificii impreuna cu doua rude.

Atacul terorist de la Nisa: Un martor cere 15.000 de euro pentru un clip video cu momentul uciderii teroristului

Dupa atentatul terorist de joi seara din Nisa, care s-a soldat cu 84 de persoane decedate, jurnalistii cauta secvente in care este suprins teroristul si filmul desfasurarii atentatului.

IMAGINI TERIFIANTE: Un motociclist incearca sa blocheze camionul ce intra in multime la Nisa. Cel putin zece copii au fost ucisi in atentatat (VIDEO)

Zeci de victime, morti si raniti, dupa ce un camion a intrat in plin in multime la Nisa, chiar de Ziua Frantei. Potrivit primarului Nisei, Christian Estrosi, cel putin zece copii si-au pierdut.

O zi de sarbatoare s-a transformat intr-una de doliu, dupa ce o mana criminala a curmat vietile a zeci de oameni si a lasat in urma peste o suta de raniti. Presedintele Klaus Iohannis, condamna atacul terorist de la Nisa

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat pe retelele de socializare in urma atentatului terorist de la Nisa. Dupa ce in luna noiembrie Statul Islamic a lovit capitala, Paris, de data aceasta, atacul a .

FOTO. Atacul terorist de la Nisa. Cine sunt cei doi romani raniti

Cei doi romani raniti in atentatul de la Nisa sunt sot si sotie si sunt din judetul Buzau. Starea lor este stabila. Ministerul Afacerilor Externe nu a dat publicitatii numele celor doi tineri, in prezent stabiliti la Nisa, insa familiile lor au fost deja anuntate in legatura cu situatia lor.

Atacul terorist de la Nisa. Cine sunt cei doi romani raniti

Cei doi romani raniti in atentatul de la Nisa sunt sot si sotie si sunt din judetul Buzau. Starea lor este stabila. Ministerul Afacerilor Externe nu a dat publicitatii numele celor doi tineri, in prezent stabiliti la Nisa, insa familiile lor au fost deja anuntate in legatura cu situatia lor.

Germania inaspreste controalele la granita cu Franta dupa atacul terorist de la Nisa

Germania va inaspri controalele pe aeroporturi, precum si la punctele de trecere rutiere si feroviare la granita cu Franta dupa atentatul terorist de la Nisa, a informat astazi politia federala germana, potrivit Reuters.

FOTO. Clotilde Armand, despre atacul terorist de la Nisa: Sustin deportarea celor responsabili de propaganda terorista islamica

Reprezentanta USB in Consiliul Local al Primariei Sectorului 1, Clotilde Armand, s-a declarat socata si revoltata de atentatul terorist care a avut loc, joi seara, la Nisa, unde un camion a intrat, in mod voit, in multimea adunata sa vada focurile de artificii, cu ocazia Zilei Nationale a Frantei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )